PICSREGN FRÅN IGÅR KVÄLL

 
.
.
.IMG_2288-2
.
.
 
IMG_2133

 .
 
..
IMG_2054-2
.
.
IMG_2066-2
.
.IMG_2052

.
.
 
IMG_2057
.
.
 
IMG_2137-2.
.
.
IMG_2274-3

.
.
.

IMG_2096

.

.
.
.

Lite pics från igår kväll! Vi åt middag här på Strandbaden Falkenberg och vilken middag och vilken miljöööö. Lovely lovely lovely. Jag passade faktiskt på att ta ett par pics på restaurangen innan vi dressade om för middagen och återvände bara för att visa er den coola interiören (och det skulle ju inte bli riktigt lika fina pics sen när restaurangen var proppfull och alla vill ju inte heller vara med på Hofp liksom. Väldigt nöjd med mig själv att jag tänkte på detta, man börjar ju faktiskt bli en riktig proffsig bloggerska:) Glömde dock att ta pics på själva maten (det var ju oproffsigt iofs) men jag åt bla vit sparris, gös med risotto och lakrits brownie och det var såå gott och maten verkligen smälte i munnen PPPPP. Sen så hade vi en ursöt servitör som busade med Bea hela tiden och vi satt länge och åt och det gjorde verkligen hennes kväll. Gud vad man uppskattar sånt som förälder, när personalen verkligen anstränger sig att alla ska ha riktigt trevligt och mysigt trots att de har massor att göra:)

.

.

.

Nu ska vi strax dressa om igen efter en dag i Falkenberg och gå över till svärisarna för lite bubbely på balkongen före middagen! (och om någon undrar över gårdagens så kan jag berätta att klänningen är en Vintag by Fe från Modesto, soupercoola kilklackarna är från Ugg och finns på Country Dreams. Armband från Sophie by Sophie och HM och väskan behöver jag ju inte nämna igen kanske haha;)

.

.

.

Önskar er alla en fab lördagskväll!

.

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

14 kommentarer till “PICSREGN FRÅN IGÅR KVÄLL

  1. Så himla roligt att läsa att du är nöjd med erat besök på fina hotell Strandbaden, favvohotell som sagt. Var där för några veckor sedan med min dotter så jag vet ju att allt du skriver stämmer så himla bra 🙂
    Njut er vistelse.

  2. Vackra bilder och snygg outfit. Härligt att se när folk klär upp sig, man blir så glad då.
    Trevlig helg.

  3. Förutom alla andra bilder, som är fina som vanligt, tokgillar jag bilden på trappan! Konstnärlig i sin enkelhet!
    Kram Lena

  4. Åh, du är på min hemmaplan. Visst är Falkenberg fint! Fast snäppet bättre är ändå Varberg, någon mil norrut. Men hur som, västkusten är alltid västkusten!
    Hoppas ni har en riktigt härlig helg!
    Kram

  5. Underbara bilder, underbart inlägg och underbara Falkenberg!! Det ser så lovely ut!! Hoppas ni har en fantastisk helg! Jag älskar Falkenberg, vi har vänner som har stuga precis vid Skrea strand men inte varit där på länge. Får nog bli ett besök dit i sommar, det blev jag jätte sugen på nu när jag såg hur härligt ni verkar ha det där!
    Stor kram,
    Marielle – http://www.mariellewinkler.devote.se

  6. Vilka bilder! Du är en mästare på att ta bra bilder. Vilken fin klänning du har, vill ha, men hur är den i storleken? Skulle bli väldigt glad om du kunde ge svar. Ha en bra dag!

  7. Alltså den där trappan har man fått trippa koncentrerat i många många gånger. Jag bodde nämligen i Fbg under mina gymnasieår och har därmed varit på ett gäng skoldiscon och även studentbalen hade vi på Strandbaden. Då var det inte på långa vägar lika vackert som nu (interiören alltså). Havet har alltid varit lika glittrande och breathtaking.
    Jättekul att få se bilder från hotellet och sin gamla stad. I och med att jag har vänner och familj kvar i Fbg-trakten så känns det på något vis osannolikt att jag kommer bo på hotellet. Fast jag blir väldigt frestad när jag läser din rapportering =)
    Ha det fortsatt fint i västkustpärlan! (som är fantastisk på sommaren men dödligt tråkig vintertid 😉

  8. Så vackra bilder, man kan riktigt känna atmosfären. Lilla Bea är som vanligt en liten stjärna, mycket fin bild av dig och henne.

  9. Läckra bilder! Gillar din blogg, särskilt när du är på Gotland, där jag själv är uppvuxen.
    Älskar också spa. Jag funderar över din bikini, behöver en ny och färgen var så fin!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg