BONJOUR SAMEDI

 
.
.. . .IMG_1775-5

.

.

Soft och mysig lördagsmorgon i vårt casa!

.

.

.IMG_1770-2

,
,

Beabus sitter på älsklingsmattan och tittar på Fem Legender på vår lite bananformade nya tv och mumsar fruktsallad och mamma bloggar i soffan bakom:)

.

.

.

.

Todeloooo helg!

.

.

.

.

.

Äntligen är det helg! Ja det känns faktiskt så fast veckan både varit kort och det ju även varit jullov. Känner mig själv väldigt seeg idag och lite så där mörbultad och jag vet inte om jag kanske har någon influensa eller annat på g i kroppen eller om jag helt enkelt har vanlig träningsvärk efter gymmet… Den som väntar får se:)  Ute snöar det och är supervintermysigt men jag vill nog helst bara stanna inne idag och baka och sitta framför brasan och mysa och dricka lattes och läsa magasins och spela spel:) Tur att Bea har flera kompisar på gatan så att hon kan leka och busa med dem där ute på gården utan mitt sällskap (H är borta en sväng och handlar och fixar för tillfället:)

.

.

Yes, så får det bli. En innemysdag (med reseletande. H och jag planerar en liten romantisk vårresa minsann. Inte fel alls:)

.

.

.

Ha nu en fab lördag babes så ses vi snaart igen!

.

.

KRAM
.

.

.

.

.

Rekommenderade inlägg

14 kommentarer till “BONJOUR SAMEDI

 1. Ljuvligt med helg ! Vi har resor i maj juli och oktober planerat, bokat och klart ! Det är mysigt att resa med kärleken <3 trevlig lördag kväll önskar jag dig //Giesela

 2. Tycker verkligen att du har en jättefin blogg och gillar den mycket, är inne dagligen, MEN en sak som du själv tog upp är att du är så himla dålig på att svara läsare på frågor. Ser i stort sett dagligen frågor om vad saker är köpta, vad tex en blomma heter men väldigt sällan ett svar.
  Det är väl du och Emma som driver ”Elsa” ihop. Gör och lär dig av henne, hon är en klippa på att svara sina läsare i kommentarsfältet.
  Jag själv skulle uppskatta om du blev bättre på att besvara frågor, det är ju dem ”läsarna” du bloggar för, eller hur!
  Mvh Monica

 3. Härligt! Jag har varit sjuk några dagar under veckan och maken var på tjänsteresa till USA så jag hade en hel del tid till att leta resor. Den första resan, en romantisk tur på tu man hand är snart bokad och klar. De övriga resorna som jag tänkt mig, först familjen och sedan en tjejresa (stortjejen och jag) skall jag lite fint

 4. Igår var det snöstorm här, ganska så mysigt om man håller sig inne med en värmande brasa 🙂
  Har läst ikapp lite. Underbara foton från ert nyårsfirande på öjn! Saknar Gotland sååå, när jag ser dina foton därifrån (vilket jag säger varje gång) …hihi
  Hur som, god fortsättning önskar jag er!
  Kram
  Lisa

 5. Hej! Så himla fint och mysigt…jag undrar också vart TV-bänken är ifrån?
  //Marianne

Comments are closed.