GOOOOD JULDAAAAG

. .

.

.. IMG_9964-2.

.. .

Sockorna hänger på öppna spisen och väntar på ivriga små skatter igår!

.

.

.

.

,

Tjingeling bästa fina bloggisar!

.

.

.

.

Vet ni vad, jag har faktiskt haft riktigt dåligt samvete idag att jag inte hann kika in till er och önska er härlig jul igår! Har ju inte missat detta på ja, är det 5 år nu eller något sådant?!?:S Men dagen var ju verkligen fullspäckad av massa mys och fix och allt som här julen till och när sena julkvällen kom så var denna bloggerska/mamma/värdinna ganska så slut och somnade i H:s knä i soffan framför tv:n zzzzz. Men jag önskar er en härlig juldag idag istället! Älskar själv juldagen, att bara pusta uuut och slappa och njuta av julklappar (ja ni ska får se jag loovar) och smyga till kylskåpet och nalla lite Dragonsill och och köttbullar i smyg:)

.

.

.

IMG_0018-3.

,

IMG_0023

.

.

IMG_0033,.

.

IMG_0028

,

.

IMG_0035

.

.

IMG_0075-2

.

.

IMG_9996-2

.

.

IMG_0082-5

.

.

IMG_0107-3

.

.

IMG_0121

.

.

IMG_0109

.

.

IMG_0117-2

..

.

IMG_0126-2

.

.

santa-2

.

.

Ovan får ni ett picsregn från vår tokmysiga julafton. En riktigt härlig familjefest här hemma i vårt casa med 12 st medlemmmar och vilken tur att vi numera har ett tokstort bord som lätt rymmer alla dessa! Ett helt underbart sådant från klassiska Carl Hansen & Son och jag är så glad över detta (och det var verkligen på t i d e n att det gamla tokslitna 15 år gamla Norden fick flytta på sig) Dukade jultjusigt med linnéservetter och finglasen och Kunglig Dansk och farmors gamla silverbestick från Georg Jensen och enda dekorationen fick vara stora ljus i olika höjder, precis som de senaste jularna (ganska svårt att göra något snyggt arrangemang på ett så stort bord, allt ser så pluttigt eller plottrigt ut) Lite grankvistar och några äpplen till det så kändes det lite juligare. Sen var det bara att plocka fram all den goda julmaten och njuta och skatterna och kusinerna var såå söta tillsammans och himla duktiga och artiga och förväntansfulla denna mysga kväll (och yes, vi fick besök av tomten också:) Och om någon undrar om gårdagens så kommer min söta körbärsblus från Rodebjer och pennkjolen från Sir och flickorna hade sammetsklänningar från Gant)

.

.

.

Nu ska jag hoppa ur mysdressen här och så väntar en skön långpromenad och efter den blir det en tur till Hemmakväll! Det blir nämligen biodags ikväll på stora ”Juldagsfyndet” som står här hemma tvrummet i en kartong redo att packas upp:)

.

.

.

Önskar er en fab forstättning på dagen finingar och att ni också njuter julen för fullt!:)

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

.

Rekommenderade inlägg

10 kommentarer till “GOOOOD JULDAAAAG

 1. Oj så mycket fina bilder från er härliga julafton och nytt bord ser jag, fint!
  Är det en Flaggskär som står på spisen? Står en här hemma med och tycker den är så himla fin, även mässingen är vacker 🙂
  God fortsättning snygging!
  Kram Catta

 2. Hej!
  Vad mysigt det ser ut!
  Vart kommer era glas från, som ni dukat så fint med på bordet?
  Hälsningar Hanna

 3. Så otroligt vackra bilder! Vilken urtjusig dukning! Jag blir alldeles matt när jag ser det.
  God fortsättning. Kram från ett kallt Skåne. (Ja, vi har fått liiite snö och -7 grader. Brr)

Comments are closed.