PREPPAT FÖR SOMMARKVÄLLEN

.

.

.

IMG_0300-2
.
.

Åh nu är ju äääntligen sommaren här till slut. Så mysigt med alla utekvällar och grill och mys som väntar (om nu vädret håller i sig vill säga):) Har preppat betongbordet på uteplatsen med lite värme och blommor från rabatten och flera lyktor för mysiga middagar där ute..

.

.

.
IMG_0301


.

.
.IMG_0304-2

.
.

.

Så fint att bryta den kalla betongen med lite natur tycker jag! Korgen är från Tine K och lyktorna är från Day Home och allt kommer från netbutiken Blackballoon. Nu fattas bara lite värmande fårskinna på plastolarna – tror minsann jag ska ta med mig några hem från öjn senare i sommar:)

.

.

.

.

.

Hello vänner!

.

.

.

Ja visst är det härligt med solen och värmen vi fått nu bloggisar. Själv har jag legat ute i solen i en hel timme idag och bara njutit 100%. Nu sover alla mina skatter och H är borta på fest ikväll så jag ska passa på att kika på någon riktigt smaskig romantisk film här när jag har hela soffan för mig själv. Tipsa gärna om ni vet någon ny och bra bloggisar:)

,

,

,

Ha en härlig kväll alla så ses vi imorgon igen!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.IInlägg i samarbete med Blackballoon

.

.

.

7 kommentarer till “PREPPAT FÖR SOMMARKVÄLLEN

  1. Känns inte som att de sakerna på bordet riktigt är din ”stil”, utan bara just ett samarbete för att locka köpare till aktuell butik.
    -Tråkigt med sånt tycker jag.

    Jag vill i alla fall se ”äkta” Petra stil, och inte reklam…

  2. Ljuslyktorna finns för ännu billigare peng på Nordicdesignstore.se 😉

  3. Det finns inget bättre än just svenska sommarkvällar, när det är bra väder 🙂
    Just att det är just så länge är verkligen underbart!

  4. Å vad härligt det låter! Romantisk film topp 1 The Holiday med Cameron Diaz och Jude Law, har några år på nacken, 2006. Fortfarande lika mmmmmysig❤️

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg