VÄRLDENS MIGRÄN & BAMSEBUD

.

.

.

IMG_7491
.
.IMG_7494
.
.IMG_7497
.
.IMG_7496
.
.IMG_7501
.
.

Knack knack knack sa det idag på dörren och utanför stod en glad budkille med hälsningar från självaste Bamse! Det var en inbjudan till nya Bamses Värld på Kolmården i form av ryggsäck med pyssel och en så söt burk med Dunderhonung. Mycket spännande var det hela tyckte Bea men när jag sa att Bamse är starkast i världen så protesterade hon ivrigt ”Nejnejnej. Pippi är starkast i världen och hon är ju på rikigt mamma. Bamse är bara påhittad och dessutom är det bara honungen som är stark” 🙂 (och självklart ska vi besöka mysiga Kolmården! Var ju en evighet sen vi sist var där:)

.

.

.

.

.

.

Todeloooo Lill-lördag!

.

.

.

V i l k e n migrän jag har haft idag bloggisar. Alltså det där är ju bara såå segt! Ljus och ljudkänslig som bara den har jag varit och det är ju inte det lättaste att undkomma något av detta när det är en mycket solig vårdag och man har tre tokpigga lediga skatter hemma. Pjuh. Var iaf på en ansiktsbehandling när H kom hem från jobbet (jäätteskön avkoppling) och tom min söta duktiga hudterapeut på Salong Vasastaden sa att jag såg riktigt riktigt krasslig ut (läs likblek och svullen:) Men nu mår jag hur som helst mycket bättre efter att blivit ompysslad och fått massage (egentligen skulle jag gjort microneedling dvs den där effektiva tortyrbehandlingen med tusen nålar i ansiktet ni vet men den spar vi till fredag istället:)

.

.

.

Nu ska jag ta och beställa hämtmat från Pizza Hut här hos oss till middag (nope jag orkar helt enkelt inte laga någon rolig mat idag!)

.

.

Hoppas ni har en mysig kväll alla söta läsare!

.

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

12 kommentarer till “VÄRLDENS MIGRÄN & BAMSEBUD

 1. Usch för migrän. Du hur var det förresten med aprilskämtet? Var det ett aprilskämt..

 2. Ush din stackare, jag har också migrän och det är ingen höjdare alltså. Du gjorde helt rätt som sket i matlagning och måsten. Hoppas du mår bättre snart =)

  Missa inte att kika in på http://www.modevarlden.se om vill få massor av inspiration!!!

  Kram Johanna

 3. Godkväll 🙂
  Inget trevligt med migrän 🙁 har en dotter som har det lite då o då så jag vet hur man kan må:-(
  Så kul med Bamsebud !!:-)
  Vill också få lite gratisbiljetter till Kolmården till vår familj 😉 tycker tyvärr att biljettpriserna är rätt dyra för min börs! Önskar dig en fin kväll 🙂

 4. usch stackare. Hemskt med migrän antar jag. Lite tröst då att få familjebiljetter till mysiga besök. Hoppas du mår bättre i morgon. / Alicia

Comments are closed.