PJUUUUUH

.

.

.

IMG_9405

IMG_9416-4

IMG_9415-4
.

..

Riktigt färska pics tagna alldeles nyss uppe i ”master bedroom”:)

.

.

.

.

.

Hej måndagskväll!

.

.

.

.

Har ni någonsin monterat en Ikeabyrå?? Det har ni ju säkert men det är ju bara såå frustrerande, gaaah. Muttrar och pinnar och plastpluppar i hundratal. Idag på eftermiddagen har jag själv monterat en Malm (ja byrån ovan ni vet) och det tog verkligen sin lilla tid men den blev riktigt bra där vi fotändan i sovrummet. Lagom stor och fin att ha saker på (tavlorna på bilderna står bara där just nu och vi får väl se om de får stanna. Vill ha något annat lite tuffare och raffigare men jag har inte hittat exakt vad än) Ja hela nya sovrummet blev faktiskt så fint och exakt så som jag ville ha det. Lugnt och skönt och mörkt och mysigt och ”hoteltjusigt”. Svalt men ändå varmt. Eller som min söta son sa nyss när jag var där uppe och fota  ”Ååååh vad snyggt det är här mamma. Det ser ut som typ ett lyxhotell i Sandhamn eller någonstans” Yes, det var just d e n känslan jag ville ha! Fler pics från rummet kommer snart jag lovar. Har ju inte fått de där toooksnygga sänglamporna som jag beställt än:)

.

.

.

Ha nu en härlig kväll raringar så ses vi imorgon igen!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

42 kommentarer till “PJUUUUUH

  1. Looking perfect! You have such a good taste and how you manage to find all the nice and right stuff! It is a pity that there is no NCS-code for the colours. But where did you find that carpet? It looks wonderful. It is mission impossible to find carpets, carpet vista is one good place and lucky that they deliver outside Sweden also.

  2. Åhh så tjusigt!! Jag håller med sonen din, det ser så lyxigt och fint ut!!! Vi har också den där vita Malm-byrån vid fotänden av vår säng men mannen min fick montera den, det reder jag inte ut, tålamodet sviker där 🙂 Älskar ert ”nya” hus, det är alldeles ljuvligt fint!
    Stor kram,
    Marielle – http://www.mariellewinkler.devote.se

  3. Wow,allting blir helt fantastiskt fint, och alldeles ljuvligt. Ska bli spännande och få se fortsättningen!!

  4. Oj oj…så tjusigt. Ser verkligen fram emot av att se resten av ditt underbara hem Petra! Min absoluta favorit blogg. Vill även se bilder från din underbara trädgård:-) Kram/Marie

  5. Fragar igen, vilken farg fran Farrow&Ball ar inperations fargen till vaggarna?

  6. det är alltid skönt att få ordning så som man vill ha det. Här är det en bit kvar tills jag är nöjd med inredningen, men tills dess får man gilla läget och trivas i de rum som är klara.

  7. Veldig fint og lyst. Likte spesielt godt det lyse gulvet. Lurer på om det er malte gulvbord?

  8. Supersnyggt!
    Vi har målat i samma färg. Tror du House doctors sängavel som Lollo har hade varit fin till den färgen??

  9. Jättefint! Vad har ni för golv i sovrummet, är det trägolv som ni målat vitt?

  10. Har inte Ylva Skarp en del prints som går i samma grå/beige-lyxiga ton som du eftersträvar? Tycker hennes grejer är såå snygga (och tuffa!) 🙂

  11. Riktigt, riktigt snyggt! Blir så sugen på att göra om vårat sovrum igen när jag ser hur fint ni fått det. Hoppas man får se gardinvalet (om du nu har några 😉 ) framöver 🙂
    Ha en fin dag!

  12. Jättefint! Var är lampan från? Tacksam för svar. Trevlig tisdag hälsar Linda

  13. Roligt att du köper byrå från IKEA och visar att inte allt måste vara så himla exklusivt hela tiden. Blandningen är mer personlig och blir bättre då:)

  14. Så fint! Förmedlar en lugn och skön känsla, där skulle man lätt kunna sova… Vart ifrån kommer lampan? Så fint komponerat med färgerna!

  15. Du är en stor inspirationskälla vad gäller inredning. Tack för det!

  16. Love Love Love din style! Tips om du vill ”hotta” upp ikea byrån så kan man beställa superfina ramar att fästa på byrån så blir den lite mer speciell och möjligen lite mer stylish 🙂 Hittade den här hemsidan då jag själv var på jakt efter att fixa till malmbyråerna http://www.myoverlays.com Ha en fortsatt härlig dag!/Hannah

  17. Jag har också malm byrån men min står i vår hall. Det tog en halv dag att sätta ihop den :p och många svordomar. Vad bra det blev i sovrummet!!

  18. Fint! Ja Ikeamöbler. Vi har precis byggt ett nytt kök, från Ikea. Ett hinna skruvande 🙂 Fint fikonträd, Jag köpte ett härom dagen, med det luktar verkligen kattkiss. Fattar int varför? Vi tar bara in det på natten, på dagarna får det stå ute och stinka 🙂 Kram

  19. Till alla som undrar om mattan; den kommer från Fabula Living (se inlägg 22/4)

  20. hej! Så fin din blogg är….underbara bilder! Undrar som fler gör vad ni har för golv? Enjoy the day 🙂

  21. Åh så himla fint det blev! Älskar den gråa färgen på väggen Och sängkappan, så fin. Vart kommer den ifrån? Tack för en mycket inspirerande blogg! Ha en fin dag.

  22. Wow! Vilket harmoniskt och rogivande sovrum 🙂 Man blir nästan utvilad och lugn bara av att titta på bilderna!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg