TIME FOR SOME ICE-CREAM

.
 
..
.IMG_4930

.
.

Alltså, i Thailand har de verkligen förstått det där med hur man säljer glass! Nu är det ju varmt som i en ugn i detta sköna land så man blir ju automatiskt hela tiden sugen på något iskallt, gott och läskande så produkten i sig är ju inte så där jättesvårsåld. Men när den uuursöta körsbärsröda glassmoppen kommer puttrandes upp på villagatan med sina glada truddelutt (typ den vi har i Sverige blandat med någon Dr Bombay i expressfart och j ä t t ehögt) och med en brett leende dame vid styret så blir ju skatterna bara helt enkelt sjövilda och kastar sig ur poolen ur ropar; vi mååste köööpa glaassss! Mycket i Thailand är just så som glassmoppen är, så himla maxi liksom men pyttigt samtidigt och överdrivet färgglatt, crazy, sött, lite sliskigt och underbart på en och samma gång – you gotta love it:)
.

,

,

KRAM

.

.

.

.

Rekommenderade inlägg

6 kommentarer till “TIME FOR SOME ICE-CREAM

  1. Som alla små ” massörer” och söta barn som finns till allas tjänst:( Det ju inte ni kan göra ngt åt eller hjälpa men varför pratar ingen om sexindustrin i Thailand längre?
    Iaf , tack Philia för en superbra, inspirerande blogg!

Comments are closed.