ÄÄÄÄLSKA MÅNS!

.

.

.

måns .
.

Wiiiiiieeee – vi vann!!!! La Suede 1000000 points igår!!!! Såg ni? Hur spännande som helst ju:) Tack bästa underbaraste härrrrligaste Måns för det och för en helt perrrfekt uppträdande. Har länge haft en crush på Semlan, eller Mumsmums, och nu är den ju verkligen svårare än någonsin. Mmmmm. Man måste ju bara älska Måns (och det där smilet) och nu när när han numera är en lite farligare variant av svärmorsdröm och dessutom gör så att Sverige vinner hela Eurovisionklabbet så får han mer än full poäng! Mumsmumsfillibabba!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

13 kommentarer till “ÄÄÄÄLSKA MÅNS!

 1. Hej! Jag såg när du visade Lollos rum en lampa med laddare från Ikea. Vet du om den laddar alla smartphones, även iPhone? Tack!

  1. Menar du på allvar att Ikea (eller något annat märke för dem delen) skulle tillverka en lampa med laddare som INTE funkade med IPhone???

   1. Den funkar faktiskt INTE för Iphone…Men man kan köpa ett speciellt skal till din Iphone så kan man lägga den på laddningsplattan… Väldigt konstigt, med så är det…

  2. IKEAs laddare fungerar tyvärr inte med iPhone. Laddaren använder en teknik som heter Qi och iPhone har inte det. Man kan köpa ett extra Qi-skal till iPhone, men det är inte så snyggt!

 2. Rätt låt vann, Jippi! Måns är super duktig och super snygg! 😉 Scenshowen var något speciellt och stack ut i mängden.

  1. Visst är han snygg men han är ju bara 28 år… 😉 Dvs. 15 år yngre… 😉

   1. Määh, sånt larv Crush kan väl ha!:) Kolla Läckberg och co. Att gilla yngre män är numera väldigt modernt och heeelt ok och härligt (och jag har en crush på Springsteen också och han är 22 äldre. Sen så tänkte jag inte gänga mig med söte Mumsmums. Jag har min egna, och yngre, Mumsmums:)

     1. Och jag har min som är 14 år äldre…åldern spelar ingen roll, det är bara siffror! Bara man är myndig så gör man som man vill. 🙂

 3. @mianpafinastemattan: nu är ju Springsteen inte Black Sabbath, Six Pistols eller Lang Lang precis, sa SAAA konträra är de nog inte de tva ”gossarna”! Men, lika mumsiga bada tva!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg