FAB FREDAG & FIN I HÅRET

.

. . . ,. . . . . .IMG_0845-3 .

.

Mitt hår just nu! (och dagens är toksnygg ljusgrå lite transparent tröja från Valerie med glitterband i ryggen och gamla sköna favvobyxor från Second Female) Oh my vad fräscht det känns med nyfixat hår, finns inte mycket som slår den feelgoodkänslan och det gör en på lika bra humör varje gång (iaf om man är som jag som alltid väntar till det blir sån där riktig ordentlig hårkatastrof innan det bokas ny frisstid:) Denna gång valde jag att åter igen ha en färg som jag fastnat för, den är lite kallare ljusbrun med lite slingor. Sen så har jag som vanligt ett gäng extensions slingor från Hairtalk i för att göra det riktigt tjock och gosigt. Längden är densamma som på mitt egna hår för att det helt enkelt är det enklaste. När det är så här ”naturligt långt” kan jag duscha och låta det självtorka och det är snyggt utan styling, dock är det längre än det ser ut på picset ovan eftersom det är lockat (Fast jag kan faktiskt sakna det där låånga häftiga håret lite, det som gick nedanför skuldrorna, speciellt när man vill göra sig extra fin så kanske blir det en omgång sådant igen:)

.

.

.IMG_4972-2 .

.

Mitt egna hår idag! Anledningen till att jag bla är så nöjd med just extensions från märket Hairtalk ser ni nedan

.

.h-3

. .

.

Ovan: mitt egna hår i september 2013. Tunt och sliiitet efter att använt extensions med keratinvax (jag hade dock låtit det vila helt från löshår över sommaren) Mitt egna hår klarar ju inte påfrestningar så bra iom att mina hårstrån är så där riktigt tunna och typiskt skandinaviska men efter att jag började med tejpade slingor så alltså mitt hår blivit tjockare, blankare och bättre i kvalitén. Det är fortfarande tunnt och stripigt vid topparna men det är på g och massa nya små hårstrån är på utväxt. Märkligt men helt sant att håret faktiskt kan må bätter av extensions och bildbevisen från ajfånen ser ni ovan:)

.

.

.

.

.

Heeeej fredag!

.

.

.

.

Tjohoooo, då kör vi helg igen då haha! Härliga tider detta när man får umgås så himla mycket och dra sig och äta långfrukostar var och varannan dag:) Idag har jag Beabus hemma som just nu sitter här brevid mig och målar söta gubbar med vattenfärg medans mamma bloggar och ikväll väntar partej!. Vi och ett par andra vänner ska hem till nya riktigt trevliga bekantingar och det ska bli så roligt att få se hur de bor (vet ju att de har koll och har totalrenoverat ett stort häftigt gammalt hus och jag äälskar ju sånt så jag hoppas på en riktig rundtur:)

.

.

Men först blir det oglammigt hemmafix och en tur ner till tvättstugan väntar och alla sängar ska bli nybäddade med fräscha lakan (och  häromdagen blev alla fönster äntligen putsade här hemma och det är ju nästan lika mycket feelgood med nytvättade fönsterrutor som nyfixat hår! Love it!:)

.

.

.

Önskar er alla en f a b fredag så ses vi snaaart igen!

.

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

.

Rekommenderade inlägg

14 kommentarer till “FAB FREDAG & FIN I HÅRET

 1. WOW vilken snygg hårfärg!! Supersnyggt och fräscht 🙂 Själv har jag tid bokad hos frisören på tisdag och går verkligen och längtar varje minut, varför väntar man alltid in i det sista med att boka 🙂 Men då känner man sig extra fin när det väl blir gjort 😉
  Tack för din otroligt fina blogg, jag blir såå inspirerad VARJE DAG!
  Stor kram,
  Marielle – http://www.mariellewinkler.devote.se

 2. Hej! Vilken fin färg och klippning det blev! Vilken salong var du på och vilken frisör? Är ute efter någon som är fantastiskt bra på att färga hår.

 3. Jag satte i Hairtalk för första gången för en vecka sedan (haft microringar innan) och än så länge älskar jag det! Såååå skönt att slippa plupparna i hårbotten, och det fördelar sig fint o inte i tampar som keratin/microringsslingor gör. Håller det sig så här fint, och dessutom inte sliter på håret (eller tom gör det bättre, om det är möjligt!?) så är jag hooked. Jag har liknande färg som din (helt perfekt:) men längre. Tror detta funkar bra att även varva med att använda mer som utfyllnad ibland. Tyckte inte det funkade med microslingorna.

 4. Supersnygg hårfärg!! Om du har möjlighet får du gäääärna kolla m din frisör vilken färg det var?? (Typ nr o blandn osv) den hade jag kunna tänka mig t nästa besök 😉
  Trevlig kväll!

 5. Wow vad fint hår, verkligen! Vill ha!
  Stort tack för all inspiration!!!
  Kram Jenny

Comments are closed.