BONJOUR KALASVECKA

 
.
.
.

IMG_1098-2

.

.
IMG_1095-2

.
.

.
.

Soupersoft morgon här  i mitt ”kontor”!:)

.

.

.

.

.

Tjingeling vänner!

.

.

.

.

Här jag precis ”halvkollat på morgontv på fyran, vilket jag faktiskt inte gör särskilt ofta, i ett par timmar säkert och bara legat raklång i soffan och surfat samtidigt medan solen strålat in genom rena rutor. Härlig seg start på dagen mao och ibland är det såå skönt att ha kontoret precis där man önskar, isängen eller i soffan eller på altantrappen, det är helt upp till mig var jag sköter det som jag gör eftersom jag är min egna chef;) Men nu är det dags att ta tag i dagen på riktigt här och åka iväg och hämta paket på posten med en sak som ska fotas och det var visst bråttom så det är bäst jag sätter faaart. Sen så ska jag försöka få till träning idag också för from idag, banne mig, är det nya hälsosamma tider som gäller. Jag mår ju inte bra när jag inte tränar ordentligt så det är bara att ta tag i det. Yoga, pilates, gymmet, spåret, yes så får det blir. From idag alltså, träning minst tre dagar i veckan. Maten kommer jag inte ändra på, ingen lchf eller så för jag står faktiskt inte ut med att äta dessa längre. Har verkligen fått total avsmak för mycket fett och har nog blivit skadad av alla mina lchfperioder haha. Dessutom blir man ju faktiskt gladare av lite kolhydrater inte sant:)

.

.

Och apropå kolhydrater, det känns som det kommer bli ganska mycket sådana denna ”kalasvecka”. Kickar igång firandet på torsdag och sen blir det typ kalas nonstop tom söndag för det är ju flera födelsedagar och en bröllopsdag som ska uppmärksammas denna majvecka. Sen är det ju även en vårkonsert och teaterbesök som ska hinnas med och jag vet inte vad så det blir verkligen fullt upp med kuligheter:)

.

.

Men nu – postendags alltså!

.

.

.

See U soon raringar!

.

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

.

10 kommentarer till “BONJOUR KALASVECKA

  1. Vilken härlig vecka som ligger framför er och stort grattis i förskott på bröllopsdagen! 🙂
    Själv har jag fått ett uppdrag som gör att jag hoppar lite jämfota av förtjusning…

  2. Såå mysigt, önskar att det var lika trevlig stämning på mitt kontor 😉 Själv är jag mitt i flyttkaos men börjar så smått komma iordning på nya stället nu, blir himla kul att få inreda och fixa 🙂 Önskar dig en härlig vecka med massa kalasfirande.
    Stor kram,
    Marielle – http://www.mariellewinkler.devote.se

  3. Så himla härligt det både låter och ser ut!! 🙂 Lycka till med träningen, kramkram!

  4. Hej! Vilken härlig morgon! Jag blir så nyfiken..jobbar du med bloggen på heltid, eller har du en annan profession också? Låter toppen isf, även om jag skulle sakna kollegor. Eller intalar jag mig det eftersom min talang för bloggande är sisådär;) Tack för en trevlig blogg iaf!

  5. Vi tanker måla om köket.Jag undrar om Du kommer ihåg färgnumret som ni har?
    Har Du även samma färgnr till köksbord,lister m.m.

  6. Mysigt!! Undrar var den svarta stolen kommer ifrån! Är det en Monet från Sika? Är nämligen på jakt efter en sådan!
    Kram Lisa

  7. Ælskar ditt hem! Du ær ett bevis på att man kan ha ett vitt, krispigt, rent, fræscht hem med vackra saker fast man har 3 små barn. Love it! Har føljt dig i flera år hær från Norge men skriver sællan nåt i kommentarsfæltet. Fortsætt med dina inspirerande bilder och ha en toppendag! Kram

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg