SOFT MORGON

 
.
.
.

IMG_3391
.
.

Lolo sitter och skapar lite denna softa lugna Kristihimmelfärd!

.

.

.

.

.

.

Todelooooo alla lediga bloggisar!

.

.

.

.

Idag har vi en riktig riktigt ”slappardag” här i vår Småstad, nope ingenting alls har vi uppskrivet på schemat faktiskt (ja iaf halva familjen har slappardag, mina stora skatter ska flytta till ett nytt ett hus med sin pappa så för dem är det ju en mycket händelserik dag idag och de är suuuperexalterade:)

.

.

Tänkte att jag nu efter vår lilla lunch här ska sticka iväg och springa en sväng i spåret och sen blir det nog trädgårdsfix resten av dagen. Har ett nytt trädgårdsprojekt på g som jag är riktigt ivrig att sätta igång med och det ska bli såå kul. Att hålla på och fixa ute på gården är faktiskt bland det mest avkopplande jag vet, det är bara så mysigt att vattna och gräva lite och går runt med sekatören och ”knipsa lite här och där”. Love it:)

.

.

.

.

IMG_3394


.
.IMG_3383.

.

Längtar såå tills vårat nya matsalsbord är på plats. Det blir modernare och coolare och så tror jag vi ska ha en äkta matta under i någon variant (och stolarna står där på prov, vet inte riktigt om vi ska ha dem eller vad vi ska ha för nya matsalstolar. Men jag kollar runt och känner mig för:) Lampan ovanför är ny och en present från vännerna på MyTivoli och den är helt underbar (dock har jag en annan sladd än den som kommer med så den ska sväva lite mer och kännas ”airy”:)

.

.

.

Vad gör ni förresten idag vänner!? Berätta gärna, det är alltid så kul att läsa vad ni håller på med (så det inte bara är jag hela tiden haha;)
.

.

.

Ha en härlig dag!

.

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

.

27 kommentarer till “SOFT MORGON

 1. Så himla fin och härlig blogg att komma till och titta och läsa. Jag brukar sällan kommentera utan är inne lite här och där på bloggar helt anonym, men vill gärna uttrycka min glädje över din fina sida!
  Jag sitter och väntar på jobbet som kallar om en timme, denna fina kristihimmelfärds dag, så kan det va ibland =) trevlig helg önskar jag dej

 2. Her ”kører” vi også ren afslapning med lækker morgenbord med grøntsagsjuice, frugtsalat og hjemmelavede svenske :o) kanelboller (har en mand som bager hver weekend) og så tror jeg vi skal have malet træterrasse, den trænger vist.
  Iøvrigt tak for tippet til Centara Grand beach Resort på Hua Hin, som jeg glæder mig til at bo på om ikke så lang tid. Fortsat god kristihimmelfartsdag til dig og dine kære fra en læser i Danmark :o)

 3. I dag jobber jeg i hagen – luker, rydder, vanner og koser meg i det fantastiske været vi har.
  Kanskje jeg senere går ned på stranden og stikker tærne i havet, det er 19 grader i vannet hos oss, men fremdeles litt for kaldt for meg til å bade – det blir kun å vasse litt. Og hunden vår er helt enig, hun bader kun når hun holder på å forgå av varme 🙂
  Men akkurat nå skal jeg sette på kaffen og rope på mannen for felles kaffepause i sola.
  Den ene av kattene våre ligger langstrakt midt i gården og nyter sola, og jeg tror vi alle sammen er helt enige om at det er fantastisk godt å leve akkurat nå…
  Ha en finfin dag!
  Klem, Lise (som gleder meg til å se hvilket bord du har valgt, og evt. stoler 🙂

 4. Det låter som en härlig dag!
  Jag har precis sprungit en löptävling och nu slappar jag i solen. Längtar in till mitt kök vi håller på och renoverar i våran lägenhet. I väntan på att golvet ska torka så pillar jag lite i min lilla trädgård 🙂 längtar sååå efter ett hus och en riktig trädgård! Kör hårt i löparspåret sen och njut 🙂
  Kram / Emma

 5. min man har precis tagit sina resväskor och begett sig till flyget för en veckas fotojobb utomlands. Så jag är kvarlämnad hemma och känner mig lite vingklippt faktiskt. =) men jag ska springa och handla lite take away, godis och sen kolla igenom minst tre romantiska komedier. då känns allt bra igen! =)

 6. Åhh ditt ljuvliga ljuvliga hem. Jag tycker att stolarna är toksnygga!!! Gillar det bordet ni har nu men kan tänka mig att det kommer bli fantastiskt snyggt med det nya också, ska bli så kul att få se 🙂
  Själv fyller jag år denna kristihimmelfärd och firar för fullt 🙂 Tog bara en liten bloggpaus och då var jag ju tvungen att kika in till dig 😉
  Ha en fin dag och stor kram,
  Marielle – http://www.mariellewinkler.devote.se

 7. Så fint ni har det! Spännande att se hur ert nya matsalsbord ser ut!
  Vi har investerat i en äkta matta nyligen en Nain matta vi är supernöjda den ligger under vårt soffbord i vardagsrummet! titta gärna in på min blogg så får du se hur den ser ut!
  Ha en fortsatt härlig helg!
  Kram Carina

 8. Vackert, wow! Så underbart fint du har det!
  Har oxå DIY- lampan, dock med den tillhörande sladden, får nog erkänna att det var vackrare med vit 🙂
  Idag har varit en underbar dag, vi har bara varit hemma men gud så skönt vi haft det. Hela familjen samlad, plus svärmor. Grillat, fikat, druckit både öl och champagne och bara njutit av alla sol och sommarvärme =)
  Imorgon ska vi till Hönö, äta pizza på hamnen, bada och ha det mysigt, om det nu inte råkar bli kasst väder..
  Kram och ha en fortsatt fin Kristi flygare!
  Catta
  Ps. Ser fram emot att få se trädgårdsprojektet! Btw, vad hände med den fina randiga tapeten??

 9. Hej! Tack för en härlig blogg. Undrar sååå, Var ditt vackra svarta skåp kommer från? mvh Karina

 10. Visst är det härlig med trädgårdsarbete:) här hemma har vi varit ute i stort sett hela dagen och fixat. Vi köpte vårt hus för exakt 5 år sedan och har sedan dess renoverat både in- och utsida, då huset va i relativt dåligt skick när vi köpte det.. Nu blir det likt dig en godis skål och ett glas rose efter att jag nattat min lilla gos.
  Tack för att du förgyller bloggvärlden med en alldeles fantastiskt trevlig blogg.

 11. Hej!
  Jag har 2 frågor till dig som jag vore väldigt glad om du ville svara på. Var är den snygga glaskrukan på bordet köpt och vad är det för ett stamträd i den?
  Med vänlig hälsning Malin

 12. Min son spelade beachhandboll med sitt lag idag nere på stranden här i Helsingborg & jag var nere för att se & heja på ett par timmar sen var jag iväg och handlade studentpresenter och födelsedagspresenter. Därefter ner på Stortorget här i Helsingborg för att se alla uppklädda blivande studenter som ska på studentbal ikväll. Bästa väninnans dotter blev fotad massor! Många vackra!
  När jag kom hem var det dags att titta på dottern & hennes grannkompisar som hade en dansuppvisning för oss föräldrar här ute på gräset-det var biljetter, fika för en billig peng, klädbyten & hela baletten! Jätteduktiga var de!
  Nu ska vi in till grannarna & dricka drinkar….!!
  Trevlig kväll!

 13. Hej Malin,Glaskrukan/vasen på bordet är från Svenskt Tenn och heter Hortus.
  Jag har den också och den är jätte-fin,till både snittblommor och andra växter.
  Kram Carina

 14. Malin ,blomman är en Hortensia på stam
  Carina

 15. Hej! Underbar kvinna du verkar vara! Glad att jag hittade din blogg. Vart kommer den vackra lampan ifrån? Kramar!

 16. Undrar hur det går med källare och sovrumsprojekten?? Vore kul att se. En äkta matta under matbordet har vi haft ett bra tag nu. Slog till på en efter att vi vitvaxat golven, för tycker inte det är snyggt till gulnad ekparkett! Nu har vi ett fräscht vitt hem, med denna fina matta som bryter av. Det kommer nog passa hos er. Tycker dock inte det är så snyggt när plastkrukan sticker upp ur den för lilla glaskrukan du har på bordet, hehe! 😉

 17. Det ser superfint ut! Sitter i matsalen som känns lite som rapunzels tornrum (det är gamla trapphuset, skilt lite från resten av lägenheten) och tittar ut över vanadislunden med tankarna på annat håll =) Men ’egentligen’ pluggar jag som en dåre och ignorerar allas fredagskänslor och drömmer om veuve clicquot när de sista inlämningarna är gjorda (läser andra terminen på masterprogram i fek). Trevlig helg!

 18. Tack Finaste du för din underbara blogg! Jag undrar var de fina blå och vita byxorna kommer i från?
  Tack å kram

 19. Hörde att du skulle skänka dina gamla stolar till välgörande ändamål…tänk om alla hade ett sånt gott hjärta som du och tänkte både på de fattiga, sjuka och naturen!

 20. Men, ska du sälja finstolarna så står jag först på tur!!! Vill så gärna ha dem till matsalen!!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg