JOE & THE JUICE MAGI

.

.

.IMG_6765-2

.

.IMG_6770-2

.

.

Lolo  i köket med en sprillans ny råsaftcentrifug! Inköpt idag och nu ska det juicas här i 190 (är inte först på denna jag veet men jag är så glad att vi har en vi också. Trots att den kanske inte är det vackraste köksredskapet…:)

.

.

.

.IMG_6776

.

.

IMG_6780

..

.

Finns ju ingen bra juicebar nere på Småstaden och när jag var på danska kedjan Joe & The Juice i Stockholm för några veckor sen och fick smaka deras ”Fibre Active” så har jag drömt om den sedan dess… Har nog aldrig druckit någon godare juice tror jag och den var bara såå fräsch. Så nu var det dags att även vi skaffade en sån där apparat ”som alla andra har”:)

.

.

.
.IMG_6782-2

.
.

IMG_6797-3 ..
..IMG_6805
.

.

För färskpressad skummig juice är ju såå smaskigt och inte minst nyttigt!

.

.

.

Frågade Joe & The Juice hur man gjorde den där magiska Fibre Active och det enda du behöver är 1. Dina gröna favvoäpplen 2. Ekologiska avocados 3. Ekologiska citroner (och en råsaftcentrifug så klart ) Thats it. Och du får världens energikick till juice! Mums! Finns ju mängder med härlig fräscha juicerecept ute på nätet så det är ju bara att söka. Jucie med nyttiga grönsaker, exotiska frukter och bär osv osv och jag tror nog att jag kommer använda råsaftcentrifugen flitigt:)

.

.

.

Nu blir det en låång skön kvällsprommis nere vid Mälaren med vovve i kvällssolen!

.

.

.

Ha en härlig kväll girrrls!

.

.

.

KRAM

,.

,

,

,

22 kommentarer till “JOE & THE JUICE MAGI

 1. Åh, låter gott! Älskar också Fibre active, brukar ta den och en Avocado sandwich på Joe and The Juice. Vad tycker du om juicemaskinen? Ser ut att vara en sådan jag tittat på och funderar på att köpa. Tack för en jättefin blogg och trevlig kväll!
  /Åsa

 2. Himla gott! Men kör du avocadon i centrifugen? Det hade jag nog inte rekommenderat. Avocado, mango och banan är inte superbra att centrifugera utan det bästa är att köra resten i centrifugen och sedan mixa ihop med avocadon. En rejäl bit ingefära i den är också löjligt gott. Kanske inte lika barnvänlig dock!;)

 3. Håller med föregående talare att du bör nog inte köra avocados i centrifugen… Testa att centrufuga, äpple,morot,citron och ingefära…sen mixar du den juicen med avocado…..mmmmmmums!!

 4. Så gott det låter. Kom på att vi har en sådan liggandes i något förråd. Måste nog plocka fram den. Kram Annika

 5. Så kul. Jag köpte också en precis likadan centrifug för ett tag sedan och är jättenöjd. Ska prova ditt recept men har annars kört Blodapelsin + jordgubb + ingefära och det har blivit jättegott (tycker vi :-)), vattenmelon +gurka är inte heller dumt. Lycka till med juicandet!

 6. Du måste nog köra eget inlägg på centrifugen, haha Jag räcker upp en hand & vill veta vilken typ den är. Är så sugen på att testa men vill inte köpa något skit, jag gissar att du gjort din läxa med att kolla vilka som är bäst 😉

  Kram & njut dina drinkar

 7. Hmm, kanske nåt för mig nu i detta välsignade tillstånd…? 😉 Kram!! <3

 8. Jag brukar alltid köpa juice på Joe & the juice i Köpenhamn. De har alltid olivolja i sina juicer vilket tar upp näringsämnen bättre.

 9. Härliga pics. Undrar vart du inhandlat den fina vita skärbrädan, urgullig! Take care

 10. Instämmer önskar gärna veta märket på ”pressen” och såklart om den är bra!
  Tack för fin blogg!

 11. Är det många delar att diska? För det var det med min centrifug. När jag gjorde en 7 dagars Juicefasta var det tråkigaste rengöringen av alla maskindelar. Vilken sort är det? Juicer med ingefära är också suveränt gott.

 12. grattis åt din råsaftscentrifug. Testa att köra 3-4 apelsiner och sedan mixa det med 2-3 dl frysta jordgubbar (recept från Renee Voltaire hysteriskt gott och känns nyttigt lyxigt! Enda problemet är att man få fler delar att diska först råsaftmaskinen sedan mixern men det är det värt! Önskar dig en härligt påsk!! Kram

 13. Hej,
  Jag är en nykomling på din blogg och tycker att du har en massa fina grejer som faller mig i smaken. Skulle gärna vilja veta vart du köper ballongerna i guld med siffror och en saftkanna i glas med bubblor på. Sen ska jag besöka Kicks och dofta på Clean. Tack för en inspirerande blogg.
  Hälsningar Margareta

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg