HEEEEJ SÖNDAG

.
.

.IMG_1008-2
.

.

Dagens ”hard working bloggerska”!:)

.

.

.

.

.

Todelooooo mina raringar!

.

.

.

.

Long time!!! Sorry för ingen uppdatering igår men sanningen är den att jag var heeeelt slut. Ja totalt kaputt kan man faktiskt säga och orsaken var ju ett toktrevligt party som typ aldrig tog slut! Oh my så kul det var (och såå fint värdparet bodde, ja jag borde ju tagit med kameran och knipsat någon bild så ni också kunde fått se) och nej, jag kröp ner i bädden typ halv fem och det var länge sen jag gick och la mig vi den tiden om man säger. Men det var absolut värt att må som jag gjorde igår, absolut:)

.

.

Idag mår jag hur som helst precis som vanligt igen och vi har mest pysslat hemma och myst och grillat och fixat. Klippt ner lite buskar och gräsmattan och rensat i solskenet. Trädgårdspyssel är ju faktiskt jättekul och nu börjar vår trädgård verkligen bli frodig och tät. Ja det är mitt allra allra bästa trädgårdstips, se till att ni har en ”tät trädgård”. Alltså inga tomma ytor runt perenner och buskar, det är ju så mycket finare med mycket växter precis överallt och myyycket mer praktiskt (man slipper ju rensa för ogräset kan ju inte gro där det redan växer något annat!) Använd mycket marktäckare och den bästa av dem alla är Myskmadran tycker jag! Så där härligt limegrön i kuddliknande växter och sprider sig där man vill att den ska spridas (sprider sig med rötterna:)
.

.

.

.

.

IMG_0922-3


.
.

Safttime och dessa saftburkar är ju bara de bästa! Skatterna använder dem hela tiden, till drickan vid ex kvällsmyset eller som idag när de är ute. Det blir inget spill och inga otäcka insekter kan krypa ner i glaset – perrrfekt:) (Saftburkarna med tillhörande sugrör i plast kommer från My Tivoli)

.

.

.

IMG_0949-6
.
.

Dagens: sjal Malina, jeans Please, jacka 4( Sweden, stövlar Hunter och collagetröja Isabel Marant
.

.

.

IMG_0973-2
.
.
IMG_0968-2

.
.

Så tittade snyggelisnygga svärmor/farmor förbi när hon luftade sommarbilen:) Bea var ju tvungen att låta henne testa de sprillans nya walkie-talkiesarna (festligt med just dessa walkie-talkies för Bea får in kommunikation mellan typ brandmän och grannar och alla möjliga på dem 🙂

.

.

IMG_1055

.

.

.

Så måste jag bara tipsa alla Småstadsbor om blomstermarkanden på torget igen! Var där för att köpa lite nytt till krukorna på gården och gissa vad två stora buxbomsklot, en sockertoppsvariant och två stoora hortensior kostade där igår? 350 kr för toti! Det är ju helt gaaalet billigt.

.

.

.

.

Nu ska det strax grilla för andra gången idag (det är ju bra så gott – mums) och denna gång blir det H som fixar middag igen. Vet inte vad det blir, H har lovat en ”surprise”, och det är ju bara så himla lyxigt att får maten serverad. Bästa bästa grilltider:)

.

.

.

.

Hoppas ni har en härlig majsöndag ni också så ses vi snart igen!

.

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

.

15 kommentarer till “HEEEEJ SÖNDAG

  1. Åh, tänk om jag var sååååå snygg när jag klippte gräset…..wow!

  2. Ja du kan ju inte vara annat än snygg du 🙂
    Älskar tiden vi har framför oss nu med vår, sommar och vackert ute. Gärna mycket inspo från er vackra garden om jag får önska, kom med tips och visa gärna closeups på planteringar och annat fint som uteplatsen med möbler och annat =)
    Kram och ha en go söndagskväll,
    Catta

  3. Underbara bilder!!
    Har också varit förbi torget och tittat på blomsterprakten. Dock är det inte så konstigt att de kan ta så lite betalt för sina blomster när mycket de köper in är ”svart”. Har vänner som jobbar inom blomstergrossisten och de är tokiga på just det. De köper även in mycket ”spillblomster” som man inte kan sälja till seriösa florister/blomsteraffärer. Det är, som alltid, att är det för bra för att vara sant – så är det för bra för att vara sant.
    Men jag håller med dig… de har fantastiskt fina blommor.
    Allt köper de ju inte in som spillblomster. Mycket kommer direkt från Holland också.

  4. Ditt vackra hår fåt mig att gråta lite extra mycket över mitt eget. Bohooo… Men snart skadet rättas till, baske mig. Pallar inte att vara kyckling forever. Kram!!

  5. Snyggo!! Så härliga bilder du visar oss:)
    Det är en sån härlig tid vi har framför oss (om bara värmen kan komma tillbaka;)), med trädgårdsfix och grillkvällar som avlöser varandra.
    Hoppas du har en bra kväll, kram!!

  6. FÅR mig att gråta skulle det ju stå… Gulhårig OCH analfabet. 😉

  7. Köp inte buxbom. De har en sjukdom som sprider sig. Stora anläggningar runt slott och liknande är drabbade. Det bästa för att undvika spridning är att inte köpa em alls. Googla så får du se. Trist – för de är ju så fina. /Sara

  8. Asså hallå! Kan man vara sådär snygg när man ska klippa gräset? Blir du inte jättegräsig då? Eller är det bara jag som är dålig på att klippa kanske, haha 🙂

  9. Helt underbara foton som vanligt. Dina texter gör att det känns som man är nära din verkliga vardag. Fantastiskt. Du är en verklig förebild i bloggvärlden. Har själv börjat blogga som en liten hobby för en tid sedan. Känner mig mycket trevande, tycker om att skriva ´men måste bli bättre på att fota. Bloggen handlar om min vardag, vad som intresserar mig och vad som upprör mig. Då du verkligen är en gigant i denna värld skulle det hedra mig mycket om du ville kika in hos mig. Du får gärna kommentera och ge mig förslag på förbättringar. Ha en underbar majvecka och stor kram Maria

  10. Härliga färggranna trädgårdsbilder! Visa gärna mera bilder från fina trädgården (t.ex. på bästa trädgårdstipset som du skrev om).:-)

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg