DEN DÄR TIDEN NI VET

.
.
.

IMG_1875-6
.
.

Jag igår på härliga Åsby Hem & Trädgård i Hallstahammar där jag fyndade något vääldigt snyggt och vääldigt tungt (fyra pers behövdes för att lyfta mitt fynd!) Pics på vad det var kommer lite senare på Hofp…:) Min tröja: Second Female, jeans tokgamla, solisar Victoria Beckham och sjal By Malene Birger.

.

.

.

.

.

Todelooooo Fredag!

.

.

.

.

.

.

Sorry för att jag inte uppdaterade igår söta vänner! Hann liksom inte riktigt och så har det varit den där tiden på månaden då man liksom bara är ganska ”grrrrr” på det mesta och  kanske inte riktigt är sitt vanliga ”Todeloooiga jag”. När man bara helt plötsligt blir så trött på allt eller ingenting, ja många av er känner nog igen sig:) Men idag har vi härlig fredag och idag skiner solen igen (indianerna har ”trillat ur kanoten” om man säger så… Visst är det märkligt och fascinerande hur vi styrs av våra hormoner?? Hannas och Amandas braiga fredagspod, som jag lyssnade på nyss här hemma, sätter precis ord på det:)

.

.

Så har vi idag på morgonen huxflux bokat en sköön höstresa till huset i Thailand och åker om någon månad och skatterna blev verkligen såå glada när jag väckte dem med den nyheten (de älskar ju att vara i Thailand och  ”Farmors Villa Momoka”:) Så härligt ska det bli men nu ska jag sluta drömma om varma stränder och åter ta tag i dagens jobb här (och idag har jag H som sällskap här vid matsalsbordet där vi sitter med varsin kopp latte och jobbar vid våra laps. Mysigt:)

.

.

Tittar in till er snart igen och till dess – Ha en fab Freeedag!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

.

Rekommenderade inlägg

9 kommentarer till “DEN DÄR TIDEN NI VET

 1. Det lät riktigt mysigt 🙂 Å underbart med Thailand 🙂
  Å du, det är ok att ha grrr dagar med, jag uppskattar även såna inlägg 🙂 det blir lite mer verkligt då. Vi har dem ju alla och kan kanske ibland behöva se i skrift att andra har dem oxå.
  Kram på dig snygging!

 2. Hahaha jag dör!!!! ( indianerna har ”trillat ur kanoten” )
  Du kan ju verkligen få sagt det så man kissar på sig av skratt. Du gjorde min morgon här med kaffe koppen.
  Jag hoppas mina indianer trillar ur kanoten fort som sjutton 😛
  Hormoner (i kod röd form) är helt bortkastat efter man är helt färdig med sitt bidrag att befolka jorden är min åsikt.
  Ha en härlig fredag i solen & visa fort var det där super tunga är, jag är nyfiken av natur 😉

 3. Tooodelooooooo då 😉
  Haha, skrattar likt Sessan åt det där med indianerna, den har jag faktiskt aldrig hört förr 😉
  Och oh yes, dessa hormoner o pms som man får dras med. My god liksom. Hur kul är det o hur kul BLIR man liksom. Min relation svajade t o m rätt bra ett tag. Gosh!
  Vill oxå fort som attan se det där tunga du inhandlat.
  Och receptet i inlägget innan – MÅSTE MÅSTE MÅÅÅSTE testa den. TACK! Vi har hela trädgården full av äpplen o nu faller de av i en rasande fart!
  Ha en helt underbar fredag o helg nu.
  KRAM.

 4. Hihi! Indierna har trillat ur kanoten… tänkte först att du menade att vi har Indiansommar 🙂 isåfalll får ”Indierna” gärna fortsätta paddla… 😉 Trevlig Helg Bästa Petra! Kram

 5. Hahahaha, du är för skön! Indianerna har trillat ur kanoten! Den var ny för mig. Tar den med mig;-)
  Ska bli spännande att se vad du hittat på Åsby. Detta härliga och inspirerande ställe!
  Ha en fortsatt härlig fredag.

 6. Vilken härlig överraskning för skatterna, kan tänka mig den glädjen:) Själv älskar jag hösten och längtar snarare efter att den här värmen som iaf här i stan ligger kvar ska försvinna och bytas mot lite kallare dagar. Spännande att få se vad du köpt! Kram/tanja

 7. Hej! Jag gissar på att det tunga du inköpt är något i betong…kanske en stor bänk eller ett bord? ,-)
  Härligt med en höstsemester, önskar vi också hade den möjligheten.
  Psst..angående alla äpplen, kan man inte bara äta dem som de är? Man behöver inte baka eller tillaga dem. 😛
  Ha en trevlig helg!
  Kram

Comments are closed.