PICS PÅ NYA BETONGBORDET

.
.
.

IMG_1969
.
.

Pics på vår nya uteplats på baksidan av vårt casa!

.

.

.

.

.

.

Tjingeling igen!

.

.

.

Alltså ibland blir man ju bara såå himla nöjd! Speciellt när man 1. Hittar något tokfint som man känner att ”Åååh detta är perfekt, det här kommer bara bli så braa” 2. Det visar sig att det fina man funnit men som dock kostar en del (ja typ runt 10 000 kr) inte alls kostar det utan är nedsatt på rea och kostar mycket mindre. Då kära bloggisar, då blir man riktigt nöjd. Och när man sen kommer hem med sitt kap (som dock väger ett par hundra kg:) så passar det sen perfekt och det blir ännu finare än man kunnat tänka sig. Stabilt och rejält och kan stå ute året runt och barnen kan typ klättra 1000 gr på det pyssla och dona och det blir bara finare ju mer patina det får….

.

.

.

.
.IMG_1967-2
.
.
.

Det här är så jag och så min stil. Gammalt och klassiskt i skön mix med stramt och modernt och mjukt och hårt (och ja sockeln ska målas grå, väntar på rätt putsfärg bara. Sen är baksidan helt klar:)

.

.

.

IMG_1952-2
.
.

Älskar det där mastodontbordet med barnvänliga lena kanter. Åkte även förbi Ikea igår och köpte sköna ”Gotlandsstolar” till som jag visste skulle bli bra (mamsen och papsen har ju betongbord med likadana Urbanstolar på gården på Gotland. Och vet ni, stolarna var o c k s å nedsatta! Kostar nu 249 kr istället för 399 kr, ett tips:)

.

.

.

IMG_1975.

.

IMG_1983
.
.

Närbild på skivan! Coolt bord va?:)

.

.

.IMG_2003

.

.

Här kommer vi sitta myycket och Bea sa ”Åh vilket perfekt pysselbord mamma!”  (Skatten älskar ju att pyssla och kan sitta i typ timmar och pärla och måla:)

.

.

.

IMG_1992-3

.

.

IMG_1933
.
.

Det blev så tjusigt med gruset också. Och den där stålkanten mot gräsmattan som redan börjar bli skönt rostig. Mmmm. Yes jag är riktigt nöjd just nu (och både bordet och stålkanterna har jag köpt på Åsby i Hallstahammar. Dock är kanterna tyvärr slut just nu då jag var där för att köpa flera men fick åka hem utan:S)

.

.

.

.

Ha nu en härlig mysig fortsättning på fredagen girls!

.

.

.

.

KRAM
.

.

.

.

Rekommenderade inlägg

54 kommentarer till “PICS PÅ NYA BETONGBORDET

 1. Vilken fint bord!!!! Åh, vad jag vill ha också!!! Kanske jag kan försöka övertala älskligen att gjuta ett till mig 😀 Man får väl utnyttja sin man om han är byggledare liiiite tycker jag! skrattar
  Du har gjort det underbart vackert på er terrass, men sen allt du gör blir alltid så vackert!!!
  Kraaaaaaaaaaaaaam, sötaste du och ha en härlig fredag!!!!
  Angelica

 2. Jag älskar er trädgård, det blev så fint med kanterna mot gräsmattan och bordet väcker habegär!
  Ha en riktigt fin fredag du med!

 3. I know The feeling!!! Bare elsker når alt faller perfekt på plass! Kjempelekkert! Du har supergodt smak 🙂

 4. Så himla snyggt det blev hos er!! Passar ju perfekt in. Förstår att du är supernöjd. Ha en fin fredagkväll. kram Annika

 5. Alltså, betong är ett riktigt snyggt o bra material som passar till mycket. Men 10.000 kr???? Eller några tusenlappars alls? Gjut ett själv ! Betong är billigt o lätt att jobba med. Min man har fixat en hel del fina saker i betong!! =)

  1. Haha, I wish I could!! Bra id’e men jag har ju en mycket händig paps som ju gjutit ganska stora bord i betong och han var med och han sa att ett sådant här stort, tjockt, maffigt men ändå silkeslent bord är jääättesvårt att göra lika snyggt som glad amatör:)

 6. Nu är det lite svimma-av-ren-avundsjuka-varning här känner jag! Älskar betong och det där bordet ser ju ut att vara tillverkat för att passa in just hos er! Tack för tipset om Urban-stolarna, jag gillar dem starkt och ville ha dem som köksstolar nu när vi precis flyttat, men tyvärr var mannen i huset inte lika begeistrad. Får väl visa honom bilden i din blogg så kanske han ändrar sig:) Snyggt som tusan blev det, som alltid härinne! Kram

 7. Wow! Så snyggt…blir så avis. Kollade in ett sådant bord förra sommaren, nu ångrar jag mig då vi köpte trä. Du e grym på att göra snyggt ute. Blir så inspirerad,! Tack. ;-))

 8. Hur snyggt som helst!! great kombo med stolarna också – gammalt och nytt, olika material, blandat till perfection! Ha en härlig fredagkväll.

 9. Tips att på maxi sålde de dessa förra åter och i våras för 1499 kr. Nedsatta från 4999 kr. Kolla om dessa finns kvar! Köpte förra året och är supernöjd! Höll sig toppen i vintras ute!

 10. Mäh, inte nå avis….
  Suuuupersnyggt ju!!! Sånt vill ju jag ha men inte hittat i min lilllilla stad. Lyllos dig!

 11. Nu har jag blundat färdigt 🙂 Ber om ursäkt för min dumma kommentar ang äppelkakan.. Jag vet att jag var knäpp och vet inte om jag ska skylla på klimakteriet, vattendränkt hus eller en allmänt jäkligt dålig dag.. Oförsvarligt i alla fall. Förlåt. Jag älskar din blogg med allt vad den innehåller och detta var så sjukt snyggt så nu ska ”betongvispen” igång…och kanske kan jag i alla fall åstadkomma ett litet fågelbad…eller nåt 🙂 Kram

  1. Vad fint att du ber om ursäkt. Det är inte alla som gör det när de gör något knasigt och sårande. Bra att du är ditt gamla vanliga jag igen! (jo jag vet ju att du skrivit mycket snällt till mig också:)
   Ha en skön och positiv dag!
   P

 12. Supersnyggt, tänker mig direkt hur snyggt det där kan stylas i höst och vinter (lite skadad, jag vet). Önskar att jag hade en trädgård som er som det där bordet hade passat i, i brist på det så tokgillar jag ditt inlägg och bord.

 13. Så jävla snyggt. Brukar sällan bli avis på något som någon annan har. Har själv precis det jag vill ha och är himla nöjd med blandningen av ärvt, designklassiker och nytt. Men detta bord får mig att smälla av. Aldrig sett ngt liknande och det skulle passa perfekt hemma hos oss

 14. Jättesnyggt!
  Du är så bra på att ”få till det”. Önskar jag hade lite mer energi så jag kunde fixa lite mer hemma.
  Trevlig helg
  Åsa

 15. Helt underbart …kan inte se mig mätt på dina fina bilder på ute platsen…..Kram Lena i Färjestaden

 16. Det blev jätte fint, passade hur bra som helst! Och jag gissade rätt, det var ett bord! 😀
  Kram

 17. Åh tack söta fina bloggisar för alla snälla hälsningar!! Vad kul att ni gillar och att ni lämnar så många glada goa kommentarer:) Puss på er!
  P

 18. Många ”ytliga” bloggerskor har uppmanat sina läsare till att gå o rösta idag. Snälla, gör det du också, alla valår är viktiga, men detta kanske är extra viktigt. Hoppas du och alla andra inser det också!

 19. Ursnyggt. Verkligen!!!
  De där stolarna har jag oxå en plan för…har haft i flera år, sen jag såg de just här på din blogg, (Gotlandshuset). Vi ska ”nångång” (trodde nästan set skulle bli av i år) bygga en till altan och då tänkte jag dessa där 🙂
  Så himla fint med gruset. Och kanterna i rost. Och…och…och… Såååå min stil o smak oxå (egentligen). Men jag bor i ett rött trähus m vita knutar á -79. Så jag försöker verkligen få till det lite mer i min/vår stil på hyfsad budget 😉
  TACK för all inspo <3

 20. Jag undrar om du vet vart era altandörrar som skymtar i inlägget kommer från? Ser väldigt fina ut.

Comments are closed.