BILJETTER & OTURSDAG

.
.
.IMG_2811-4

.
.

Måste ju bara visa de söta kalasinbjudningarna som sändes ut förra veckan! Bea ska inte ha kalas hemma i år så vi tyckte det passade finfint med lite inbjudningar i form av entrébiljetter (exakt var vi ska vara är hemligt för er dock. Det vet bara Bea och hennes små söta gäster:) Inbjudningarna har en jätteduktig Västeråstjej designat, Anna Design, och är ni sugna på likadana eller liknande så finns de att beställa här!

.

.

.

IMG_2825-4

.

.
.
.

.

Hej söta bloggisar!

.

.

.

Idag är det inte min dag direkt för oooh my vad saker strulat hela hela tiden denna snökaotisdag… Ska inte tråka ut er med att dra allt som strulat men som ett litet exempel så lyckades jag med att när jag lånade papsens bil och åkte till andra sidan staden i snöstormen stänga av denna, kliva ur och s e n komma på att nyckeln var kvar hos mina föräldrar….. För långt och alldeles för kallt att gå tillbaka och hämta nyckeln så det vara bara att fixa en taxi som åkte och hämtade denna. Allt till den mycket onödiga kostnaden på ca 300 kr… Sen fastnade jag med bilen i snön och kom inte loss när jag skulle till frissan… S u c k…

.

För att inte drabbas av mer otur denna dag så ska jag from nu bara ta det vääldigt soft. Lägga mig försiktigt i soffan med nya Residence (bästa numret ever tror jag efter en snabbbläddring!) och mumsa lätt på mjuka chokladpraliner:)

.

.

Ha en skön kväll snyggingar så ses vi imorgon!

.

.

.

KRAM

.

.

12 kommentarer till “BILJETTER & OTURSDAG

  1. från ett av dina äldre inlägg….
    Hej läste dina ord ..o hoppas så att jag kan bli stark.
    min sambo sen 25 år bara dumpade mig o sa orkar ej
    förklara nåt..du finns där inne men skiter i det.våra tjejer
    e21 o 25 men lika ledsna o arga.han krossade mig och
    bara gick ..hade haft en vän han oratat med men de
    var för olika o sen orkade han inte med att jag blev arg
    drog till sin mor o här sitter jag med alla känslor..i frågor.
    berydde jag så lite..efter 25 år…mår illa fryser o allt
    känns skit jobbigt… kram R

  2. Ujuj så tokigt, hoppas du får en bättre dag idag fina!
    Ljuvliga inbjudningskort, de bara måste jag tipsa om hos mig, får jag låna bild?
    Kram Catta

  3. Åh, vad skönt att höra att fler har lite otursdag! Både igår och idag har jag haft en massa strul med mitt jobb som ger mig en liten klump i magen… Tänk att man vissa dagar kan sväva på små moln för att allt går så bra och vissa dagar vill man bara krypa under täcket igen för man känner sig totalt värdelös… Nej, dags att försöka komma ur den här ”onda spiralen” och hoppas att resten av dagen blir trevligare med bättre vibbar! Önskar dig och din familj en fin onsdag!
    Kram Jenny
    http://www.lillagummanglomsk.blogspot.se

  4. Jag må vara trög. men hur kunde du starta bilen utan nyckel? vet att man inte behöver stoppa i nyckeln i bilen till vissa bilar men då måste man ändå ha den i fickan..startade papsen bilen åt dig och gick iväg med nyckeln i hans ficka? jag blev bara fundersam och kände mig lite trög.;-)

    1. Yes precis, man måste ha nyckel i fickan för att starta och papsen satt i bilen innan mig. Så den låg alltså kvar i hans ficka, du är inte trög:)

  5. Skönt att höra att man inte är trög :-))…maximal otur du hade då. men det kommer nog inte hända igen 😉
    Kram

  6. Det där höll på att hända mig med, när mannen hade kört bilen till en plats där jag sedan tog över och skulle köra efter att ha släppt av honom. Som tur var, så är vår bil smart nog och påminde mig om att den inte kände av sin nyckel! Så det var bara att ropa tillbaka mannen 😉
    Kram/Maria

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg