VÄRLDENS SNYGGASTE LAMPA ÄR HÄR

.
.
.IMG_7891

.

Tadaaa, ovan syns världshistoriens snyggaste bordslampa om ni frågar mig!:) Sålde en hög lampor för att kunna unna mig denna nya goding som jag suktat efter såå länge. Paul Henningsens 3/2 i svart. Yummie yummie:) Funnen hos Länna Möbler.

.

.

.

.

.

Heeeej nya vintervecka!

.

.

.

Här är pepparkakshuset näästan klart om ni undrar efter pics på det haha. Gjorde hälften med lillskatten igår men det tar ju lite tid att göra så vi fortsätter idag efter dagis.

.

Idag har vi en jättefin solig dag i Småstaden och jag tog en lång pw nyss i solskenet, såå skönt! Nu får man verkligen passa på när solen visar sig, att tanka lite ljus får det gör iaf på riktigt bra humör (det blir jag af all sorts motion och man kan ju faktiskt gå fast man har lite knas med nacken som jag har just nu:)

..

.

.

.

Ha nu en fin fortsättningen på dagen så ses vi senare!

.

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

30 kommentarer till “VÄRLDENS SNYGGASTE LAMPA ÄR HÄR

 1. Har tyvärr inte hunnit ut på någon pw i det fina vädret. Jag hade verkligen behövt det känner jag. Blir så trött i lilla huvudet av c-uppsats-skrivande. 🙂
  Snygg lampa.
  Kram Linda

 2. Jag prioriterar att ta hand om mig. så jag har unnat mig en lång PW promenad i det fina vädret.
  Jag surfar runt lite för att se er bloggare göra fint i era hem.
  Men jag bara tittar har bestämt mig jag ska inte springa runt och köpa hetaste inredningsprylarna utan leva i nuet och vistas ute i friska luften och bara göra det som känns rätt för just mig just nu att verkligen fråga mig vad som känns viktigt i dessa tider..
  Känns helt galet att inte stressa runt men sååå skönt.
  Njut tiden mina damer :)))

  1. Låter helt underbart och så i tiden!!
   Det är det enda jag inte gillar med julen, all hets, stress, all som ska hinnas med som om det var den sista julen ever 🙂 eller jordens undergång 😉 eller ja, gud vet möjligen vad.
   När jag jobbade i matbutik under några år så var folk helt rabiata ända fram till kl 14 på julafton.
   Pensionärerna slogs med käppar över julskinkan och någon hade glömt köpa grädde och såg ut som att huset brunnit ner..Att vi inte ser det tidigare..
   Kram på dig å njut massor!

 3. Hade också önskat lite sol men här går jag runt och fryser inne bland mina flyttkartonger. Usch vill inte ha snö nu när vi ska flytta. Känns bara lite jobbigare att bära möbler, skruva ner parabol, och att köra de 5 milen fram och tillbaka mellan husen på snöiga vägar. Lite kluven för jag vill ju ändå ha snö till jul 🙂 Lampan är ju en klassiker men tyvärr inte riktigt i min smak och en lampa för 7465 :- skulle aldrig rättfärdigas hemma hos mig. Passar dock väldigt bra i ditt hem 🙂

 4. Super snygg är lampan, verkligen ! Fubbderar på att ge min man en Philippe Starck AK47 Pistollampa i juklapp … Han skulle bli överlycklig 🙂 Rätt fräck att ha på nattduksbordet !
  Kramen damen

 5. Lampen er den flotteste. Alle PH-lampene har fantastisk lys, og det er jo også det designet i hovedsak dreier seg om – riktig lyssetting. Elsker moderne klassikere – og det er jo heller ikke tilfeldig at de har blitt nettopp klassikere. Å investere i denne type lamper er aldri feil, på samme måte som det aldri blir feil å investere i velholdte antikviteter.
  Jeg synes faktisk ikke prisen er så avskrekkende i forhold til hva man må gi for en ny lampe, som kanskje er helt ”ute” om et par år 🙂

 6. Grymt snygg! En av alla drömlampa för hur många snygga lampor finns det liksom, lampnerd som man är 😉 Önskar mig själv den silvriga varianten, kanske hör tomten önskningen, hihi.
  Therese

 7. Vad mycket snygg inspiration du visar hela tiden nu!! Kul och ger mycket ideér:) Va skönt med en PW mitt på dagen! Längtar till min mammaledighet så jag också kan njuta ute mitt på dagen:)
  Kramar!

  1. mycket fint, krya på dig…med dina fina saker,och allt fint du har, även om man ej har råd med de fina sakerna, alla drömmer väl om att ha fint omkring sig, man önskar dig allt gott, hoppas du får en bra fortsättning…

 8. Vad är det som har hänt med din nacke ? Har tyvärr inte Instagram så jag har helt missat vad som hänt !

 9. LOVE IT! 🙂 Har selv lige købt standerlampen. Dog i crom. Man bliver aldrig træt af de lamper 😉
  Tillykke med den. Den er perfekt.
  Kram fra DK
  Annette

 10. Hej! Har funderat på dina glittriga byxor du hade häromsistens, Second Female, vore toppen att veta vilken strl du tog, töjer de sig, MKT tacksam för svar! =)

  1. Töjer sig inte direkt, det är stretchmaterial, men de är ganska små så om du vill att de ska vara lite fluffiga så gå upp en strl.
   Kram

 11. Jättefin lampa, den gör sig där hemma hos dig! Och vad fint det blev med nya ljusa marmorskivan, gillar även det lilla jag ser av rosa mattan, visa gärna mer av denna, spännande med lite färg, själv är jag väldigt färgfeg, det är bara lite blått som kryper in i köket om sommaren 🙂
  Ha en fin dag och tack för all inspiration jag alltid får här hos dig!
  Kram P

Comments are closed.