HEJ HÄRLIGA MAJ!

.

.

.

IMG_8299-2
.
.

Jag igår på ”gatan i stan” på väg hem till vänner för att fira lite Valborgsmässoafton (med sedvanligt paraply så klart. Det s k a vara halvruggigt väder på Valborg, annars är det ingen riktig Valborg:) Gårdagens var: ny klassisk Busnelkavaj och matchande lagomhöga Primeboots fyndade hos butiken Country Dreams, jeans Filippa K, sjal Marlene Birger, solisar gamla Tom Ford och väska LV (Och paraply från Svenskt Tenn;)

.

.

.

..

.

Välkommen årets absolut bästa månad!

.

.

.

Ja men hurraaa, nu är det äntligen maj igen! Finns ju ingen bättre tid på året? Och så fyller jag år i maj, bara en sån sak liksom (älskar att fylla år. Är som ett barn när det gäller födelsedagar och paket) Och så har jag bröllopsdag, eller vi har så klart:) Så blir det bara varmare och vackrare för varje dag som går och hela kroppen fylls av massa energi och man vill bara vara ute hela tiden (och springa fort i spåret ute på Björnön! Så himla härligt!)

.

.

För att fira våren var det ju Valborgskalas igår och vi var hos vänner och det var som alltid supertrevligt (lite tung i huvudet idag bara…) och vi bjöds bla på den godaste hemmagjorda pizzan jag någonsin ätit (Lovar att jag ska fixa recept på denna, ni kommer smälla av ni med) Någon tur bort till brasan blev det dock inte. Ingen av oss var särskilt sugen när det närmade sig, det var ju bara så mycket skönare att stanna kvar och mysa inne i värmen istället:)

.

.

Nu ska jag tassa en trappa upp och sätta på lite skön musik och nynnande måla klart i nya allrummet (och ja ni ska få se pics lite senare och får färgkoder osv:)

.

.

.

Ha en fab 1:a maj nu girls!

.

.

.

KRAM

.

.

.

11 kommentarer till “HEJ HÄRLIGA MAJ!

  1. Vad härligt det är med Maj månad men tyvärr regnar det och blåser kallt hos oss idag.
    Du ser så härligt fräsch och fin ut och Busnelkavajen är ju bara så underbar.
    Kram

  2. Snygging där!
    Visst är det lovely att Maj äntligen är här, vi trädgårdsfixar för fullt här och solen skiner =))

    Ha en fortsatt fin dag,
    Kram

  3. Härligt med vår! Du är alltid så fin, älskar färgen på ditt läppstift! Vad är för märke och vad heter färgen! Ser fram emot att se bilder på

  4. Små snabba barnfingrar kom emellan! Det jag ville skriva var att jag ser fram emot att se hur renoveringen blev! Ha en fortsatt härlig fredag! Hälsningar från Camilla!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg