KLASSIKER

.

.

.

IMG_9491-2
.
.

Tog pics på två riktiga klassiker här hos mig när jag kom hem nyss! Den ena klassikern är ju mina finfina vårsneakers i vitt skinn från Lacoste. Tidlösa och supersnygga om ni frågar mig. Den andra är ju så klart det nya köksgolvet! Yes idag gjorde mattläggarna det sista och vi har numera ett skönt rutigt vinylgolv från Tarkett i köket i riktigt snygga färger (det finna många rutiga golv och till slut hittade jag the one) Mycket tidsenligt (vårt casa ritades 1929) och softa kulörer (inte för grafiskt) och man känner att det verkligen smälter ihop med köket. Ni får dock vänta lite på helhetsbilder för det är verkligen ett kaos där just nu! Oh my, ni aaanar inte…Men så fort allt är på plats så kommer bilderna jag lovar:)

.

.

.

Bonsoir med amis!

.

.

Ikväll har vi ätit ute och det var myycket trevligt eftersom hela vår bottenvåning är upp och ner… (På Karlsson på taket, Småstadens egna skyrestaurang. Var typ 20 år sedan jag var där sist och åt men det var riktigt gott och mysigt:) Men nu är vi alltså hemma igen och har vi krypit upp i soffan i vårt nya fräscha allrum en trappa upp med varsin Ben & Jerrys och ska spana på Eurovision och hålla tummarna hårt för vår Måns! (eller det är klart han får vidare ändå, han är ju bara b ä s t. Alla måste älska Måns liksom:)

.

.

.

Ha nu en skön kväll så kör vi fredag imorgon!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

.

Rekommenderade inlägg

18 kommentarer till “KLASSIKER

 1. Ohlala, så spännande – ser ju ut att bli hur fint som helst! Vad roligt att det blir så bra allting! 🙂

 2. Men gud det är ju precis samma golv som vi beställt till vårt kök!! Våra snickare börjar riva den 28 juni – då åker allt ut å det blir nytt å fräscht, ska bli sååå härligt!

 3. Åh, det här är intressant! Vi har funderat ett tag över vad vi ska göra åt vårt fula klinkergolv i köket och vinylgolv har jag inte alls tänkt på tidigare. Vill gärna ha ett rutigt golv! Ser fram emot fortsättningen!

 4. Vad spännande =)
  Golvet blir ju snyggt, jag älskar rutigt golv och i grått ser ju bara så fint ut.
  Kramar

 5. Det är alltså inte ett klassiskt linoleumgolv av lagda plattor utan en tryckt vinylmatta? Intressant nymodighet. Tillverkare, please!

 6. Haha jag har likadana rutor i mitt badrum och i den där vinkeln skulle du lika gärna kunna sitta på min toalett och fota 🙂

 7. Agnes, golvet är ifrån Tarkett.

  Vi har rutigt golv fast linoleum i hallen och jag tycker att dom plattorna är förvånansvärt känsliga faktiskt!? Det ska bli intressant att höra hur du upplever det där golvet när det har legat ett tag. Snyggt blir det i alla fall!

 8. Snyggt!! Angående linoleum så består det ju oftast av trämjöl så pga detta så tål inte det golvet vatten, om man torkar med vatten så måste man eftertorka så det blir torrt, plast/vinyl tål ju däremot vatten så där blir det ju enklare att hålla rent, men i båda fallen så gäller det att läsa doseringsanvisningarna på kemet så att man inte överdoserar, ( vilket nästan alla gör tyvärr) då blir golvet smutsigare, svårare att städa och större risk att det blir skadat, och använda rätt temperatur på vattnet, dvs inte varmt vatten.

  Längtar efter att få se många bilder nu…..
  Trevlig Pingst.
  Kram Marit

 9. Kommer ju bli super! Vi har det rutiga golvet i vår utbyggnad och är jättenöjda. Klassiskt och skönt att gå på. Tycker att det är så kul att följa dig och att du målar och fixar så mycket själv. Även roligt att du kör lite ikea:) ha det gott! Kram från Jeanette

 10. Snygga skor! Försöker hitta sådana men hittar bara herrskor. Var hittade du dina?

  Ha en fin kväll

 11. Hej, köksgolvet är superfint! Kommer du ihåg ifall golvet heter Tarkett Extra Remy Grey White? Är mitt uppe i en kök och hallrenovering och skulle verkligen vilja ha exakt det där golvet, för det är precis ett sånt vi är ute efter. Otroligt tacksam för svar! /Marlene

Comments are closed.