SÅNT HÄNDER SOM MAN INTE VILL SKA HÄNDA

,

.

 

hjärta
.
.

Jag tänker inte gå in på vad som hänt idag men jag vill bara tala om för er mina vänner att trots att man är ung och pigg och mitt i livet och jättefräsch så kan plötsligt vad som helst hända. En stroke kan hända dig eller din vän eller någon i din familj och när det drabbar någon nära så skakar det om barn och vänner och familj och det gör så ont att se. Man vill hjälpa men man vet inte vad man ska göra och man känner sig maktlös. Det enda jag känner jag kan göra just nu är, eftersom jag driver en av Nordens största bloggar, uppmuntra er alla att stödja Hjärt & Lungfonden. De behöver stöd. De har ännu inte hittat lösningen för att bota stroke och det vill jag så hemskt gärna att de gör. Så hjälp mig. Stödja. Här.

.

.

Stort tack<3

.

.

.

Rekommenderade inlägg

18 kommentarer till “SÅNT HÄNDER SOM MAN INTE VILL SKA HÄNDA

 1. Shit, vet vad det handlar om då min svärmor drabbades för ganska många år sen……..och hon kämpar fortfarande. Hopppas det går bra i ditt fall.
  Lisa

 2. Ojojoj… Om jag vet vad du talar om… Min man fick en massiv stroke för 10 år sedan. Jag var 31 och livet blev sig aldrig mer likt. Vi fick ett nytt liv, kanske inte ett sämre ett, men definitivt ett annorlunda. Sänder en tanke till er och håller tummarna under de kommande tre dygnen.

 3. Jag är oerhört ledsen för er skull om någon i er närhet drabbats! Ett bra inlägg och du fick åtminstone mig att anmäla mig till deras autogiro. Stor kram!

 4. Vi måste alla tagga ner. Allt måste inte vara perfekt, med utseende, hem, familj osv. Ni bloggare spär tyvärr på hetsen, även om ni också inspirerar. Livet är mycket mer krävande nu än för en generation sedan. Var förlåtande mot er själva..Ut i naturen, njut av livet ist för att shoppa er till döds, tex….

 5. Åh jag förstår..det är svårt att veta vad man kan göra, men det bästa är att visa att man finns i alla lägen om det så är mat eller lyssna eller bara finnas. Det viktigaste är att inte ta avstånd..
  Hoppas det blir bra och att det går åt rätt håll <3
  Kramar

 6. Ja,tyvärr är livet skört och ibland blir vi påminda om det. En stor styrkekram till er <3

 7. Ledsen för er skull. Det är tuff erfarenhet såväl för drabbad som anhörig och vänner. Min man drabbades för tre år sen, vår son var 4 år då. Sen drabbades min väninna för ett halvår sen. Det är bra att upplysa. Stöd strokeförbundet.
  Varma kramar från en okänd till er

 8. Jag vet också hur det är mamma drabbades för många år sedan. Har haft flera strokes efter det , senaste tog talet så ja jag vet hur det är och vet att det kan drabba vem som helst ung gammal OCH det kommer plötsligt utan förvarning slår det till hårt och skoningslöst. Styrkekamar till alla oss som drabbats på något sätt anhörig eller sig själv <3

 9. Sänder er varma tankar ikväll P och hoppas på en bra utgång. Min son som nu är 1 år föddes med allvarligt hjärtfel och vi var inskrivna för hjärtsjukvård under hans 3 första månader. En tuff period för oss som familj, just i denna stund snusar han så gott i sin säng. Hans hjärta är alldeles alldeles speciellt för mig! Själv stöder jag hjärtebarnsfonden.
  Kram från en trogen bloggläsare.

 10. Japp, jag vet att stroke kan slå till när man minst anar det. Satt på jobbet och pratade i telefon när det plötsligt hände mig bara några dryga 40 år gammal. Jag är inte överviktig, tränar regelbundet och jag var inte i riskzonen på något sätt men det hände ändå. Det var många tillfälligheter just den dagen som gjorde att jag snabbt fick hjälp av supergulliga ambulansmän. Sedan vann ju inte sjukhuset och rehab något första pris direkt :(. Jag var enveten och gjorde mycket av rehab själv tillsammans med mina nära och kära som var ett enormt stöd för mig den första perioden. Helt återställd kommer jag nog aldrig att bli men jag hade enorm tur och vaknar varje dag med en enorm tacksamhet för livet. Hoppas det går bra även för Er .
  KRAM

 11. Ett jätte bra inlägg! Jag vill spinna vidare….
  Eftersom jag jobbar som biståndshandläggare inom vård och omsorg vill jag oxå passa på att nämna vikten av att ha vänner som bryr sig även om man slutar upp i rullstol.
  Jag har träffat så många som faktiskt drabbats och som säger det att ”vännerna bara försvann”…
  Det gör ont i hjärtat!
  Så till er som har någon nära som drabbats, även om du får ett nekande svar, fråga hur det är eller bara fortsätt vara den vän du alltid har varit!
  Det gör gott!!!

 12. Fint att du tar upp det här♥ Jobbar som sjuksköterska på en strokeavdelning. Livet kan förändras på ett ögonblick. Ta hand om varandra♥

 13. Så oerhört. Vi arbetar tillsammans med Bissenbrainwalk där hans 90-konto förser hjärnforskningen så att pengar går till forskningen på hjärnans alla sjukdomar. Varm kram till Dig och Din vän och önskar snabb bättring.

Comments are closed.