GOOD MOOOORNING

.
.
.

IMG_5121-3
.
.
.IMG_5140
.
.
.IMG_5143-2
.
.

Jag i min sköna pyjamas som får bli dagens tips! Personligen är jag inte så superförtjust i glansiga och hala jamasar utan gillar flanell och bomull bäst. Den svarta jag har på mig ovan är i sval tunn skön bomull och lagom lång och snyggelisnygg och jag hittade den för typ ingenting på Lindex. Löp och köp säger jag bara:)

.

.

.

Heeej Fredag och heeej Halloween!

,

,

,

,

Hoppas ni har sovit gott! Det har jag, helt utslagen som ett barn med armarna ovanför huvudet. Skönt:)

.

.

Idag ska vi först träffa vänner på beachen och luncha och sen får vi se vad vi hittar på för Halloweenbus ikväll med skatterna. De firar ju Halloween här också lite här och där så det finns lite att välja på. Men först sol, bad, vänner och thailunch:)

.

.

.

Ha en uuuunderbar fredag!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.
.

.

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “GOOD MOOOORNING

  1. verkligen verkligen fin pyjamas. finns det något bättre än att krypa ned i en säng med nybäddade lakan, nyduschad och så iklädd en alldeles nytvättad fräsch pyjamas? Underbart!!

Comments are closed.