H&M HOME – NU I SMÅSTADEN

.

.

.

IMG_9542
.
.

Häromdagen var Bea och jag en sväng in på nya H&M Homebutiken ute på Erikslund! Och gissa om hon gillade den butiken:) Mycket rosa och fluff och glittrigt och kitchigt fanna det där som de söta kuddarna ovan. Precis i lilla skattens smak (och toksöta stråhatten med öron hittade vi inne på barnavdelningen strax brevid:)
.

.

.

IMG_9545-2

.

.IMG_9546-4

.

.

Liten guldspegel fick också följa med i kassarna hem och passade jättabra i hennes rum.
.

.

.
.

IMG_9557-2.
.

IMG_9558-3

.

.
.

Och några HM-bokaskar, med hemligt innehåll, pryder nu hennes lilla Stringhylla (nej jag får inte kika:)

.

.

,

,

.

.

Bonsoir!

.

.

.

Inredning av Trulles pojkrum pågår as we speak här! (jag ser rakt in i hans rum där H just nu ligger i lite något knepig position på den nya mattan och monterar skrivbord:) Vi har nämligen varit på Ikea (igen) och handlat lite nödvändigheter (typ säng och skrivbord) och sen kört snabbmatsmiddag på Donken. Blir  ganska så mycket retaurang och hämt/snabbmat just nu när vi inte har något riktigt kök. Inte så kul att laga mat i röran här hemma och så har vi ingen diskmaskin.. (och inte så kul att diska heller:) Ser verkligen fram emot när allt är klart och när allt vi beställt kommit (det är sån låång väntetid på mycket) och man kan njuta av ett helt hem.. Men ”någon gång i augusti” är det nog fint överallt haha;)

.

.

Nu ska jag ropa på min cherie så tar vi paus och ser ett par avsnitt av någon favvoserie ihop istället och myser en våning upp med var sitt glas rött ( d ä r är det fint iaf:)

,

,

Ha en fin kväll nu girls så ses vi imorgon!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

10 kommentarer till “H&M HOME – NU I SMÅSTADEN

 1. Jag var till Erikslund i söndags och blev jätteöverraskad när jag såg att de nu hade HM Home. Första butiken som jag har varit in i som erbjuder inredningssortimentet. Det gör jag tummen upp för. 🙂

  Kram Linda

 2. Ja visst har dom mycket fint på HM Home!!!! Tyvärr finns det inte i Sundsvall än, men jag handlade lite när jag var i Stockholm senast. Förresten….vilka är dina ”favvo-serier”? Jag letar just nu något att titta på. Har plöjt 3 säsonger av Homeland (älskade), The Tudors (läskig men spännande), The White Queen (också lite läskig, men romantisk och spännande), Bloodline (väldigt bra).

 3. Åh..önskar att de kunde öppna ngn butik här nere i Skåne också…
  Så fint rum Bea har fått och visst finns det mkt bra även på IKEA..som passar såväl små barn som tonåringar…vi har mkt från IKEA i vårt hus..på något sätt så känns det mer okej att byta ut möblerna och inredningen när de inte är tokdyra saker och man även kan ändra om och byta rum med dem och syskonen kan ha dem…Vi har IKEA kök, med bänkskivor och vask..som hållit kanon nu i snart 10 år..stommarna känns som nya och kvaliteten känns som vilket annat dyrare kök som helst..sen kan man lätt byta bänkskiva, vask, kran, knoppar och handtag i deras sortiment när andan faller på!! Homeland, Band of Brothers är bra serier..om man gillar action och krig…sedan kan man ju alltid se om gamla godingar som Titanic, Top Gun mfl och bli lite tonårsförälskad i varandra igen….Ser fram emot hela ert hus förvandling och önskar jag kunde göra detsamma..har 115 kvm källare som borde vara två tonårsrum, badrum, förråd och stor tvättstuga…men men…har vi bott såhär i snart 14 år..så kanske det händer snart….hehe..
  kramar
  Birran i ngt soliga Hörby, Skånes mitt….

 4. Så himla fint. Du har verkligen ett öga för det här med inredning 🙂
  Kram och ha en fin vecka!

 5. Vilket gulligt flickrum Bea får, en dröm för vilken liten tjej som helst! (även för oss lite större, hehe 😉 )

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg