PÅ KLASSISK SPORTSBAR & MATINÉ

.
.
.IMG_2010-2-2

 .

.

Biopepp Beabus:)

.

.

.

.

Heeej Söndagskväll!

.

.

.

Hur har ni det i blåsten och iskylan? Ni har väl inte halkat och slagit er hoppas jag (som jag lyckades med på min pw imorse! Det var ju rena isgatan och det förstod jag lite för sent om man säger så….ajajaj:S)

.

.

Här har vi haft en härlig söndag med besök av vänner och bus på lekland och mat på Småstadens nya sportsbar och sen bio så det har varit fullt upp!

.

.

.

 
IMG_1935

.

.

Yes, Småstaden har fått ännu en sk sportsbar men med ett väldigt trevligt läge vid Stora torget och mitt emot Stadshotellet. Sportsbarer är väl kanske inte världens sexigaste typ av restaurang om jag får tycka men nya O´Learys var faktiskt helt ok. Eller lite mer än ok för det var ganska mysigt med allt det röda och rutiga och guldiga. Stort och rymligt och fräscht maten var…

.

.

.

IMG_1946-2.

.

Så bra! Hur gott som helst! Jag tog en klassisk Bookmaker toast och den var faktiskt suuupersmaskig. Alla rätt med mör lagom stekt oxfilé, perfekta krispiga stripes, rikligt med pepparrot och en hemgjord bea som man nästan dog för. Mmmmm. Så grattis Småstaden, nu har vi ännu en trevlig restaurang att dyka in på (och det var väldigt barnvänligt med rejäl barnmeny och popcorn före maten:)
.
.

.IMG_1995-2-2.

.

Sen trippade jag och min lill-skatt vidare mot bion lite längre ned på gatan
.
.

.IMG_2035

.
.

För att se filmen Sune i Fjällen som var helt ok! Kanske inte lika bra som första Sunefilmen men bättre än den andra. PPP av mig och Bea tyckte den var jättekul (och jag hade ny gul stickad stortröja från By Malene Birger, gammal kappa By Malene Birger, gammal väska By Malene Birger, gammal sjal By Malene Birger (mycket BMB:) skinnbyxor Gestuz och boots från Rodebjer)

.

.

.

.

Nu blir det söndagsmys med Chaithé och levainsmörgåsar, inte fel det heller:)

.

.

.

Vad har ni gjort idag då mina bästa bloggisar? Berätta gäärna, det är alltid så kul att höra vad ni gjort också (så det inte bara är jag som ”pratar” på här inne haha:)

.

.

Önskar er nu en fab kväll så tar vi ny vecka imorgon!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

15 kommentarer till “PÅ KLASSISK SPORTSBAR & MATINÉ

  1. Bio är så mysigt. Såg Sune förra veckan med treåringen och sexåringen. Och idag har vi därför letat efter Snöras… i spåren efter Egon 🙂 Annars har det åkts pulka och snowracer för glatta livet. Och skottats snö såklart. Lagats långkok och byggts lego.
    Nu ryggont from hel… Bastu och spikmatta för hela slanten.
    Hoppas du får en fin avslutning på söndagen.
    Anna

  2. Sötaste Beabusen hon ser så charmig ut på alla bilder =)
    Vi har hälsat på mormor & morfar idag och varit på julgransplundring & sagt Hej Då till Tomten (som var snäll & delade ut godispåsar till alla barnen) för den här gången. Min yngsta lilla flicka nyss fyllda 3 tyckte dock att Tomten var lite otäck. ”Mamma jag tyckte inte det var roligt att dansa ut julen för Tomten” =)
    Kram

  3. Härligt med bio. Här jag hållt på lite smått och gott. En promenad, kort sväng i några affärer (Apoteket var ärendet 😉 Sen har jag passat på att fota lite till bloggen. Jobbar ju i veckorna och när man kommer hem är ju mörkt och då går det ju inte att fota 🙁
    Nu ligger vi i sofforna och väntar på Blå Ögon serie på ettan som vi tycker är bra.
    Kram och ha en fin kväll!

  4. Mysigt med bio och middagsmys med Bea :).
    Här.. det har hänt absolut nada.. bara soffhäng och slapp hela dagen lång!
    Kram

  5. Det blev en lugn morgon med DN. Sen hämtade jag paket på posten (ny filt) , skottade och byggde en snögubbe (med barnen) Efter lunch var det simskola för min yngsta dotter och sen julgransplundring på mitt jobb. Vi är några kollegor som ordnar, jättemysigt, i år var vi ca. 35 personer. Sen hem, fixa mat och nu klippt slut i soffan : )

  6. jag har varit i den UNDERBARA inredningsbutiken Svensson i Lammhult, här i Malmö. Det blev ett lampinköp och jag väntar nu intensivt på att den ska levereras på fredag. Annars har vi haft en lugn och långsam söndag. Lite massage, en powernap på sängen och sen blev jag väckt till färdig middag. Nu är jag djupt nedsjunken i soffan och ska alldeles strax krypa ned i sängen med en god bok. Ha en trevlig dag imorgon! Kram på dig finis!

  7. Jag rekommenderar ICEBUGs skor nu med dubbar, finns i massa olika modeller både för springa och PW. Perfekta så man inte halkar!
    Kram Lena

  8. Dagen började lugnt och skönt med kaffe, nyhetsmorgon och lång frukost…
    Sen blev det en skogspromenad med mannen och hunden, en sväng till mormor med fika och lite annat fix. Avslutningsvis middag med långkok och soffhäng! =)

  9. Dagen har varit en dag ägnad åt mig själv. Manikyr, pedikyr och färgning av fransar o bryn. Nu känner jag mig mycket piggare 🙂

  10. Åh vilken mysig söndag du haft! Jag ser fram emot att bli klar med studierna och också kunna ha lediga helger. Just nu är söndagar tyvärr pluggdagar så jag läste in mig till tentan jag har idag. Kram

  11. Låter som en härlig dag 🙂
    Här hemma stod mannen och lagade indiskt till middag, kycklinggryta med kokosmjölk och alla dom därra konstiga kryddorna, och naan.bröd, tsaktsiki och sånt där gott 🙂

  12. Låter som en skön dag hos er,måste prova O,Learys snart! Vi brukar gå på AW ibland det kan nog passa kan jag tänka mig. Igår hade vi en mycket lugn söndag mannen och jag.
    Fixade lite ärenden inför vår stundande fjällresa plus lite småplock hemma.
    Samt kollade resa till varmare breddgrader,det finns så många härliga resmål att välja på!
    Avslutade kvällen med the och och en bra film.
    Ha en fortsatt fin vecka!
    Carina Fotvårdskliniken CW

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg