SUN SUN FUN FUN

.
.

IMG_6391-7
.
.
 
IMG_6398-2

.
.

.IMG_6401
.
.

Är såå glad i vardagsrummet just nu! Här flödar verkligen vårsolen från tre väderstreck och jag är fortfarande så kär i vår gigantiska rosa matta, den gör att rummet känns så där lyxigt och ombonat. Lite ”Dallas” på den och den där glammiga känslan den ger tillsammans med marmor och zebra lugnas liksom ner av skrynkelsoffan från Gervasoni. Ja hur som helst, så här såg det ut i mitt hus idag och nytt på picsen är den maffiga vasen med nästan likadant mönster som på Malene Birgers print (Day Home hos My Tivoli) och den alldeles lagom matchiga kelimkudden från House Doctor (också My Tivoli)

.

.

Hoppas ni har haft en riktigt skön lördag vänner och att ni får en God Natt så småningom!

.

..

Vi ses imorgon bloggisar!

.

.

KRAM

.

.

.

.

16 kommentarer till “SUN SUN FUN FUN

  1. Jag är också glad i ditt vardagsrum, haha! Tycker det är fantastiskt! Och kan det bli bättre än lite Dallas-feeling??! Nope, inte om du frågar mig. 🙂 Kramkram!!

  2. Underbart när solen lyser upp alla vrår som har varit så mörka de senaste månaderna. Man blir såååå mycket piggare och gladare.
    Kram Linda

  3. Hej! Superfint som alltid!! Jag undrar vart rullgardinerna kommer ifrån, de släpper igenom ljuset så fint. Jag vill haaaaa, hoppas du hinner svara så jag kan införskaffa mig sådana:) ha en fin söndag!

      1. Såg det sen…. Trist att de inte finns till mina mått….:( de släpper IGENOM LJUSET SÅ FINT JU 😉 precis lagom:)

  4. OM det är något jag saknar i dessa spanska hus så är det definitivt avsaknad av ljusinsläpp. Älskar också ljus och vill ha så mycket det bara går av den varan, men här verkar det vara det motsatta. Ju mindre ljus desto bättre. Heltokigt!
    Kram
    Rebecca
    http://femme.se/piccolecose/

  5. Jättefin vas och härlig bukett, det ser så vårigt och fräscht ut! Gillar också kelimkudden jättemycket, den gör sig perfekt i er soffa! Kram

  6. Vattenkannan, många frågor om den i inlägget med LoLo, varifrån kommer den???? Tacksam för svar!

    1. Åh den har jag hittat i någon blomaffär för många år sedan så jag kan tyvärr inte svara på det:S

  7. Hej Petra!
    Jag undrar vart du köpt mattan? Älskar den! Vet att du sagt det innan och försökte titta tillbaka bland kategorierna men kan inte hitta det. Tacksam för svar!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg