HÄNGER LITE

.
.
.

IMG_4961.

.

.

Just nu i skuggan: Thailändskt iskallt sodavatten, handkräm från Byredo som doftar yuuummie, bra sommarmusik på Spotify i öronen, saltlakrits, solisar från Tom Ford och nya brittiska Harpers Baazar.

.

.

.

.

Todelooooo Torsdag!

.

.

.

Alltså jag är såå dagvill men det är väl torsdag idag??:)

.

.

Mår ni bra söta bloggisar?! Här på andra sidan jordklotet har jag det absolut f a b. Vädret är just nu tip-top, alldeles klarblå himmel och riktigt varmt men med en skön bris. Idag har vi ätit thaimat (vad annars:) i form av hämtmat från en av alla tusen restauranger som finns här i Hua Hin, solat och badat och jag har faktiskt även varit på gymmet och tränat en lite väng. Sprang en halv mil i värmen och det var tungt men verkligen såå skönt efteråt. Ska nog se till att gå dit minst varnnan dag när vi är här, lika bra att passa på när det finns ett här på området och man har ändå har all tid i världen:)

.

..

.
.
.
.
IMG_5011

.
.

Svärmor och svärfars tjusiga hus och det är här vid poolen vi hänger allra oftast och helst när vi är här:)

.

.

.

.

Nu ska vi strax åka iväg till Village Market som är en stor shoppinggalleria inte långt härifrån. Skatterna är riktigt sugna på det, de har fått egna resepengar att handla för och där finns verkligen a l l t:)

,

,

,

Ha nu en finfin dag så ses vi snart igen!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

Rekommenderade inlägg

9 kommentarer till “HÄNGER LITE

  1. passa på och njut, men träna inte för hårt, träna med Henke så blir det lite lugnare !

  2. Ser helt fab ut , önskar er alla en toppen-semester !!!
    Kram,
    Monica i Rom

  3. ÅÅHH! Hur fint!? Var hittar man såna svärisar!? Mina är både snåla å elaka! Å alla pengar de har är mest till för att ge ett gott intryck om någon skulle få för sig att titta i taxeringskalendern…. (som de själva naturligtvis prenumenerar på). 😉 Hoppas ni får en fantastisk semester! Fast det verkar omöjligt att INTE få…

  4. Hei, har du ikke søkemotor på bloggen, leter etter den fantastiske ”chili con carne” du lagde for et tag sen 🙂

Comments are closed.