FARS FÖDELSEDAG & FINFINA FÖTTER

.
 
..
.

IMG_5942-2
.
.

Fotfix coming up! Nope jag är definitivt allra först att tipsa om denna batteridrivna fotfil men jag måste ändå skriva om hur braaa den är (och tipsa om någon nu av er missat denna makapär:) Har ju velat haft en egen sen typ i vintras men den har varit slut typ precis överallt (funnits på ex Åhlens & apotek) och nu när jag kom till ön och fann den äntligen på lager på apoteket i Visby så var jag där och knep jag en direkt:) Och den är verkligen fantastisk, mina fötter är nu babylena 24/7 och det är såå lätt att fixa till dem… (Min necessär är från Ceannis om någon undrar:)
.

,

,

IMG_5954-2

.
.

Sommarlena sköna sommarfötter med nytt fint greige lack Trianon från Dior (och Dior gör ju de allra bästa snyggaste lacken! Sitter så bra och är såå lättapplicerade. Köpte ett gulligt ljusrosa också som heter så gulligt som Tra-la-la:)

.

.

.

.

.

.

.

Hej 1:a Juli!

.

.

.

.

Idag är ingen vanlig dag utan idag är det pappas dag här på ön! Hurra!!! Vi har grattat med finfina presenter och mumsat tårta och just nu spelas det hög musik ute och pappas vänner trillar in på gården här utanför. Mysigt mysigt:)

.

.

Igår blev det ju tyvärr ingen uppdatering och det var för att jag var busy hela dagen med att vara i Visby! Men jag hade kameran med mig så klart och jag återkommer lite senare idag med lite pics och bla tips om ett magiskt litet café innanför Ringmuren som ni absolut inte ska missa om ni ska göra den stan i sommar:)

.

.

.

Men tills dess – ha det bäst så länge kära bloggisar!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

.

9 kommentarer till “FARS FÖDELSEDAG & FINFINA FÖTTER

 1. Jag MÅSTE få tag på en sån där superfil jag också! Ha nu en underbar dag med din far, ser fram emot vilderna från Visby! 🙂 Kram!

 2. Ja den fotfilen är SUPER! När jag såg reklam om den på tv så tänkte jag bara att en SÅN måste jag bara ha till min usla fötter. Eller FD usla fötter rättare sagt för numera är dom verkligen ”babylena” som du skriver. Fotbehandlingar ett minne blott nu funkar det lika bra hemma =) Och just att man ska använda den på torra fötter underlättar ju det hela med att som småbarnsmamma få tid till fotbad =)
  Hoppas Ni får ett fint födelsedagsfirande tillsammans med din pappa.
  Kram

 3. Den är verkligen superbra, inga nariga hälar här mer inte;-) Var har du köpt de snygga sandalerna, sådana skulle jag vilja ha?

 4. Ja den där filen kan verkligen rekommenderas +++++
  Jag hörde dock att man ska vara väldigt försiktig att inte hålla filen på samma ställe för länge då man kan få problem med för tunn hud.
  Men fötterna känns verkligen supermjuka.
  Kram L

 5. Sandalerna kommer från LaidbackLondon. Har du storlek 40 eller 41 kan du hitta två modeller på Countrydreams (dock inte denna) på REA :=)
  Kram L

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg