VÅRSTÄDNING PÅGÅR

.
.

.IMG_0403-4
.
.

Nejmen se här då, vad har jag nu hittat i ”gömmorna”!? Jo en Chattismatta och med den på plats så kändes vardagsrummet genast lite svalare. Gillar ju att förändra faktiskt och egentligen skulle jag vilja ha en megastor fluffig matta, som den rosa som just nu vilar på vinden, fast i en ljus härlig kall beige-varm-gråfärg här (den grå vi har vid tv:n får stanna där för den är så mysig att sitta på för skatterna:)

.

.

. IMG_0414-2

.
.

Så har Yoko Ono flyttat in. Bara för att hon är såå söt där på väggen dansandes macarena i en hög hatt!
.

.

.

.

.

Hellooooo Torsdag!

.

.

.

.

Mår ni bra finingar så här i ”mellistime”?! Här är det bara bara fint och snart ska jag ta tag igen i eftermiddagens projekt: storstädning. Så nödvändigt men icke jättekul hemmafix och när solen skiner som den gör så syns ju en hel del mycket bättre också, sånt som man helst iiinte vill se (oh my vilka smutsiga fönster vi har tex) Så fönstertvätt är nu bokad och själv ska jag göra det jag kan (och nej jag tvättar inte själv alla våra dubbelspröjsade originalfönster, nope, never. Nån måtta får det ju vara på städandet;)

.

.

Fast, städa och tvätta och annat ”tråkigt” går ju så mycket bättre med bra grejjer (Maison Belle doftar ljuvligt) med bra musik så därför spelar jag så att hela huset hoppar musik som denna sommargoing när jag virvlar runt och nynnar med min damtrasa! Såå bra:)

.

.

Nej nu är fika/bloggsisstuden slut för denna gång – tillbaka till dammsugaren!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

.

Rekommenderade inlägg

11 thoughts on “VÅRSTÄDNING PÅGÅR

 1. Så himla snyggt, du är så jäkla duktig Petra!! Som genom ett trollslag ändrar du hela känslan i rummet – jag struntar i PT:n och satsar på huset istället och HYR IN DIG!!! 😉 Pöss!!

 2. Have to tell you that I saw Yoko Ono in NYC recently, walking near her home on the Upper West Side. In person she is super tiny, and her head is super big for her body, and her sunglasses were so super big that she looked somewhat alien. Definitely memorable! 🙂

 3. Ssssnyggt!! Som alltid hos dig, och kul med lite ombyte =)
  Cool tavla med Yoko, kan du fatta att hon fyllde 81 år i februari!!! Helt galet!
  Såg du btw när hon rockade loss på Beatles 50-års jubileum i USA? Alltså man häpnar över denna pigga lilla människa =))
  Hoppas du får en fin kväll,
  kram Catta

 4. ja , den som ändå hade haft en matta ”liggande” i gömmorna sådär hade ju varit lycklig ..*Ler …håller på att leta mattor för fullt , men det alltid lika svårt tycker jag och tyvärr får man ju inte låna hem och prova heller ..
  Lycka till med städningen .
  /Pernilla

 5. Snyggt som vanligt ! Tänk att min lilla mamma hade släktskap med Paul i början på 60-talet ! Grymt coolt att hon träffat alla i bandet ❤️ Sedan kan jag också skvallra om att min morfar och Marilyn Monroe är kusiner ! Världen är bra liten ibland

 6. I love your blog and style so much.
  Can you please tell me the brand of the tables in your living room?
  Lovely hugs and a wonderful weekend for you and your family
  Molly

 7. Hej!
  Tänkte bara fråga var mattan är köpt? Eller om du vet vart de har liknande?
  Har försökt googla runt men kan inte hitta….!
  Vi har en ny soffa men vår matta ser för liten ut och bordet ser för stort ut. Men jag är ganska glad för det = shoppa nytt 🙂
  Ha en härlig fredag & helg!

Comments are closed.