TREOVINNAREN

.
.

Skärmavbild 2014-05-28 kl. 12.18.43
.

.

Veckans treovinnare är Ida Berggren! Stort grattis till dig! Var med och tävla du också genom att tagga just din Treostund (alltså visa vad som gett dig huvudvärk) med #treo på Instagram. Det du kan vinna är lösningen på ditt problem och du läser mer om tävlingen på Treomoments.se.
.

.

”Treo är ett receptfritt läkemedel (brustabletter med acetylsalicylsyra och koffein) mot huvudvärk, annan tillfällig värk och feber. Ska ej ges till barn under 14 år. Vid plötslig kraftig huvudvärk kontakta sjukvården. Läs bipacksedeln noga före användning samt www.fass.se. Treo marknadsförs av Meda OTC.”

.
.

.

Inlägget är i samarbete med Treo.

.

.

.

 <script type=”text/javascript”>var tsCsId=17511906;</script>
<script type=”text/javascript” src=”http://script.tailsweep.com/js/cs.js”></script>

Rekommenderade inlägg