INSTÄLLD MORGONTRÄNING & NYA LÖKAR

.
.
.

IMG_3143 .

.

Yes nu är det dags igen att få ner lökarna! Köper alltid nya fina lökar på hösten och petar ner lite här och där i min trädgård. Brukar dock oftast vara ute i sista minuten och preciiis så där innan frosten kommer men nu tänkte jag faktiskt göra det idag.

.

.

.IMG_3136

..

..

IMG_3133

..

,

Favvisar all time är vita liljetulpaner, de syns liksom tydligast i rabatten och ser så pigga ut på våren! Hittade fransiga liljetulpaner, mmm så fint det kommer bli. Och så lite vita narcisser och de där svart-lila klassiska tulpanerna som jag planerat varje år sen vi flyttade hit (som nu faktiskt denna höst är hela 7 år sedan!)

.

.

.

 IMG_3036-3

.

.

Och här sitter jag och njuuuter av morgonsolen. I träningskläder. Eftersom jag skulle till bästa PT:n. Men jag är inte svettig och snubbig (vet ju att det blev liiite rabalder sist om just detta häromdagen;) för det blev tyvärr inget av med den träningen eftersom bilnyckeln helt plötsligt var heeelt borta. S u c k (och nej jag kunde inte tokcykla till Sport Performancegymmet för det ligger typ en mil bort). Jag som hade sett så mycket fram det där passet men får ta det imorgon och en pw senare idag istället… (och min toksnygga lätta dunjacka kommer från Parajumpers om någon undrar. Bor nästan i denna just nu:)

.

.

.

IMG_3072.

..

Så istället för träning så gick en en morgonsväng i trädgården och njöt av att se hur fin den blivit i sommar. Med stålkanter och ny uteplats och nytt staket….

,

,

.

IMG_3063

.

.

Och grus!

.

.

.

IMG_3146

.

.

Massa härligt (tuuungt) grus har jag krattat ut och det blev ju så hemtrevligt, klassiskt och bra

.

.

.

IMG_3053 .

.

Och här är vår andra nya plats på baksidan som ni ju redan sett och nuu är det målat där källartrappen var också och allt är klart, looove it. Ja detta var morgonens lilla ”picsregn från mig och min gård”:)

.

.

.

Nu ska jag ta cyklen och sticka ner på stan för en liten lunchdate här! Det cykelturen kommer gå fort för jag är både sen och hungrig som

.

.

.

Ha det så fint snyggingar tills vi ses igen!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

26 kommentarer till “INSTÄLLD MORGONTRÄNING & NYA LÖKAR

 1. Hej Petra 🙂 Vilken härlig trädgård ni har,måste vara ljuvligt att pyssla där en sån här vacker höstdag. Spännande att få se hur det kommer att blomma till våren. Ha en fortsatt fin dag. Kram/Marie

 2. Jasså såna lökar hehe 😉
  Måste jag oxå få köpt, just de mörka svartlila älskar jag, de har jag med och ska köpa massor av fler, mer vitt med, alltid fräscht!
  Suckar högt här över din underbara trädgård, fantastiskt fint har ni det. Inspirerar mig till att iallafall försöka göra det bästa av vad vi har 🙂
  Ha en fortsatt skön tisdag!
  Kram Catta

 3. Så fint du har fått till det, urtjusig!!!!
  Undrar om du vet vilka ncs-färger ni har på ert hus, fönster och grunden. Bor själv i ett vitt hus där de målat alla detaljer bruna……mörkbruna….de ska få sig en makeover vill jag lova:-). Tar därför gärna emot färgkoderna.
  Önskar dig en ljuvlig höstdag
  Linn

 4. Det har VERKLIGEN blivit fint med förändringarna ni gjort under sommaren! Heja dig och dina gröna fingrar 😉

 5. Va fint det ser ut i din trädgård! Härligt med detta väder att man kan bra ute så mycket!
  Var tvungen att gå tillbaka, och läsa kommentarerna ang. träningskläderna i soffan. Vem skriver ens något sådant? Vem lägger energi på en sådan kommentar?
  Alldeles för mycket tid vid datorn, och avundsjuka kombinerat kanske? Så löjligt och man tror inte ens det är sant!
  Hoppas du får en fin kväll!
  Kram Sara

 6. vet att du kanske har svarat på denna fråga förr !! men vad heter färgen o färgnr. på grunden sockeln runt huset ..?

 7. Toksnyggt var ordet! Du känns som en nästan överjordisk mama som har tre kids, snyggaste hemmet, mycket jobb och dessutom en så fin trädgård ju:) Håller med Sara ovan, var tvungen att läsa kommentarerna och ja, oj… vad ska man säga? Det kan inte vara lätt att bli sååå granskad som du blir hela tiden:-) Må så gott! kram/tanja

 8. Du ser ut att ha det bra. Det kan sticka i mångas ögon. Jag hoppas du är en sån som bara sköljer av dig idiotkommentarer som jag misstänker att du får ibland.
  Ursnyggt är vad ni har. Måste säga att du imponerar på många sätt. Keep up the good work 🙂
  /Josefin

 9. Kan bara hålla med Sara, hur orkar folk!?
  Din trädgård är jättefin och det ser verkligen mysigt och ombonat ut!
  Ska också iväg och köpa lökar så tack för lite tips.
  Kram Monica

 10. Hej!
  Jag har själv en tomt med massor av grus. Vackert, men inte mysigt att sitta i. Upplever inte du att det blir en kall, lite stenig känsla att ha matgruppen i gruset? En vänlig undran…Vackert är det.
  Kram
  A

 11. Ha ha…. jag trodde att efter ha läst rubriken att ”nya lökar” betydde något helt annat…..:):)
  Tack för fin blogg!

 12. Så fantastiskt vackert ni har det i er trädgård. Vi har ett helt nybyggt hus och här består tomten av jord, jord och åter lite jord… 😉 Men snart så… Har precis som du petat ner lite lökar här och där, har dock redan glömt vart jag har satt ner dem så det får bli en trevlig liten överraskning till våren!
  Ha det bra! Kram Jenny
  http://www.lillagummanglomsk.blogspot.se

 13. Ja Petra, hur kan du sitta i träningskläder och se så fräsch ut? Det är ju oförskämt! Och oförskämt av dig att sitta i din egen soffa när du faktiskt har tränat. Vi som läser din blogg blir ju SÅÅÅÅ påverkade av det. Både av ev lukt och annan odör du släpat hem från gymmet. Och att sitta där icke röd i ansiktet efter man tränat är ju bedrövligt. För om man blir röd i ansiktet så är man ju det i flera timmar efteråt. NOT!!) Det är ju inte så att det försvinner på hemvägen eller kanske t o m sista 15 min du tränar dvs avslutar din intensiva träning med lugnare aktivitet så som crunches eller dylikt. Och vem säger att dina kort är tagna 15 min precis efter träning? Ja ja bry dig inte…. Se det komiska i det hela, att det finns människor som orkar lägga energi på sådana kommentarer. Jag känner att de bara gör bort sig själva. Vad är det för ynkliga människor? Jisses!

 14. Hej Petra! Jösses så fint ni har det 🙂
  Hoppas att allt är bra med er? Hos oss är allt fint, men vi längtar tillbaka till OCB och de fina dagarna där! Ha en fin dag och hälsa mr H och Bea:-) Kram från Karlskronafrun 😉

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg