TILL ER SOM UNDRAT!

 
.
.
.

IMG_2377
.
.

Senaste dagarna har jag blivit ja nästan bomabaderad av frågor angående en viss klänning jag visat här på House of Philia. Det många undrat över, via kommentarer och mail, är vilket märke det var på klänningen jag hade i BB-inlägget och det är klart ni ska få svar på det:) Märket är STORM & MARIE, ett helt nytt brand för mig iaf, och jag har köpt klänningen på en butik som heter GUTS (jättebra butik btw) och som ligger på gallerian IGOR i Västerås. Så nu vet ni det:) Och ja, klänningen är verkligen huur fin som helst även irl och en riktigt suverän vardagsklänning som faktiskt inte ens kräver strykning. Har fickor och en dragkedja i ryggen och är så där lagom lång så köp denna om ni kommer över den, det är kvällens tips!:)

.

.

.

IMG_2380-2

.
.

Sen har flera undrat över vilka spolar jag använde till min ”BB-frisyr” och det är sk värmespolar som man värmen i en slags ”box” innan man rullar upp håret (som ska vara torrt) Mycket bra och mycket effektiva är dessa spolar och märket på mina är Remington (och jag minns tyvärr inte var jag köpte dessa. Kanske var det Åhlens men jag är inte säker:S)

.

.

.

Så nu vet ni, ni som undrat!:)

(och ja just det, mina klackar i inlägget är av märket Uggs och jag köpte den hos Country Dreams i våras och armbandet jag hade på armen, det med guldpärlor, är ett gammalt från HM)

.

.

.

Ha nu en riktigt fab fredagskväll fina bloggisar!

,

,

,

KRAM

.

.

.

.

Rekommenderade inlägg

5 kommentarer till “TILL ER SOM UNDRAT!

  1. Jag har haft liknade spolar men bara testar dem någon gång för ett par år sedan. Ska leta fram dem för ditt hår var superfint i inlägget.
    Kram Linda

  2. Hej! undrar var du köpt den fina lampan som du ha ovanför matsalsbordet, vill också ha med vit sladd, sett någon liknande men med svart sladd från house doctor. tacksam för svar

Comments are closed.