ONATURLIGT NATURLIG PÅ TRÄNINGEN

,

.

,

,

IMG_3304

.

.

Har ni också testat lösfrallor bloggisar? Eller fransextensions som de heter egentligen:) Vilken fenomenal uppfinning det är ändå. Jag provade för första gången för två år sen då jag skulle åka utomlands en sväng och hjälp vad jag tyckte jag såg toksminkad ut i början haha. Har knappt aldrig använt mascara i hela mitt liv eftersom jag dels har riktigt mörka fransar i mig själv (ganska kort sådana) och alltid tyckt att det varit så himla meckigt och kladdigt. Hur som helst så tänkte jag nog att nu kommer nog H tycka att jag ser ut som typ ”en transa på väg till Pride” med mina vippor (han var ju inte van med mig alls makad runt ögonen) men han sa bara  ”ooojojoj” sen ”woooow” och sen när han såg min skeptisk min  ”fast bra liksom!”:) H gillar och jag gillar och nu har jag ju gjort lösfrallor ett tag (vilar ibland men blir alltid sugen på nya)

.

.

.IMG_3301-2

.

.

.

Nu kanske många av er (ni med alldeles egna och äkta vackra kamelfransar) tycker att men vadå, det där är väl inget?!:)  Nu är det så att jag har nämligen valt att ha de allra kortaste varianten av extensions och för mig är dettta alltså alldeles lagom mycket. Fransarna är ett par mm längre än mina egna och gör dem lite längre, mörkare och mycket fylligare. Lösfrallorna gör jag hos två tjejer på Harmoniq i Västerås och de är riktigt duktiga båda två. Tyvärr minns jag inte namnet på raringarna men den ena är blondin och jobbar på Harmoniq Mimerporten och den andra är en mörk skönhet och jobbar på Harmonig Gallerian. Har fått många komplimanger just för att fransarna jag har är så pass naturliga:)

.

.

.

IMG_3262 .

.

På väg till gymmet och alltid fina fransar på gör en ju lite piggare! Gör mig klar på bara ett par minuter för man vill ju inte hålla på och fixa och trixa när man ändå ska iväg och bli svettig så bara upp med håret i en slarvig tofs och lite rouge idag för fotots skull, lite concealer med skimmer och lite genomskinlig glans till (det är typ det enda jag använder dagligen och jag går aaaldrig ut utan concealer och glans, inte ens till träningen på gymmet:)

.

..

,

.

.

.

Todelooooo Tisdag!

.

.

.

.

Står just nu och mumsar en snabblunch i form av gårdagens rester i köket på stående fot! Grillad kyckling på varm levain med chevré på toppen är inte helt fel alls kan jag meddela, inte ens när man har lite bråttom!:) Ska strax ta och åka iväg och hämta stora skatten som har friluftsdag med sin skola en bit utanför stan. Himla otur de fick vädret idag stackran, det har ju verkligen varit tip-top i flera dagar och idag är det typ bara 10 grader och tokblåst vilket känns som freeezing efter de där 30-gradiga dagarna vi har blivit bortskämda med sista tiden. Brrr.

.

.

Kikar in till er lite senare igen finingar!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

.

Rekommenderade inlägg

32 kommentarer till “ONATURLIGT NATURLIG PÅ TRÄNINGEN

 1. Åhh, jag håller med- lösfransar är världens bästa uppfinning, jag har gjort det nu ett tag men tog faktiskt precis en paus då jag kände att jag behövde ”vila” från dem ett tag, men saknar dem REDAN! 🙂 Toksnygg är du i dina iaf! Kika gärna in på min inrednings- och livsstilsblogg också, http://www.mariellewinkler.devote.se
  Stor kram

 2. Precis som med allt annat kan man få en allergisk reaktion av limmet eller man kanske inte tål fransarna. Även ögats bindhinna kan skadas och ge beståend men för framtiden. Jag har i mitt arbete sett en hel del allergiska reaktioner av fejk.
  Varför kan vi inte acceptera att vi blir äldre och får rynkor, grått hår mm. vi kan inte dölja det med med botox, filler,, löshår mm. Som en ” kändis sa, om våra män klagar kan vi ju alltid klippa banden, det finns många andra män som accepterar att en kvinna åldras”

 3. tjusigt, du ser verkligen naturellt makead ut! Vilket märke på concealer med glans??? kram

 4. Jättefin får på Rouget får jag fråga vad det är för sort ? Ha en bra dag

  1. Rouget kommer från bareminerals store och heter The Aphrodisiac! Ha en fin kväll!

 5. Jag ska inte säga att jag inte är sugen. För det är jag. Grymt!!! För mig som i stort sett aldrig sminkar mig, utom när det är något särskilt då (bor man i Espana så har man ju bronzet gratis:) Jag har hört av en vän att de är duktiga på extensions på Väla så jag jag kommer absolut att göra det när vi har slagit oss till ro på bästkusten i sommar!
  Kram
  Rebecca
  http://femme.se/piccolecose/

 6. Supersnygga fransar!
  Jag är orolig att mina egna fransar skulle bli skadade, har du märkt av något sådant? Att de t.ex. skulle slitas av att ha lösfransarna klistrade på sig?

  1. Tack1 Faktiskt har jag inte märkt att de skulle slitas. Man tappar ju fransar annars också så det blir nog ingen större skillnad. Tror jag:)

 7. Hej,
  Har själv samma set sedan tre veckor tillbaka och jag är suuuuuper nöjd. Hur skönt är det inte att slippa mascaran som ändå sitter överallt annat förutom på fransarna efter några timmar. Påverkar inte fransarna negativt eftersom våra egna fransar tappas efter åtta veckor. därför måste man gå regelbundet och fylla på, var tredje till fjärde vecka. Men det är så värt det, speciellt nu under sommaren. Tummen upp för detta 🙂

 8. Hej!
  Fin lyster! Kan du inte tipsa om vilken concealer från Dior det är?Namn
  Ett inlägg med favorit vardags rengöring och krämer för ansiktet vore härligt!
  Tack på förhand för mer inspiration. Hälsningar Jenny

 9. Å du ser fantastisk fresh ut, men synes også det ser litt merkelig ut med kindene dine? Er det botox?

  1. Tack för att du skriver att jag ser fräsch ut men vad är det som märkligt ut?:S Man använder inte botox i kinder och jag har det i pannan.

   1. hej- jag tror de menar kanske att de ser så runda ut? Fillers tänker jag att det är..?

    1. Men jag har ju bara helt naturligt runda och höga kidben! Något jag faktiskt tyckte var lite småjobbigt att ha som tonåring då en del tyckte de var tvugna att påpeka detta om och om igen… Men nu när jag är vuxen är jag, trots att en del fortfarande påpekar höga runda kindben som något ”märkligt”, himla glad för dem. De ger mig ett ganska ungdomligt och klassiskt utseende (och Sveriges mest erkända plastikkirurg har tom sagt att jag har ”idealkindbenen”, så det så;)
     Så – inga ”kindbenfillers” alltså.

     1. Jag har också höga runda kinder och jag älskar det. Mer och mer ju äldre jag blir, de får mig att se ung och frisk ut. Jag har ett mjukt ansikte, och får ofta komplimanger för det, vilket jag tror att du också får.
      Jag skulle faktiskt aldrig orka ha en blogg och jag beundrar dig verkligen som lägger ut närbilder på dig själv såhär. Även om någon i verkliga livet tycker att mina kinder ser konstiga ut så finns det ju ingen som någonsin skulle påpeka det. På bloggar verkar man kunna skriva precis vad som helst.

 10. Åh det ser verkligen ut som dina egna jätte-fint!
  Har själv funderat att göra så till sommaren,så himla skönt att slippa mascara,
  Och ändå ha lite markerat runt ögonen!
  Eftersom jag också bor i småstaden ska jag kolla på Harmoniqe!
  Tack ännu en gång Petra för en fin och inspirerande blogg!
  Kram Carina Titta gärna in på min alldeles nya blogg! http://Www.ladymelange.blogg.se

 11. Det syns verkligen att dina behandlingar gett fina resultat. din hud verkligen lyser. Ska boka in genast känner jag.
  taskigt att säga att dina kinder ser märkliga ut.
  /camilla

 12. Alltså lösögonfransar. Guds gåva till oss som vill ha fylliga fransar! Jag är helt såld och har varit så i ett par år nu. Lätt värt vartenda öre. Den lyxen att hela tiden kunna se sminkad och fräsch ut är underbar, framförallt för en som mig som ofta går hemma och skrotar :).

 13. Tror nog minsann att du å jag var samtidgt på Harmoniq å gjorde fransarna nu för ca två veckor sedan. Detta är andra gången jag fyller på. Hur ofta fyller du på? Som sagt det var två veckor sedan å nu börjar mina fransar stå åt alla håll å kanter. Ingen fason alls på dom. Fått rycka bort de inre då de bara hängde rakt ner även om jag hade mascara lr sån ögonbrynsfix(genomskinlig mascara som är till för ögonbrynen) på.
  Älskar att slippa hålla på med mascara på morgonen, men efter två veckor är det iaf för mig mera jobb med detta än att inte ha fejkfransar. Har ny tid om en å en halv vecka. Tills dess kommer jag bli tokig. Skulle vara kul å höra hur du upplever det då vi båda går hos Harmoniq.

  1. Haha, var vi?:) Mina fransar stökar inte alls faktiskt och sitter fint fortfarande och jag fyller på med ca 4 veckors mellanrum. Men jag har som sagt de kortaste:)
   KRAM

 14. Hejsan!
  Får man fråga vad du använder för concealer? Och vad använder du för hudvård? 🙂

  1. Ska göra ett separat inlägg om det eftersom flera undrar så det kommer svar!:)

 15. Hej!
  Vad använder du för fillers på kindbenen och läpparna.
  Jag har testat Restylane men tycker att det försvinner så fort…
  Kram och tack för en härlig blogg

  1. Jag har ingen fillers på kindbenen utan använder Restylane Vital för huden och Restylane i läpparna.
   KRAM och tack själv:)

 16. Jag får ofta komplimanger för mina långa ögonfransar (lite konstig grej att få komplimanger för, men men) och mitt hemliga ”vapen” är: Imju d.j.v Beautenizer Fiberwig Volume Lash! Det är en Fiberwig-mascara, men inte den vanliga röda förpackningen, utan den i den bruna förpackningen som ger volym! Har aldrig någonsin provat en mascara som ger så bra resultat! Lite meckig att börja med, men helt klart värt det.

Comments are closed.