EN DAGENS EFTER TRÄNING

.
.
.

IMG_9650-2
.

.

Idag efter träningen hoppade jag först in i duschen och stod där lääänge och gjorde mina små ”ritualer” (ja ni vet, det där som vi kvinnor pysslor med i duschen. Skrubb och rak och lödder och smörj osv:). Sen hoppade jag i skönaste klänningen som kommer från Acne. (Den är som ett långt underbart petroleumfärgat gosigt mjukt linne:)
.
.

.

.
IMG_9671

.
.

Kände mig ganska nöjd och nästan lite stark efter nästan 1 timme på bandet och lite mag och ryggövningar! Har ju varit si och så med träningen den senaste månaden, ja efter det där idiotiska diskbråcket i nacken i början av juli, men nu gör det inte ont alls längre och jag hoppas v e r k l i g e n jag klarar mig från ett till.. (Någon mer som haft det i nacken?!? Vore fantastiskt om ni vill dela era erfarenheter, känner mig lite osäker på det där nämligen:S)

.

.

.

.

.

Bonsoir snyggingar!

.

.

.

.

Oh my vad det blir mörkt ute snabbt och tidigt nu! Klart är strax efter 21 och det är typ redan toksvart ute!?! Hänger inte med här riktigt, är liksom kvar i juni fortfarande tror jag:)

.

.

Sitter just nu och bloggar här i matsalen i ljusens sken och det är det stora plusset med augustikvällarna; att man får tända maaassa ljus och mysa inne:) Alla skatterna spelar spel och tokfnittrar här bredvid mig, hur uppspelta och pigga som helst och jag ska strax försöka få dem i säng men det är faktiskt lättare sagt än gjort för vi är verkligen heeeelt ur fas med nattandet (och jag fattar verkligen inte hur vi ska komma in i det till måndag då ”allavaret” sätter igång. Men än är det ju några dagar kvar iaf:)

.

.

Yes det är väl det som sker här hos oss i vår Småstad this very moment:) Hoppas ni har en mysig lill-lördagskväll så ses vi imorgon igen!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

.

30 kommentarer till “EN DAGENS EFTER TRÄNING

  1. Jag har haft diskbråck mellan 6:e o 7:e kotan i nacken. Det strålade ut i ena armen uti fingrarna. Gick till sjukgymnast, lade upp ett program till mig med mycket skulderträning, rodd och små vikter med olika övningar. Big no no, att bära tungt.

  2. Hallå! Jag har haft diskbråck mellan 6:e o 7:e kotan i nacken. Det strålade ut i ena armen uti fingrarna. Gick till sjukgymnast, lade upp ett program till mig med mycket skulderträning, rodd och små vikter med olika övningar. Big no no, att bära tungt.

  3. Jag har problem med de översta kotorna och vi har kommit fram till att det beror på min syn. Korrigerar tydligen någon skelning som egentligen skulle orsakat grym huvudvärk men slet ut nacken istället. Så mitt tips att se över synen med! 🙂

  4. Wow vad snygg! Och vad stark du ser ut! Härligt 🙂
    Och sååå mysigt det låter som att ni har det, augustikvällarna är bra mysiga ändå 😉 Vi har precis checkat in på ett supermysigt hotell i Stockholm där vi tänkte spendera helgen!
    Stor kram till dig,
    Marielle –

  5. Diskbråck ja, det hade min man för ett par år sedan och det var hemskt. Jag har aldrig sett honom vara så dåligt. Han kunde inte göra nånting mer än att ligga med ena handen över huvudet och hade fruktansvärt ont. Det kändes som om han skulle gå under av smärta. Vi har ju sett dig le och ändå njuta av semestern så du kanske hade en lindrigare variant. Hoppas verkligen det! Nu går han regelbundet, ca var sjätte vecka hos kiropraktor och peppar peppar har det hållits i schack. Var rädd om din nacke och rygg! Kram

  6. Usch, inte roligt att ha ont i nacken. Av egen erfarenhet rekommenderar jag dig att kontakta en sjukgymnast och bli riktigt undersökt och få en diagnos och ett träningsprogram. Lycka till och jag kan trösta dig med att det går över även om det tar tid.

  7. Jag hade det för några år sedan, gick med det ganska lämge innan jag fick diagnos. Men fick bra hjälp av sjukgymnast. Men helvete vad ont jag hade, kunde inte sova ordentligt och inte köra bil, orkade inte hålla armen uppe. Ville bara ha armen i mitt eget knä eller vila i vinkel. Kunde inte lyfta ett mjölkpaket. Så nog finns det diskar i nacken som kan få stryk.

  8. Shit vad stark du ser ut! 😀 Bra där!!!
    Pratade med en läkare som tränar hos mig och han sa att diskbråck är sånt som ”bara kommer” och att Ingen vet riktigt 100% varför. Men aktivitet i den mån man kan hjälper och att stärka upp kroppen så mycket det bara går innan ska vara bra (alltså få muskler så att kroppen blir tåligare). / PT-Patrick

  9. Är väldigt nyfiken på var mattan bakom dig i köket kommer ifrån? Är ute efter exakt en sådan!
    Tacksam för svar:)
    Alexandra

  10. Hej! Snygga bilder! Har haft problem med min nacke sedan i våras. Började med ont i nacke o axlar sedan kom domningar, pirrningar ut i höger arm o tumme. Urtrist!! Provat tens. Nu ska jag göra MR. Får se vad det visar. Tror själv också att det är diskbråck. Skönt att du inte har ont längre. Ha en fin dag! Hälsn Maria

  11. Undra om jag är unik? Jag gör inte av det där som ”kvinnor pysslar med i duschen” inget skrubb, inget rak, inget lödder och inget smörj, jag tvättar håret med schampoo och duschar sedan kroppen med lite duschcreme eller olivtvål sedan är min ritual klar 🙂

  12. Vilket härligt fodral det ser ut som! Och vad skönt och kul för dig att du kan träna ordentligt igen, för oj så mycket bättre man mår om man får röra på sig. Och bra form ser du ut att vara i ändå :).

  13. Jisses vilken pangbrutta du är! Fin i kroppen och väldigt fräsch i ansiktet:) kramkram /M

  14. Hej!
    Ur snygg!!
    Jag har 2disckbråck i nacken. Mellan 4-6-e kotan.
    Fick göra MR snabbt men bor i Norge. Har aldrig haft speciellt ont i nacke tidigare, men vaknade 4ggr med några dagars mellanrum att jag inte kunde röra mig. Utstrålning i arm som fick bäras. Har nu varit sjukskriven sen i april och går fortfarande på starka mediciner, för att få kroppen att slappna av enligt rekommendationer och förklaring av neurologen. Övrigt tips från honom var fysioterapeut som hjälp bra. Inga lyft!! Jag tränade mycket före det hände och var stark i kroppen och inget trauma, fall eller liknande. Oerhört frustrerande!! Så var rädd om dig och lyssna på lilla kroppen. Värme och kärlek till dig!!

  15. hej! jag har haft diskbråck eller eg ryggskott i nacken flera ggr. Jag är tandläkare och det kommer med jobbet, men: akupunktur har hjälpt mig och yoga och att stressa mindre… Kram från mig, tack för fin blogg!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg