CHAITHÉ & RODDAN & PAM?

 
.
.
.

IMG_7857
.
.
Här sitter jag just nu! Myser och njuter av brasa och vårt juliga hem (och yes bordsskivan är utbytt och är numera av ursnygg nästan vit slipad marmor. Vilken skillnad!)

.

.

.

Hej hallå raringar!

.

.

.

Här sippas det Chaithé och mumsas choklad och lyssnas på Roddans julskiva från förra året framför brasan (nu har jag lyssnat runt och den är ju bara den bästa julskivan, lyssna bara. Preciiis sådär lagom nostalgisk och siraps-söt:)

.

.

.

IMG_7859.

.

Idag har vi varit en sväng till Svärmor och svärfar här i Småstaden och blivit bortskämda och fått magarna fulla av supergod julmat och om en stund tror jag att jag minsann ska ta tag i projekt bygga Pepparkakshus. Brukar ju göra ett varje år och fick ju världens inspo av vännen G som häromdagen byggde en hel by made by pepparkaka (Och pepparkaksheels!) Såå avancerad ska jag nog inte vara men ett hus ska jag minsann få till (med lite assistans från la familia så klart:)

.

.

IMG_7806-2.

.

Haha, jag måste ju bara visa ett pics från igår kväll också då det var maskerad med kändistema. Lo Lo gick all in med rörelser och peruk och allt och var….Pamela i Dallas! Nej, jag bara skojjar, det var hon inte. Hon var ju Loreen så klart (men visst är hon ganska lik kära gamla Pam på bilden?:)

.

.

Ha nu en riktigt härlig 2:a adventskväll sweeties! (kanske återkommer senare med pepparkakshuspics. Om huset blir ok vill säga:)

.

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

44 kommentarer till “CHAITHÉ & RODDAN & PAM?

 1. Snyggt till våren och till vardags med din nya ljusstakar och matta – ja allt, men vad hände med julen?? De underbara guldiga stjärnljusstakarna från My Tivoli tex?

  1. Julen är överallt! Stjärnor och elljusstakar och amaryllisar i fönstrerna och rosa hyacinter (som doftar ljuvligt) och barnens små snögubbar och renar osv men de syns inte på denna bild kanske! Uunderbara stjärnljusstakarna från My Tivoli står just nu på köksbordet:)
   Trevlig kväll till dig!
   Kram

 2. Oh så fint och vilka otroligt fina ljusstakar, dem blev jag sugen på. Vart finns de att köpa?

 3. Hej! Har följt din blogg ett tag, och älskar den 🙂 har dock aldrig kommenterat! Men måste bara säga hur fiiiiiint ni har det hemma! Helt underbart! Mitt dröm hem! Är själv väldigt intresserad av inredning och inspireras grymt av dig 🙂 tack för en härlig och mysig blogg! Kram

 4. Åh fina fina LoLO!
  Här har vi bakat hederliga pepparkakor med deg från bageriet. Då jag inte alls i dessa sjukdomstider orkade slänga ihop en egen.
  Vilket nog var tur då barnen tröttnade att kavla efter tio minuter iallafall och mest åt deg.
  Måste tipsa om skönaste pyjamasen ever, och billig som skam nu på kampanj (100 kr för TVÅ delar) :
  http://rundvandring.blogspot.se/2013/12/nytt-for-natten.html
  Önskar alla en fantastisk vacker söndagskväll.
  Kram, Maja

 5. Jösses vilken fin bordsskiva..och ljusstakarna är underbara. Såg inte att det var din dotter först 🙂 Riktigt bra utstyrsel och bedårande söt. Jag inspireras verkligen av din inredning och ser fram emot att flytta in i mitt nya hus nästa helg..så jag hinner kasta fram nåt som liknar jul innan julafton 🙂 Du har precis lagom med svarta detaljer..jag kan tycka att det är svårt att få till det utan att det svarta tar över. Hade förr väldigt svårt att blanda tex silver..svart och guld. jättelöjligt jag vet.. Har ändrat det nu och har inga problem att blanda nu. Ska jag nog tacka vissa bloggar för. Ha en fin kväll 🙂

 6. Hej Petra – planerar ett soffbord likt det ni har och såg att du köpt skivan separat, var hittade du den? Var kommer bordet från, var det House Doctor? Väldigt snyggt.

 7. Vackert hem! Rosa är det nya ”svarta” även i inredning. Kul att följa er bloggerskor och se vem som är snabbast på att ta in det nya. Petra, du leder…

 8. God kväll! Oj så snyggt det blev med den utbytta bordsskivan! Har själv också House Doctors betongbord och vill även jag byta ut skivan, men vart har Du hittat den snygga marmorskivan? är det också House Doctors? Vore väldigt tacksam för svar!
  Ha en skön kväll!
  Kram

 9. Har följt bloggen ett tag och det är inget jag blir inspirerad av. Det är inte dyft och exklusivt som ger inspiration!!!

 10. Hej
  Som jag har förstått det så brukar du klicka hem barnens julklappar/ leksaker? Du brukar visa och ge tips iaf till olika åldrar. Inget sånt i år på gång? Vore toppen! 🙂

 11. Men fy fasen vad snyggt!! Och Snöbyrån har jag suktat efter såå länge, så fin!!
  Ha en fin måndag, äntligen har vi fått vinterland:)
  Kram Fredrika

 12. Vakkert og stemningsfullt hos deg – og bordet ble flott med marmorplate, og det er jo ikke feil at det er kjempepraktisk heller 🙂 Nydelig lysestaker! Og rosa teppet, det ser jo veldig fint ut hos deg.
  Selv har jeg vært igjennom en rosa periode på 80-tallet, med bl.a. rosa skinnstoler (!), rosa heldekningsteppe osv. så jeg har nok regnet med å være ferdig med rosa for alltid – men når det gjelder interiør skal man aldri si aldri……:)
  Ha en fin førjulsuke!

 13. Åh, så kristpigt och fint det ser ut! Ljusstakarna från Svenskt Tenn hamnade på nytt överst på inköpslistan!

 14. Gillar verkligen de fina ljusstakarna fr Svenskt Tenn, såå snyggt! Brukar gå in på deras hemsida och flukta lite, finns så mkt snyggt där.

  1. Jag har aldrig fått svar på någon fråga..tyvärr. Ser många andra frågor som förblir obesvarade. Det är väldigt synd eftersom folk verkar vara trogna läsare. Blir därför väldigt glad när svaren kommer snabbt hos andra bloggare… man ställer ju frågor för att man är intresserad. Ha en fin kväll 🙂

   1. Har förståelse för att det tar tid att svara på alla frågor, men önskar att få svar någon gång iallafall..

 15. Väldigt fint! Vi får se hur bråttom din efterapande bloggerska får nu att byta ut sin bordsskivan med.. Och bläckfisk-ljusstaken, som hon visar på alla bilder just nu.. Det är nog bra att du byter ut lite nu och då så hon får svårare att kopiera ditt hem rakt av!.. Kram

 16. Så fint ditt bord blev, och vad vackert med videkvistarna i de vita rosorna! Denna bilden blev jag verkligen inspirerad av 🙂

 17. Hej Petra! Bilden på vasen och ljusstakarna är ju bara helt fantastisk 🙂 Undrar vart den lilla glasljusstaken kommer ifrån? De höga vet jag kommer från Svenskt tenn men undrar om den lilla också kommer därifrån? Kram

Comments are closed.