HALLÅ FREEEEEDAG

. . .

.IMG_9762-3.

.

Gårdagens bloggerska + en bukett vid en av Småstadens Småbåtshamnar!

.

.

.

.

.

Todelooooo!

.

.

.

.

.

Fredag idag mina vänner och vet ni vad snurriga jag har gjort! Nej det kan ni ju inte veta med det är ganska typiskt mig; jag har tagit fel på dag när mina skatter börjar skolan… Jamen hur virrig får en mamma vara egentligen? Det börjar inte alls på måndag som jag trodde utan på onsdag så här tuffar sommarlovet på några dagar till mao (och tur att jag fick reda på det igår så vi slapp stå ensamma fix och färdiga där på skolgården…:)

.

.

Hur som helst, idag har vi som sagt härlig skön fredag och denna vecka är det ju fredag på riktigt eftersom H jobbat. Ska fixa något riktigt riktigt gott till ikväll till middag tänkte jag (Förslag från någon bloggis kanske?:) Och apropå gott, igår var vi hos fina svärförädlarna på lite kräftis och som vanligt var det hur gott som helst och precis i min smak med godsaker som hummer, min favvo havskräftor och räkor, mums!

.

.

.

.

IMG_9734-4

.

.IMG_9773-3 .

.IMG_9780.

.

Några pics från igår och gårdagens var: sommarens absolut bästa korta kjol som jag använt massor kommer från Hoss Intropia (Kommer jag styla med en tjock lös tröja och använda i höst också och den är funnen på hos Modesto), kornblå top från Stylein (köpt på Guts i Småstaden) solisar Le Specs (Kyss Johanna) väska Red Valentino och gamla pumps från A Pair.

.

.

.

Ha nu en riktigt bra start på dagen så ses vi lite senare igen!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

11 kommentarer till “HALLÅ FREEEEEDAG

  1. Hemmagjord pizza med Parma, ruccola, parmesan och tomat. Istället för tomatsås i botten mixar jag kronärtskocka ( konservburk) vitlök, olivolja och peppar och salt. Brer på det på puzzabotren och sedan pålägg.

  2. Ååh så snygg du var i kornblått! 🙂 Satt just å spånade över middag jag med, tror kanske att jag satsar på en krämig risotto… Njut kvällen, kram!

  3. Skönt att fler är lite vimsiga kan jag tycka, förvirrad är mitt mellannamn.. 😉
    Men hur snygg är du idag då, sjukt snygg, gillat toti! Glajerna är så cooooola och till busiga frillan var det klockrent =)
    Hrm, ursäkta om det tjatas (vet att fler frågat) men NÄÄÄR visar du sovrummet, är så nyfiken så jag dör! Har ju en bild i mitt huvud men vem vet hur bra den stämmer. Blir det Tati Nati? Och vilken färg? Röstar på den riktigt mörkt blå, ååååh de är så fina. Sänggaveln har jag sett, den är lövely, men du, den däringa tapeten med typ samma mönster du visade för länge sedan? Lite rosaaktig med typ tigerränder eller vad det var, vart hamnade den?
    Som du ser, MÅÅÅNGA frågor.. Visa visa =))
    Behöver inspo liksom.
    Go fredag och helg på dig!
    Kram Catta

  4. Ska Du inte göra Din egen asiatiska biffsallad? Den tycker jag är en fredagsfavorit!

  5. Alltid sååå fin färg på slingor i håret? Vilka färger är det? Vill ha liknande på min nästa klippning nästa vecka? : )

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg