JULPYSSEL PÅGÅR

.
.
.

IMG_8613
.

Toksnygg smällis made by Lo Lo!

.

.

.

.

Bonjour tredje advent!

.

.

.

.

Redan tredje ljuset tänt vänner! Ojojoj, nu går det undan minsann! Och vi jular för fullt just nu och har riktig christmassfeeling här hemma med pakethögar, smällkarameller och glögg på spisen, (julkänsla fast det typ är höst ute med regn och flera plus:) Lyssnar på massa bra jullåtar (vad är julen utan mysmusiken liksom?) och Orups senaste är en ny favorit, såå bra (ni hör den här🙂

.

.

.

IMG_8556


.

Tjejerna pysslar och gör paket (med saker från Panduro och Lagerhaus som vi var ner en sväng på stan och shoppade idag. Hittade massa fint:)

.

.

.IMG_8560
.

,

Rosa och kitchigt och guld och glatt och liite svart!

.

.

IMG_8563-2

IMG_8584


.

Blir det bra så här mamma??? Gäller att ha tungan rätt i mun, myycket koncentrerade skatter ovan:)

.

.

IMG_8574

IMG_8568

.

.

Det bästa och mysigaste julsaken att göra tillsammans med barnen är ju att sitta runt ett bord och sjunga lussesånger och grejja. Så enkelt och såå bra!

.

.

IMG_8551


.

,

Nu ska jag sätt på mig förklädet här och trippa ut i köket istället! Revbensspjällen ska nämligen kokas och grilljeras, håller tummarna att de blir goda (så där saftiga och kryddiga ni vet:)

.

.

.

Ha nu en riktigt skön fortsättning på tredje advent!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

15 kommentarer till “JULPYSSEL PÅGÅR

  1. Måste vara den snyggaste smällkaramell jag sett!! Våra ligger undangömda i ett skåp här och om inte Olivia påpekar att de saknas i granen lär jag inte ta fram dem.. hahaha.
    Mysigt julpiff ni har! Här ska vi precis klä granen och värma på lite glögg vi med.
    Kram från grannstaden 😉

  2. Måste vara den snyggaste smällkaramell jag sett!! Våra ligger undangömda i ett skåp här och om inte Olivia påpekar att de saknas i granen lär jag inte ta fram dem.. hahaha.

  3. Åh vad härligt med pyssel! Och vad fina pysselprylar du köpt. Får bli en titt i både Panduro och Lagerhaus tror jag bestämt 🙂

  4. Vad mysigt det ser ut, verkligen!! Jag bara måste hinna lite julpyssel med vår Joy, det är som du säger mysigaste jul göra som finns med barnen. Nåväl, baka också da!
    Snyggt julpapper du köpt, vi föll visst för desamma svart vita <3 Har köpt in massa olika papper, snören and so on idag & i morgon sitter jag & packar som en tok, till rolig photoshoot här hemma.
    Ha en strålande sista inspurt vecka före the it veckan
    Kram //Sessan

  5. Så mysigt! Längesen man gjorde smällkarameller:) Idag gjorde jag annat pyssel dock, målade klädnypor och gjorde etiketter som är bra att fästa på glas på housesoul.se Perfekt nu till julmiddagen:)

  6. Myspys..och den smällkaramellen hade jag till och med kunnat hängt i fönstret 🙂 Riktigt fin 🙂

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg