VEGETARISKA BIFFARNA

.
.
.

IMG_4629-2

.

.
Ovan: mina personliga veggofavoriter!

.

.

.

.

.

Bonjour mes amis!

,

,

,

Förra veckan var det ju vår vegetariska vecka och vi fick provad flera olika och jättegoda produkter från Hälsans Kök. Färs och nuggets och falafel bla och alla var riktigt bra och smakade lagom kryddat, naturligt och gott. En av de stora favvisarna bladn det vi åt var för mig var  de Toscanska Biffarna för oh my såå fräscha de var. Friterade dessa i fritösen (de blir säkert lika goda när man steker dem) och serverade sen med morotssallad, vildrisblandning och bara lite pressand citron. Rekommenderars verkligen.

.

.

.

.IMG_4614

.
.

IMG_4623.

.

Har ni provat de där ”blandade” morötterna? Finns ju morötter i fler färger än den vanliga orangea och i min butik kan man köpa en påse med olika sorter. Jag rev mörklila, vita, gula och orangea till min morotssallad. Gjorde sen en dressing på italiensk salladskrydda, citron, salt, peppar och god olivolja. Mycket enkelt, mycket gott (och mycket snyggt:)

.

.

.

Yes Toscanska biffarna blev några personliga favoriter under veggoveckan hemma, tillsammans med Nuggetsarna och så klart Veggomeze med falafel. Nu är det så fiffigt att i samarbete med Hälsans Kök så finns det nu en facebooktävling där ni kan vara med och tävla och vinna presentkort hos Hälsans Kök. Det enda ni ska göra är att berätta vilken rätt från Hälsans Kök ni gillar mest och varför.

,

,

,

LYCKA TILL!

,

,

,

,

,

Rekommenderade inlägg