EN LÖRDAG NERE PÅ STAN

.
.

.IMG_4179
.
.IMG_4208-2
.
.

Igår trippade vi den lilla biten ner på stan! Småstaden var kall och lite ruggig men det var riktigt mysigt ändå och vi gick i lite affärer och åt lite mat. Tycker så mycket om vår lilla stad (eller lilla och lilla, det beror ju på vad man jämför med! Men Småstadsdrottningar spelades ju bla in här så fler kallar Västerås för Småstaden:) Den är så där lagom stor och vänlig och riktigt fin på sina ställen och ligger precis vi Mälaren. Min mysiga och originella fuskpäls kommer från Twin Set och den är ett sånt där riktigt lyckat köp. Hur varm och skön som helst! Kostade en del men det var den värd och jag tror aldrig jag fått så många positiva kommentarer angående något plagg någonsin:) (mina skinbyxor kommer från Gestuz och halsduken + väskaan By Malene Birger Country Dreams. Bea fick ha varma goa kläder från Mini a Ture)
.

.

.

IMG_4239

.

IMG_4242

.

IMG_4224

.
.

Lördagslunch åt vi på nyöppnade sportsbaren Allstar. Är det OS så är det ju;) Jag är ju inget direkt jättefan av sportsbarer överlag men Allstar är faktiskt riktigt mysigt (Det var andra gången vi var där) Fräscht, god mat, fullsatt och framförallt extremt barnanpassat med bra barnmeny, pyssel och så får man låna I-pad med spel (OCH så får man en stor skål pop-corn innan maten, bara en sån sak:)

.

.

IMG_4261-2

.
.

Sen gick vi den vackra lilla vägen förbi ån och hemåt igen och då var Småstaden så här vacker
.
.

IMG_4251.

.

Bea och pappa (Vi svängde så klart förbi Hemmakväll på vägen och bunkrade upp med lite gottgott till Mellon också:)
.

.

IMG_4269

.

.

Näästan hemma igen

.

.

Nu blir det lite motion här minsann, ska bli så skööönt att röra på sig:)

.

.

.

Önskar dig en skön söndag så ses vi lite senare!

.

.

.

KRAM
.

.

.

.

Rekommenderade inlägg

10 kommentarer till “EN LÖRDAG NERE PÅ STAN

 1. Hej Petra!
  Tack för en mysig blogg! 🙂
  Ska snart åka till Västerås och besöka släktingar och undrar om du har några tips på inrednings- och klädbutiker, fik, barnvänligheter och dylikt som vi inte ska missa? En liten Småstads-guide, helt enkelt, önskas. 🙂 Tack snälla, önskar dig en fin dag. <3

 2. Hmm. Jag K A N ha fått iväg en konstigt och ofärdig kommentar – förlåt! 😉 Svårt på mobilen. Ville bara hoppa in och säga – vilka fina kort din man tar på er! Hälsa honom det! 🙂 Och eran Bea… vad hon växer! Du inspirerar Petra! <3

 3. Riktigt snygg fuskpäls 🙂 Hade gärna bytt bort vår pastagratäng mot maten på din tallrik. ser urgott ut 🙂 Västerås är en mysig stad..

 4. Det ser ut som en supermysig eftermiddag! Här kollade vi också mellon på SVT play, vilket funkar utmärkt. Till barnens stora glädje gick alla deras favoriter vidare. Idag laddar vi för sportlov här hemma och en eventuell resa till Granada eller Sierra Nevada. Ha en härlig söndag!
  Kram
  Rebecca
  http://femme.se/piccolecose/

 5. Hej,, snygg kappa du visar.Så stor Bea har blivi.Popcorn och i-pad när man äter ute känns liiite onödigt tycker jag, tror barn idag kollar alldeles för mycket på sådant-Mvh Lena

 6. Dåligt med film tips så jag som aldrig kommenterar gör nu det! Först o främst Tack för alla inredningstips! Har liknande hus som ditt i Norge och gillar vitt så din stil passar mig. Nu film: Runner Runner, words, Captain Philipps, The Butler. Klem fra Norge o mer inredning please:-)

Comments are closed.