FLÄCKFRI TÄVLING

.

.

.

IMG_8251-2
.
.

Fick i uppdrag att testa denna ”fläckborttagare”! Vanish Gold Oxi Action

.

.

.

IMG_8242

.
.
Ska väl erkänna att jag inte trodde detta (heller) skulle funka på den där söta klänningen som är Beas och som fick dumma fläckar när den var nästan ny. Inget har funkat för att bli av med fläckkarna (chokladsås?) men jag har ändå inte kunnat med och slänga den eftersom den knappt var använd. Och det var tur!

.

.

.

IMG_8244-3

.
.

För efter att jag använt ”intesivfläckbortagaren” (dvs 1/5 skopa Vanish och 5 skopor varmt vatten blandat i ett glas) och gnuggat i några minuter och sen tvättat klänningen som vanligt så….

.

.

.

IMG_8258

.
.
Var klänningen (på riktigt) som ny! Inte ett spår av fläckar och inga missfärgning eller blekning (och då gnuggade jag ändå ganska hårt med ganska mycket fläcklösning)

.

.

.

Yes, helt ärligt och med handen på hjärta, Vanish funkar ju! Vill du kanske också prova dessa Vanishprodukter? Och även vinna denna tjusiga Silkesblus? Var då med och tävla om detta! Det enda du ska göra är att tipsa nedan om ditt bästa sätt att ta bort envisa omöjliga fläckar och tävlingen pågår i 3 dagar.

.

.

.

LYCKA TILL!

.

.

.

.

Rekommenderade inlägg

28 kommentarer till “FLÄCKFRI TÄVLING

 1. Åhh denna bara måste jag testa. Älskar Vanishprodukter och det är även dessa produkter jag använder för att få bort fläckarna på våra kläder både sprayet, pulvret och deras flytande (som i nuläget är min Vanish favorit, då jag först gnuggar lite av denna flytande på fläcken och sen in med koppen med flytande Vanish i maskinen) och i de allra flesta fall får jag bort fläckarna men jag har ett par favvo plagg som inte kan användas för att inte ens mina Vanishprodukter biter på dessa fläckar så nu lägger jag stort hopp till denna nya medlem i Vanishfamiljen :). Tänk om vi kan börja använda dessa plagg igen, vilken lycka.
  Kram

 2. Har använt Vanish i över ett år nu o det finns inget bättre. I vittvätten slänger jag i en halv skopa så håller sig det vita vitt o får vi fläckar, vilket händer så gott som dagligen med småbarn i familjen, så spolar jag upp lite hett vatten i handfatet o blötlägger plagget tillsammans med Vanish o låter det ligga en stund innan det åker in i tvättmaskinen.

 3. Jag är en sådan där rengjöringsproduktssnörd som så fort maken tittar åt ett annat håll när vi befinner oss i mataffärer i andra länder (läs typ Carrefour), kilar bort till hyllorna för rengöringsprodukter. Jakten på de perfekta rengöringsprodukterna som gärna också får dofta gott pågår ständigt och just nu är min favvo ett slags mousse på flaska från just Vanish, det verkar dock inte finnas i Sverige (än?). Jakten efter rengöringsmedel för kläder har dock tagit slut för ett bra tag sedan. Både Vanish pulver och sprej används frekvent hemma. Det funkar även utmärkt på andra ställen, jag använder tex. sprejet när jag får fläckar på mina pappersmattor som egentligen är rätt känsliga för starka produkter. Vanish funkar dock alldeles utmärkt.

 4. Jag använder mig utav Vanish för att ta bort fläckar. Gillar verkligen deras flytande som är lämplig att hälla direkt på fläcken och gnugga! Har räddat flera klädesplagg med den.

 5. Förr använde jag mig av YES. Jodå ni läser rätt.
  Men nu för tiden har faktiskt Vanish fått ta YES flaskans ställe och håller mina kläder fläckfria.
  Använder både sprayet och pulvret.

 6. Har tidigare varit trogen Yes och Tabort, men efter en stooor rödvinsfläck på finaste ljusa mattan så använder jag inget annat än Vanish. Gjorde en blandning av pulver o vatten gnuggade in i mattan och lät verka ganska länge. Duschade sedan av pulverblandning och rödvin. Fläcken var sedan ett minna blott!

 7. Har aldri prøvd Vanish. Bruker oppvaskmiddel Zalo. Vil veldig gjerne prøve Vanishproduktene 🙂

 8. Jag har ett riktigt bra fläckborttagningstips (tycker jag själv ☺️). Min svärmor lämnade en använd tepåse på mitt vitmålade matsalsbord och den lämnade en riktigt ful fläck efter sig. Jag provade alla tänkbara rengöringsprodukter (inte Vanish dock) men fläcken satt orubbligt kvar. Provade tillslut att strö lite bakpulver på fläcken och gnugga med en fuktig trasa. Fläcken försvann direkt!

 9. Jag har verkligen inget tips, för hälften av mina barns kläder är fulla av fläckar från tomatsås som inte går bort..

 10. Märkligt! Läser detta här när jag precis igår stått med en fläck på min 17-årige sons Ralph Laurent-skjorta. Han skulle på grillskiva med polarna idag och ville ha den… Jag tvättade den och ett par jeans. Hann inte med att plocka ut tvätten med en gång utan jeansen låg och färgade av sig på bröstet på skjortan! GRRRRR! Höll på att slita håret av mig i panik….det var ingen billig skjorta och sonens favorit dessutom!
  MEN jag hade faktiskt just Vanish hemma. Trodde faktiskt inte det skulle funka men jag tog lite i skopan och fyllde med varmt vatten och smetade ut på fläcken. Tänkte att nu tar det väl färgen på skjortan…men vad göra liksom. Den fick ligga en stund och sen tvättade jag den med en halv skopa vanish och lite vanligt tvättmedel på 30 grader snabbtvätt. Syns nu INGENTING! Förut har jag försökt med citron och salt som också är effektivt, men bleker ibland färgen på plagget. Detta blir som du säger Petra, precis som bortblåst bara.
  Tips vet jag inte om man kan kalla det, jag instämmer mest:) Men jag är gärna med och tävlar!;)

 11. Tomat, blod, kaffe eller choklad,
  fläckar på kläderna gör ingen glad!!

  Men fläckiga kläder numera
  Behöver jag ej längre kassera

  För jag tillhör skaran som är Vanish-frälst,
  för den tar bort vilken fläck som helst

  Blanda lite vatten med Vanish till en sörja,
  gnid på fläcken, nu kan Oxi-miraklet börja

  låt verka en stund och sedan puts väck-
  borta är den allra envisaste fläck!

 12. Toodelooo!
  Måste erkänna att jag är för snål för att prova dom olika fläckbortsgningsmedelena. Puh! Ni ser ju bara… Vilket långt ord 😉 brukar prova med salt eller yes diskmedel och det har hänt att jag slängt kläder i ren frustration. Hade varit kul att få slippa! Tävlar gärna 🙂

 13. Mitt absolut bästa tips för de där typiska bärfläckarna som kommer nu framåt sommaren, är att koka upp vatten som man sedan häller på fläcken. Jag har fått bort både jordgubbs-, blåbärs-, hallonfläckar mm med hjälp av detta:) Helt suveränt, och bäst av allt så är det ju gratis;)!

 14. Sen jag upptäckte Vanish för några år sedan så använder jag inget annat.

 15. Yes på fläcken löser det mesta – om det inte funkar tar jag flytande vanish.

 16. Har inte en radda exempel på ”omöjliga” tvättprojekt som lyckats med Vanish. Läste nämligen om det medlet här för någon dag sen för första gången och blev nyfiken. Kan meddela att en kär Hello Kittydocka som tappats vid vägkanten och körts över av bilar ett flertal gånger nu är som ny igen tack vare Vanish 🙂 Helt otroligt!

 17. Det hör till att barnens kläder blir fläckiga. Innan jag upptäckte Vanish var jag tvungen att slänga en del kläder som inte blev rena trots diverse ”mirakelkurer”. Mitt bästa tips är att ta i en skopa Vanish i tvättmaskinen tillsammans med barnens kläder. Tuffare fläckar förbehandlar jag med en pasta som jag blandar av Vanish och vatten. Svårare än så är det inte och det fungerar verkligen! Barnens kläder är numera fläckfria – i alla fall i början av dagen 😉

 18. Tre pojkar har vi vilket såklart genererar en hel del fläckar på deras kläder. Jag räds inte ljusa eller vita kläder faktiskt trots att de som sagt tenderar att smutsa ner sig rejält ibland. Men barn är barn och det måste de få vara. Jag tjafsar aldrig om fläckiga kläder utan tvättar utan krusiduller. Vi har trots en del ljusa och vita kläder till barnen men inga kläder har fläckar när de kommer ur tvättmaskinen OCH det är på grund av VANISH. Finns ingen bättre fläckborttagare än det enligt min erfarenhet!!
  Med vänlig hälsning, Ina

 19. Låter ju nästan för bra för att vara sant, detta Vanish Gold Oxi Action måste jag
  ju testa! Har i många år ”slabbat” med filmjölk som funkar ganska bra på både
  gräs och kaffefläckar! Men som sagt, kladdigt, slabbigt, och resultatet varierar
  mycket beroende på både material och hur länge fläcken funnits! Så det är ju
  lite som så här, antingen fungerar det, eller ej!

 20. Har faktiskt aldrig testat vanish i någon form,istället har jag år ut och år in använt galltvål. När barnen började äta barnmat på burk slabbades alla ljusa små fina bodys ner direkt. Provade olika husmorsknep som filmjölk, mjölk, solblek ute men inget fungerade så bra som galltvål. Nu skulle jag gärna testa vanish och se om de håller vad de lovar när killarna kommer in med knäna gröna av gräsfläckar 🙂

 21. Hej! Vilken söt klänning och vad kul att du fick bort fläcken. Inför en försäljning av mängder av underbara barnkläder på Tradera testade jag att ”bada” dem i Vanish innan jag tvättade allt, hittade jag någon riktigt svår fläck så gnuggade jag lätt frenetiskt ;)… Det otroliga var att ALLT gick bort och precis som du skrev så blev det inte en endaste missfärgning, helt otroligt! Ja ja, skall testa Gold också, mest för skojs skull för de andra fungerade verkligen. Ha en fin kväll!

 22. Jag sköljer ofta fläckar i kallt vatten och diskmedel innan tvätt i maskinen. Brukar fungera på många fläckar 🙂
  Ska absolut testa detta pulver från Vanish då jag också har flera tröjor (både mina o barnens) som varit för fina för att slängas men som har envisa fläckar på magen. Hoppas det hjälper!

 23. Jag brukade använda Yes diskmedel tills jag hittade Vanish i gelform. Jag köpte hem den utan större förhoppningar och den tar bort ALLT. Har en 1-åring och en 4-åring så det blir mkt fläckar som nu försvinner =) Gnuggar bara på fläcken och tvättar som vanligt och så försvinner den. Magic =)

Comments are closed.