TÄVLING – VINN ETT ÅR MED BÄSTA SKVALLRET

.
.
.

gossip[2][2][1]-1
.
.

Oh. My. God!:)

.

.

.

Tjingeling!

.

.

.

.

Nu har jag nöjet att åter igen presentera en liten trevlig tävling här på bloggen! Efter 20 års tystnad gör Hänt i Veckan åter igen entré på tidningshyllorna och för att fira denna comeback inom skvallergenren så lottar jag nu ut inte mindre än 3 st årsprenumationer av tidningen. 3 av er bloggisar komme alltså gratis kunna frossa i spännande skvaller ett helt långt år och det enda ni behöver göra är att:

.

.

 

1. Svara på frågon om vilket skvaller under de senaste 20 åren som du minns bäst!

.

.

Ja det var alltså allt du behöver göra:) Lämna ditt svar i kommentarsfältet nedan så är du med och tävlar.

.

.

.

.

bloggpost[3][2][1]

.

.

Jag och en jury från Hänt i veckan kommer välja ut de tre bästa skvallerminnena och tävlingen pågår i en vecka from idag.

.

.

.

LYCKA TILL!

.

.

.

Inlägget är i samarbete med Hänt i veckan.

.

.

.
.

Rekommenderade inlägg

12 kommentarer till “TÄVLING – VINN ETT ÅR MED BÄSTA SKVALLRET

 1. Det första jag tänkte på var när Brad Pitt lämnade Jennifer Aniston för Angelina Jolie. Har fortfarande inte smält det.

  1. Hej hej, verkar som mitt meddelande inte fastnar så jag provar reply 🙂
   Det skvaller jag minns bäst är med Bill Clinton och Monica Lewinsky, det var helt crazy!
   Hälsningar Frida

 2. Spännande tävling för mig som fullkomligt älskar den tidningen! Eller gamla ”Se & Hör” som jag haft svårt att motstå i tidningshyllorna vecka efter vecka senaste åren.
  Hmm 20 år det är lång tid med skvaller men jag tänker rent spontant på vår svenska konungs otrohetsaffär med Camilla Henemark. Det var lixom inte direkt väntat.
  Så ja det skvallret hoppas jag kan leda till en trevlig prenumeration för lilla mig som typ aldrig vunnit någonting alls. Inte ens på triss =(

 3. Ja, det bästa måste nog ha varit när Jonas var otrogen mot Prinsessan Madeleine- och det sedan visade sig vara sant.

 4. Det” bästa” och helt oväntade skvallret var nog då Prinsessan Madeleine var förlovad med Jonas och det skrevs att han varit otrogen och förlovningen skulle brytas!! Stackars Madeleine,knappt man ville tro den norska tjejen som gick ut och berättade om detta!
  Ha en fantastisk semester i Thailand!

 5. Det är nog när det började gå rykten om att man sett Eva och Efva tillsammans och att de kanske var ett par. Någon hade sett dem sitta tätt tillsammans på en restaurang och sedan spekulerades det hejvilt.

 6. Värsta/bästa skvallret var nog när vår Kung sades ha haft ihop det med en annan (skandal)drottning och att han senare ”vände blad” blev någon sorts bekräftelse på att det var sant.

 7. Det första jag kom att tänka på var när David Beckham var otrogen mot Victoria/Posh. Har för mig att det var 2004 (Jag var 14år och hade börjat upptäcka det där med skvallertidningar i väntrum och dylikt). och att det var med hans assistent Rebecca. Så sorgligt men ändå blir man så nyfiken av sådana historier.
  Kram och ta gärna med lite sol tillbaka till gråa Sverige 🙂

 8. När Mona blev hela Sveriges synonym till Toblerone. Det uppdagades att madam shoppat loss hej vilt på ”företagskortet” och bland allt inköp fick ett par ynka Toblerone fick sätta namn på hela cirkusen. Tror det är 19 år sedan och kommer historien nånsin arkiveras och glömmas bort?

 9. Oj det har funnits många skvallertillfällen genom åren men den första jag kom och tänka på var
  Monika Lewinskys och Bill Clintons affär 1998, det var verkligen en soppa speciellt när det förnekades och det gick så många vändor kring detta.

 10. Hej hej!
  Försöker igen för min kommentar kom inte med sist 😛
  Det skvaller jag minns bäst är med Bill Clinton och Monica Lewinsky, det var helt crazy!
  Hälsningar Frida

Comments are closed.