SNÖ HEMMA

.
.
.

IMG_7784
.

Nu är det här, det nya vitrinskåpet från Asplunds. Snö. Sååå snyggt och så bra hos oss:) (Beställt från Asplunds)

.

.

IMG_7793

.

.

Vitrinskåpet rymmer nu härliga fotoböcker och kamera och ”boxar med allt möjligt viktigt”:)
.

.

.

,

Tjing Lördag!

.

.

.

Mår ni bra raringar! Jag mår bättre idag och nu blir det en tur till Stockholm igen. Ska hämta en bordsskiva i sten och gå på handelsträdgård och titta på lupynt och julfint. Älskar den här tiden på året, det allra bästa med julen är ju nästan allra förberedelser och mys innan inte sant:) Och än har det inte blivit stress, har ju julen hos oss i år igen! Hela släkten kommer och det ska bli jättemysigt:)

.

.
.IMG_7787.

.

Men skymtar vi här då? En enorm rosa matta på prov och en ny dagbädd minsann. Ska visa er bättre pics när jag har lite mer tid jag lovar!:)

.

.

IMG_7794

.
..

Nytt ljus från favoriten Diptique!

.

.

.IMG_7791-3

..

.

Gamla ljusstakar från Svenskt Tenn och nya lövmanchetter också Svenskt Tenn.

.

.

.

Nu börjar jag få in en lite färg här och vill bara ha mer pasteller, det är ju bara så härligt faktiskt (och är det någon som har ett bra tips på snygga lite lyxiga enfärgade pastellkuddar så hinta gärna:)

.

.

Ha en skön lördag så ses vi snart igen!

.

.

.

KRAM

.

..

.

..

28 kommentarer till “SNÖ HEMMA

  1. Härligt med pasteller…försöker också få in lite mer färg i mitt annars vita hem 🙂
    Hay har en den pastelliga kuddar som även är rätt enkla!
    Hälsningar Jessica

    1. Var ju självklart inte meningen att skicka två kommentarer 🙂 Hade lite datastrul och såg inte den första kommentaren.. Ja så kan det gå.

  2. Så snyggt det blev med byrån, passar ju perfekt hemma hos er. Tavlorna gillar jag också jättemycket! HM Home har fina, enkla enfärgade kuddar till en billig peng. Värt att kolla på iaf 🙂
    Ha en fin kväll och tack för all härlig inspiration!
    Kram Madelene

  3. Jodå den är fin, men inte för dom pengarna den kostar. Lite konstigt vid reflektionen av din blogg som är väldigt dyr och inte inspiration för vem som helst , men att så många ändå lockas följa denna blogg med sin exklusiva touch .
    Det var bara lite reflektion av bloggen i all välmening.

  4. Spännande att följa ännu en förvandling. Dagbädd är bara såå läckert och mysigt! Ser att BL lampan kommit upp över matbordet igen! Det är en hit tycker jag!
    Spekulant på den grå heltäckningsmattan om den ska säljas…??

  5. Pasteller är verkligen underbart, om än dock set känns en aning vårigt men nu är det ju nästan snart vår, så snabbt som tiden går liksom. Kolla danska HAY’s kuddar med knappar, supersnygga tycker jag men väldigt lagom.
    Fin dag!
    Therese

  6. Men gud vad snyggt jag tror jag dör en smula!! Jättefint skåp och tavlorna passar ju perfekt ovanför. Ser ut att bli väldigt fint med både dagbädden och mattan, härligt med lite rosa in bland allt det vita. Tror att lite rosa hyacinter hade varit smashing därinne 😉 tack för all underbar inspo! Du har verkligen en fantastisk känsla för inredning. Kramkram

  7. hej jag hittade just din blogg och jag måste säga att dina bilder är fantastiska! vilken kamera använder du? Hälsningar från den lilla skotska stenstugan som inte är särskilt stylish men väldigt mysig 🙂

    1. Glömde fråga dig om dagbädden från housedoctor ,är den skön att ligga på ,räcker madrassen till en vuxen eller är den för tunn
      Mvh Pernilla

  8. Såg precis på poshliving.se att de hade fina kuddar från Designers Guild i massa olika färger, både klara fäger och lite dova pastelliga… 🙂

  9. Å va spännande med lite förändring! Vill se mer;)
    Håller med om att Hay brukar ha fina enfärgade kuddar eller så kanske du kan sy upp några om du hittar tyger som du gillar..
    Ha en fortsatt mysig andra advent!
    /Alex

  10. hej,min dotter är ungefär lika gammal som din har du några braiga tips på julklappar till dessa sötingar

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg