VÄRLDENS MEST SKOLSUGNA TJEJ

  . .

.

..IMG_1036 .

.

Mammas lilla (stora) tokis

.

.

.

IMG_1027-3 .

.

Såå ivrig att få komma iväg till skolan! Sitter otåligt och väntar på bästisen som snart ska komma förbi och göra sällsis den lååånga skolvägen (på typ 1 minut:)

.

.

. IMG_1054 .

.

Älskade älskade Lolo som är typ den mest positiva unge man kunnat önska sig! Ja positiv, så rolig och så spexig och den som vi retas med allra mest och som bara tycker det är hur kul som helst att hugga tillbaka. Det av mina barn som har absolut mest energi och som studsar upp varje morgon:)

.

.

.IMG_1065-3

.

.

Yes, hon är verkligen lik mig på en massa sätt mitt mellanbarn och en riktig liten ”mammagris”!

.

.

.

IMG_1073-3.

. .

.

”Meeen kommer hon inte snaaart”

.

.

.

IMG_1075

.

.

”Tåking to me???”

.

.

.

IMG_1077-2 .

.

Hmmm! Hmmm! Hmmm!

.

.

.

IMG_1084-2 .

.

Ääääntligen….

.

.

.

IMG_1088 .

.

Mot skolan! (Finns det något värre än 20 minuters sovmorgon?;) Lolos skoldagens är jeans och skor från Zara, tröja och linne HM och jacka från Vingino. Damtralla från Mustang:)

.

.

.

.

.

Heeeej nya vecka!

.

.

.

.

Massa med saker står på dagens to-do-list och jag måste sätta fart n u för att hinna! Önskar er alla en riktigt finfin soliga måndag och dagens bästa tips är: smile:)

.

.

See U soon bästa bloggisar!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

.

.

.

Rekommenderade inlägg

16 kommentarer till “VÄRLDENS MEST SKOLSUGNA TJEJ

 1. Hej Petra,
  Jag har precis köpt en systemkamera och börjat provfota lite med den. Jag undrar hur man få det vita att bli så vitt i bilden som du får. Jag har googlat lite kring frågan och hittat några trådar men inte fått riktigt svar på min fråga. Jag tänker just på de här sista bilderna som du lagt ut idag på din dotter i vardagsrummet. Bilderna blir så otroligt fina och mina bilder blir det vita mer gulvitt än kritvitt.

  1. Hej! Flikar in med ett svar här tänkte jag. Det låter som att du ska experimentera lite med vitbalansen på din kamera. Dels bör du kunna ställa in den utifrån vilka ljusförhållanden du befinner dig i (solljus ute, lysrör, vanlig lampa, skugga etc.. Brukar finnas olika alternativ). Där brukar man kunna få rätt vit nyans på ljuset. Sen om det ändå skulle bli lite gult kan man alltid redigera bort det i efterhand. Testa Photoscape, gratis redigeringsprogram som är användarvänligt och där vitblansen kan fixas! Lycka till!
   Kram /iris

   1. Hej och tack för svar Iris! jag har försökt att ändra de olika ljusförhållandena och jag tycker inte riktigt att jag får till det ändå. Finns det något mer jag kan testa i just när jag fotar för sen förstår jag att jag kan redigera i efterhand. Tack för tipset på Photoscape! Jag fick med något redigeringsprogram men har inte kunna ladda ner det eftersom jag inte har någon cd-läsare i datorn.
    //Emma

 2. Skönt att det är så, själv har jag det tvärtom och får tvinga dottern upp på morgonen. Men det kanske blir bättre med tiden 😉

 3. Oj så lik dig den flickan är!
  Det är nog något för många mellandöttrar tror jag, hos oss är mellandottern väldigt lik mig också. Jättefin jacka som hon har, din dotter… synd att min ängel vägrar rosa som bäst.. fjortis som vet vad hon vill 😉 Ha en bra dag!! Kram

 4. Haha, men va härliga ni e! Hon är så vacker och jisses vilken utstrålning, som sin mor =)
  Och ni verkar ha massvis med humor, löv it!
  Kram

 5. Lik dig hon blivit:) Söt tjej! Hon kommer förmodligen att jobba framför kameran när hon blir stor, syns att hon gillar det.
  /Sofia

 6. Underbart med så enkla och glada barn! Jag har en av varje 🙂 lika härliga ändå men på olika sätt. Till en HELT annan sak; var kommer den vita skänken/skåpet i bakgrunden från? Tack för en inspirerande blogg!

Comments are closed.