DOFTMINNE

 
.
.
.. . .

IMG_0517-2.

.

.. .

På mitt soffbord i kväll – sprillans nytt doftljus special från inte mindre än sköna Hotel Diplomat:) Har ju bott på det hotellet på Strandvägen ett par ggr (bla hade ju H och jag vår lilla bröllopsnatt där…) och har då alltid tänkt på att det doftat såå hiiimla gott i deras entré (kanske någon mer bloggis som varit där som också noterat detta?:) Det doftar precis så där ”lyxigt och lagom” mycket och jag vet att jag frågat personalen förut efter doften men fått svaret att det var en ”Diplomatspecialdoft”. Men idag när jag åter var på Dippan en liten sväng så frågade jag alltså (igen) om den där doften och nu så, nu fanns den att köpa. Så just nu doftar mitt egna hem både lyxhotell och mycket mysiga minnen, härligt härligt (Ljuset doftar Kardemumma-Sandelträd om någon undrar:).

.

..

.

IMG_0520-2

.
.
.

Idag har jag alltså varit i Stockholm en sväng men mer om det imorgon för nu ska jag natta små goa och trötta skatter här!

.

.

.

.

.

Ha en mysig kväll finaste bloggisar!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

.

20 kommentarer till “DOFTMINNE

 1. Ååh, vad härligt! Håller med dig om att det doftar ljuvligt där, så det måste jag också införskaffa! Kram snygging!

 2. Äntligen!! Har frågat efter doften varenda gång jag varit där och de har inte kunnat ge något svar på när doftljuset skulle komma. Har hört via omvägar att det är Byredo som står bakom. Diplomats entré har nog den bästa doften jag vet. <3

  1. Hej Emma!
   Det är minsann inte byredo det är underbara DOFTA i Halmstad som tillverkar deras ljus med kärlek och känsla för hand =)
   Kram

   1. Är det sant!?! Jag bor ju i Halmstad, finns det någon chans att kunna köpa dem här eller måste jag åka upp till Sthlm? Ääälskar den här doften!

    1. Ja det är Sant, ni kan Teo att jag besitter ett härligt jobb så få dofta på mig dagarna ända 🙂
     Nej det är i Stockholm dem säljs. Men ring till diplomat dem kanske skickar så dom Grand gör till sina kunder 🙂

     1. Men oj vad jag skrivit stavfel hahah
      Ska ju inte stå dofta på mig utan doftljus 😉

 3. Thanks for sharing this news! I’ve stayed at the hotel as well, and remember that wonderful scent. You are right – olfactory memory!

 4. Tack för en sådan superblogg. Jättekul och inspirerande att följa. Har också hört om detta ljuset, men zebrafatet, wow ursnyggt. Varifrån kommer det? Ha en riktigt bra dag!

 5. Åh vad härligt! Ett sånt måste man ju försöka få tag i så man kan ha det lika ljuvligt hemma som när man är på Diplomat!!

 6. Se upp dippan dessa ljus kommer sälja slut 🙂
  Åh zebra fatet, vet du skrivit förut, var är den ifrån?
  Bises

 7. Hej!
  Å vad ROLIGT att de Diplomats ljus hos dig, det är mitt jobb som tillverkar dem speciellt för dem och vi handfyller deras ljus i Halmstad, UNDERBARA! Kul att ni uppmärksammat dem!
  Kram Jennifer

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg