KVÄLLSTIPSET

  . .    
.
..
.

IMG_3334.

.

Bea är bara sååå nöjd med sin nya prickklänning som har världens ”snurr” i kjolen! Hur fin som helst är den här modellen och vem gillar inte klänningssnurr:) (yes jag skulle faktiskt vilja ha en liknande med djup urringning i ryggen och i svart. Såå snyggt) Klänningen är tydligen Pop:s populäraste modell just nu och jag knep faktiskt den sista i Beas storlek här i Småstaden.

.

.

.

.

.

.

Bonsoir snyggingar!

.

.

.

.

Hoppas ni mår bra! Här är det bara fint i kylan (oh my alltså så kallt det är) och jag ska stax tassa upp med liten pömsig nyduschad skatt som sitter här brevid (eller halvligger) och natta och läsa saga. Men först kikar jag in till er bara för att tipsa om en rea som jag snubblade på idag. Polarn & Pyret har just nu 30% på allt och väldigt mycket sött i sommarens kollketion. Själv shoppade jag en hel del, mest till Bea men även LoLo fick lite kläder. Det är sällan något hos Pop som passar hennes smak numera men dagens inköp fick tummen upp både av skatten och hennes små vänner!

.

.

.

.

.

IMG_3332

. .

.

Dagens fynd som fick följa med hem. Förutom den söta prickklänningen så fick en småblommig klänning följa med och ett par sköna stretchjeans (jättebra modell som inte sitter åt), grå och rosa sommarleggings och ett så fint myycket användbart set i grått och vit spets (Lolo fick samma set)

.

.

.

IMG_3374

.

.. .

Sen så blev jag så glad i det gula så det fick bli lite sånt till Bea också i form av en somrig tröja och matchande jeans (Lolo fick vita jeans och blåvitrandig top) . .

.

.

.

Kvällens reatips till alla shoppingsugna mamor alltså!

.

.

.

Ha nu en riktigt bra kväll så ses vi imorgon!

.

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

10 kommentarer till “KVÄLLSTIPSET

  1. Vilken underbar klänning och andra fina fynd!
    Själv har jag i helgen lyckats med en googlebedrift….

  2. Vilken härlig snurrklänning! Man blir glad av bara att se på bilden! =)
    Ibland saknar jag småbarnstiden, när man ser allt fint som ni småbarnsmammor shoppat! 😉 🙂 En snart 16 årig ”minsting” vill helst shoppa själv, liksom… 😉 🙂
    I lördags testade jag att göra laxen och potatisen i folie, på grillen, som du tipsade om lite tidigare. SÅ himla gott! Och enkelt! 🙂 Det ska vi göra fler gånger! Älskar god mat som är enkel.
    Fortsätt gärna tipsa!
    Ha en fortsatt fin tisdagskväll!
    Kram/Maria

  3. Så fin klänning på Bea och vilken härlig bild:) Borde man passa på att shoppa lite på PoP då, ska in och kika på hemsidan:)
    Kramkram

  4. Jag älskar Pop:s kläder. Nu börjar mina barn bli så stora men jag ska kika in och se om jag hittar något till Lilleman. Tack för tipset. Kram

  5. Tusen tack för tipset!!!! Det grå setet var ju ljuvligt fint! Så fint att jag klickade hem två till våra tjejer direkt! Älskar allt som har spets på sig.
    Kraaaaaaaaaaaaaam
    och ha en underbar lill- lördag!
    Angelica

  6. I remember having a ’twirly’ dress when I was a similar age. Still love the memory!

  7. Gillar Pop´s kläder, har dock aldrig köpt jeans. Har hört att de ska vara mjukare nu, köper du slim eller regular i modellen? Får nog ta en titt.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg