AT THE BEACH BAR

. . .
.
.
.IMG_9091 .
.
,. IMG_9115 .
.
.IMG_9133
.
.
 
IMG_9131
.
 
..
IMG_9120-2 .
.
. IMG_9134 .
 
 

.. IMG_9093
.
.

Lite från denna augustionsdag här i Makrigialos! (och min chockrosa Strandklänning kommer från By Malene Birger🙂

.

.

.

.

Tjing mes amis!

.

.

.

.

.

Sista dagen här på Kreta idag och det känns både lite konstigt, lite tråkigt och samtidigt helt okej:) Vi har ju haft det så himla himla bra här, ja detta är nog den bästa charter vi testat än så länge (och nej jag är inte sponsrad av Ving som några visst tror:) Men så längtar jag ju hem också, hem till mitt egna casa och framförallt till mina älskade skatter<3

.

.

Idag har vi hur som helst, som flera andra dagar, gått ner för backen och ätit lunch nere på stranden och hos Manolis Beach Bar. Där finns den allra godaste Tsatsikin och superfräsch greksallad (och mycket goda tjocka feta salta frittes, mmm:) Ett supercharmigt ställe där man kan sitta i skuggan lite snett på en stol i sanden och dricka iskall Mythos och se på havet och lyssna på Bob Marley. Ja faktiskt lite sån skön ”Karibienkänsla” får man där, härligt:)

.

.

.

Ha nu en fin dag raringar så ska vi suga ut det bästa och sista av vår vacay här!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

Rekommenderade inlägg

8 kommentarer till “AT THE BEACH BAR

 1. Petra, härligt med semester i Grekland ! Vi var ju på Rhodos i 3 veckor … Ljuvligt.
  Hoppas ni slipper sanera efter branden när ni kommer hem … Kramen Damen

 2. Dina bilder är fina som praliner. Nästan så man vill äta upp dem. Och salladen också. Får nog bli en sådan till middag, med en iskall öl. Tack för härlig (middags-) inspiration!

 3. Hej,
  Blir så glad när jag läser dina rapporter från Kreta och just Makrigialos. Var där 1991, fatta så länge sedan, det var helt fantastiskt. Vi bodde med två jättealtaner ut mot havet och vi hade hur trevligt som helst. En toppenvecka! Gick på något som hette Pub Q varje kväll och åt på krogarna i den lilla lilla byn. Sista kvällen hade vi ett stort beachparty som min dåvarande man anordnade. Härligt. Har inte hör så många som varit just där på Kreta så att läsa dina texter har varit så härligt.
  Tack för alltid fin läsning och underbara foton.
  Kram
  Maria

 4. Ser helt underbar ut och din strandklänning är ju bara hur snygg som helst. Det är ju lite så när man är ute och reser, man är inställd på att vara borta viss många dar så när hemresan närmar sig så är man som förberedd på att åka hem och det känns oftast lite skönt med visst vemod. Ha en fin hemresa. kram Annika

 5. Brukar läsa din blogg men aldrig kommentera men tänkte att trevliga kommentarer kanske man inte får för mycket av! Du är så vacker, stilfull och inspirerande! Tack för att du orkar!

Comments are closed.