DECKARDEBUTANTEN IDA AXELSSON

.
.
.

IMG_8422.

.

Åh vad det är mysigt med en dagbädd! Love it, att ligga där som på en säng och ha utsikt över hela stora vardagsrummet) Hela la familia vill nu ligga och softa på denna, helst samtidigt:) Men imorse hade jag den helt för mig själv (dagbädden kommer från House Doctor och jag har beställt den via My Tivoli) när skatterna tittade på morgontv och passade på att läsa i deckaren jag håller på med just nu! Den är bara såå spännande.

.

.
.IMG_8505

.

.

Här ligger jag i bara nattlinnet!:) Deckaren heter Svart Skugga och är en debut av författaren Ida Axelsson. Den handlar om kriminalinspektör Linn Wide och utspelar sig i Helsingborg och är lite i stil som Camilla Läckbergs deckare (fast bättre:) Och det är något riktigt kul med just den denna författare för Ida är även flygvärdinna och kollega med en av mina bästa vänner på Norwegian. Hon läser även min blogg och undrade om jag kanske vill läsa hennes allra fösta bok och det är klart jag vill! Stort grattis till succédebuten Ida, du kommer bli stooor deckardrottning sanna mina ord och tack så jättejättemycket för boken!:) (Boken finns att köpa på ex Bokus här, ett julklappstips:)

.

.

.IMG_8540
.

.

Här ligger jag idag! (nej jag gör ju inte alls längre. Nu är jag nämligen påklädd, fixad och klar och ska iväg ut i snöyran på klappjakt med skatterna!:) Rosa mattan får stanna, blir bara såå himla glad av den. Den livar verkligen upp och gör att jag känner för mer pastell i kombo med grått. Härligt härligt (är bla sugen på en jättefin lyxig pastellig pläd till tvsoffan och lite nya kuddar:) Så letar jag med ljus och lykta efter cool äkta fotokonst att ha ovanför dagbädden, några tips på sådan kanske bloggisar?:)

.

.

.

Ja just det, salmiak-kolan vi gjorde igår blev aaamazing. Mumsfilibubba. Återkommer med recept på den!:)

.

.

.

Ha nu en fab lördag alla läsare!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

37 kommentarer till “DECKARDEBUTANTEN IDA AXELSSON

    1. Tänker mig nog en stor häftig tavla i vit ram! Kanske något i färg eller i fashionstil! Men tack för tips!

  1. Åh detta kommer jag följa med spänning då jag själv är på jakt efter snygg fotokonst. Har letat ett tag men tycker det är en djungel. Hoppas på att det trillar in fina förslag. Ha en bra dag.

  2. Så mysigt det ser ut! Här är jag själv hemma och slappar efter en intensiv gårdag med julmarknad på den svenska skolan här i Fuengirola. Övriga i familjen är på klubben och spelar tennis.
    Kram
    Rebecca
    http://pilotfrun.se

  3. SMÄM.SE har en del coola, roliga illustrationer, dock ej fotokonst…
    Med vänlig hälsning Vickan

  4. härliga bilder, vore trevligt att se en mer helhetsbild, av rummet med nya mattan, håller med den blir man glad av att se:))

  5. Hej Petra
    Jag och en vän som är fotograf, har precis introducerat två fantastiska fotografier i svartvitt. Det är två porträtt på en kvinna och en man och är upptryckta i en begränsad upplaga om 75 stycken. De hade definitivt passat över din/er dagbädd!
    Kika gärna in på bloggen och se vad du tycker.
    Mvh
    Iren
    http://palazzidesign.blogspot.se/

  6. Är man duktig som du, på att fota och redigera så gör man bäst i att fixa konsten själv. Redigera ihop lite bilder på ”skatterna”, kanske något i bakgrunden och sätt rosa cool text till. Printa upp stooort. Mer unikt blir det i alla fall inte.
    MVH
    Linda

  7. Det går inte att komma ifrån att en dagbädd gör sig bäst framför låga fönsterpartier. Men den är himla fin. Synd du inte kan ha den vid balkongdörren. Tänk att ligga där en vårdag o kika ut i trädgården. Ser lite ” instängt” ut som den är placerad nu? Rosa mattan förstår jag att du gillar, den skänker rummet värme.

  8. Måste geeenast kolla om den finns som ebok på bibblan så jag kan låna den! Är sjuk så det är perfekt med lästips!!
    jag bor i Skottland så jag är så glad att e böcker finns så jag enkelt kan läsa svenska böcker ändå. Ha en fin lördagkväll!

  9. Hej Petra! Jag har tänkt börja sätta upp lite konst på väggarna, och vet inte alls var jag ska börja?! Har du några tips på webshopar, butiker eller liknande? Eller hur man kan tänka för att komma fram till något man gillar? Det finns ju så otroligt mycket konst där ute!

  10. PETRA: Du skriver att du har beställt dagbädden via My Tivoli, jag har gått igenom samtliga menyer utan att hitta den. Tillslut hittade jag den på Sleepo 8000kr stämmer priset om du beställt den via My Tivoli?

    1. My Tivoli har den inte i netshopen men om du mailar dem så kan du säkert få beställa den där du med:)

  11. Kolla in Julia Hettas ”Private Eyes”, Jesper Brandts ”backstage”serie, Memphis field och Gustaf Broms ”forest” på wonderwall.se, tre fantastiska fotografer som fortfarande säljs till bra pris.
    Nollimages.com säljer också printar till bra pris.

  12. Hej! Jag tycker du blev väldigt fin i ditt löshår. Det ser naturligt o fint ut o jag undrar hur det är fäst o vilken typ av hår det är. Jag har inte vågat göra det själv pga att rädsla att det ska förstöra mitt eget hår som redan är tunt o skört. Jag skulle vara väldigt tacksam för lite info om hur det funkat för dig! Tack för en bra blogg !

  13. Hej Petra!
    Sååå otroligt snyggt, den rosa mattan är underbar! Snälla, måste få vet vart du beställt din marmorskiva, den har perfekt ådring och färg, precis som jag själv vill ha?! 🙂
    Kramen Sofie

    1. Haha, inget märkligt alls! Har bara glöm att skriva men det kommer ett inlägg med tydlig hänvisning. Mattan heter Handlome och jag fann den hos Carpetvista.se (efter att sneglat på mindre Twice från Asplund först:)

  14. Jag väntar med spänning på receptet. Har en lakritsälskande make som säkert skulle älska salmiakkola.
    Själv ska jag svänga ihop tryfflar och knäck smaksatta med Marianne’s och med polkagris ikväll.
    +++++ till bloggen!!

  15. Hej! Jag kan tipsa om en av mina favoritfotografer, Jacob Fälländer som är gift med Eva Röse. Hans fotokonst finns ibland på fotografiska. Men googla honom och se allt snyggt han gjort!! tips tips tips!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg