ÄKTA VARA & EN ANNAN DAG

.
.
.

IMG_0181-2.

.

På bilden ser ni årets finaste julklapp….

.

.

.IMG_0187 .

.

En äkta matta. En Nain. Till tomten från tomten:) En just sådan som mamsen och papsen haft sen jag var liten och som jag minns så väl när den flyttade in i matsalen vårt gamla hus på gården i den där Kyrkbyn där vi bodde… Jag visste att den var dyyr och tjusig och exklusiv och man fick ex inte mumsa chokladglass hej vilt på denna och den var så mjuk och jag har sen dess alltid älskat ju den modellen. Nu har vi alltså en egen Nain, inta lika dyr kanske men med precis samma härliga känsla. Det är ju något verkligen visst med äkta silkiga vackra mattor (Vill ni spana i Nain så gör det hos Carpet Vista de har massor med modeller. Jag har lite rabatt för att de uppmärksammat att jag skrivit snällt om dem tidigare men deras äkta mattor är verkligen prisvärda för alla)

.

.

.

IMG_0173

.

.

IMG_0185 .

.

Så här har vi hängt denna Annansdagsmorgon! Legat på en äkta matta och tittat på film med krispig bild på den nya och svängda tv:n…

.

.

.IMG_0159 .

.

Och lekt med nya leksaker! (och spanat in nya cykeln som skymtar. Det var Trulle som fick denna coola Skeppshult som fanns i det allra största paketet)

.

.

.IMG_0153 .

.

Provat armborst och testat skridskor:)

.

.

.

Här i Småstaden skiner solen över ett vintrigt vackra gator och nu ska vi strax promenera iväg på Annandagsmiddag hos mamsen och papsen med alla syskon och kusiner! Mysigt mysigt. Men jag kikar in till er lite senare och då kaaanske jag visar vad jag mer fick i julklapp…:)

.

.

.

Önskar er alla en underbar vintrig och härlig dag!

.

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

7 kommentarer till “ÄKTA VARA & EN ANNAN DAG

 1. Satan vilken snygg matta! Vad avis jag blev nu… Såg en skymt av den vackra sänggaveln också. Fler bilder!
  Kram och god fortsättning

 2. Hej Petra.
  Javisst är Nain-mattan superläcker vi köpte en till vårt vardagsrum i våras och vi är så himla nöjda med den.
  Den ligger som ett smycke på golvet!
  Ha en fortsatt härlig ledighet kära du.
  Kram Carina

Comments are closed.