HURRA FÖR LOLO 11 ÅR IDAG

.

.

.

IMG_6154-9.

.

.
.

Pannkakstårta önskades och pannkakstårta blev det! Med massa fluffig hallongrädde och färska bär (och det tjejiga tårtfatet fann jag på Voltaire)

.

.

.

.

.

.

Heeeej nya vecka!

.

.

.

Hurrra hurra hurra hurra! Idag är det ju absolut ingen vanlig dag utan det är vår mellanskatts dag och hon firades stort imorse med sång och frukost på sängen (Lolo hade önskat sig favvisen croissanter med nutella och färsk frukt till frukost:) och finfina presenter så klart. Mest från Hollister för det stod överst på önskelistan (och bla nya coola Nikesneakers och cykelhjälm och krämer och väska och, så klart, en selfiestick!)

.

.

.

.

.IMG_6187-2


.
.
.IMG_6199.
.

.IMG_6203-3

 

.

..

IMG_6204

.

..

.

IMG_6219-4

.

.
.

Födelsedagsmorgon hos oss!

.

.

.

.

Lolo har verkligen en strålande solig födelsedag idag och lika strålande var det när hon föddes för 11 år sedan. Älskar den här tiden eftersom mars ju för alltid är förknippad med min första tjejs födelsedag. Åh jag minns att jag bara var s å lycklig de där dagen över att allt gått bra (till slut..) och över att få en liten frisk underbar tjej. En liten liten mörkhårig trollflicka med maassa hår (yes även på öron och axlar:) och den sötaste lilla uppnäsan man kan tänka sig och med alldeles kolsvarta ögon. Vår älskade vackra bästa och roliga Lolo<3

.

.

Ikväll blir det kalas här hemma och ännu mer firande med släkten och födelsdagsmiddag. Ska ta en tur ut till Ica Maxi för att handla godsaker lite senare idag men först blir det jobbbing!

.

.

.

Ha nu en finfin 16 mars alla härliga bloggisar!

.

.

.

KRAM

.

.

.

26 kommentarer till “HURRA FÖR LOLO 11 ÅR IDAG

  1. vår tös är beräknad att komma 26 mars så jag kommer också få en vårbebis! så mysigt! när bebisen kommer, kommer solen. Både ute och i mitt hjärta. det känns fint på något sätt.

  2. Grattis Lolo på födelsedagen! Älskar dina inlägg som på något sätt rör dina barn. Man kan verkligen ”ta” på kärleken du känner för dom och jag blir varm och lycklig i hela kroppen. Längtar så efter den dagen då vi har egna barn. Men först husköp och bröllop. Väldigt spännande och härligt det med. Känns skönt att verkligen känna ro i att den bästa delen av livet ligger framför en.

  3. Vad konstig min kommentar blev…bl.a smilysen försvann.
    Och så skrev jag: ha en fin dag! 🙂

  4. Grattis till Lolo =)
    Vilken lyxig och fin tårta du gjorde åt henne =)
    Vartifrån kommer ditt fina blåa bordsunderlägg?
    Hoppas att ni får en fortsatt trevlig dag/kväll.
    Kramar

  5. Grattis till Lolo! Wow vad mumisg pannkakstårta och såå fin!!!

    Ha fortsatt fin dag!
    Kram

  6. Så himla fin tårta, du är verkligen konstnärlig av dig. Vilken lycka för dina barn då du alltid gör så fint, med stor omsorg och skaparglädje:)

  7. Grattis till Lolo!!!! Vilken härlig uppvaktning hon fick! Javisst är det härligt med våren! Fyller själv år i mars. Ha det bra!

  8. Gratulerer så mye med dagen til Lolo!!! 🙂 Vakker datter!! Fantastisk kake!!:)

    Klem Siv

  9. Grattis till söta dottern. Du är verkligen en fantastisk estet Petra. Din blogg med bilder är som ett underbart lyxigt magasin att bläddra i. Njut dagen. Kram

  10. Grattis Lolo!!! Så fantastiskt fint du fixar och donar för dina barn. Det skulle vara roligt om du vill visa vad hon fick. Behöver inspiration för kommande födelsedagar:)) Ha en mysig kväll. Kram Lotta

  11. åh vad mysigt med födelsedag. om jubilaren själv går med på det, kan du inte dela lite bilder på presenterna? min loppa blir 11 i juni och det är alltid roligt med lite tips från andra. hoppas ni hade en fin dag.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg