TIME TO DECORATE

 

..

.

.

IMG_0321-6
..

.

.

IMG_0327-2

.

.

.

..
.

Nu så, nu är det ääntligen så gott som färdigrenoverat här hemma! Vilken lycka! No more byggpapp och damm utan bara nytt och fint och fräscht istället. Och nu, nu börjar ju det riktigt roliga nämligen att få piffa och inreda:) Som ni ser så har vi inte så mycket i vardagsrummet än och lite ska packas upp ur lådor som stått i källaren i ett par månader och så ska vi fixa lite nytt. Stora tavlor och snygga skåp och taklampor (villl gärna ha e riktigt maffig sak där i ”mittensalongen”) och soffbord bla. Och gardiner! Vill ha riktigt snygga sådana så det blir mjukt och ombonat, gärna såna uppsydda och frasiga i siden…Mmm. Sen så har jag beställt en ny soffa (kommer snaart) och nya matsalstolar (kommer också snart hoppas jag) och Howardfåtöljen behöver ett nytt överdrag med färg. Jag ska berätta mer om färger och Värmlands magiskt snyggelisnygga platsbyggda bokhyllor och elementskydd i ett annat inlägg men nu måste jag lämna er för nu vankas prinsbröllop!

.

.

.

Ha nu en fantastisk lördag tjejer!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

15 kommentarer till “TIME TO DECORATE

  1. Underbart snyggt! Vet att du har skrivit att mattan är en silkesloom men jag hittar inte färgen på sidan. Är den ljusgrå eller beige? Heter den silkesloom eller något annat? Älskar verkligen mattan! Tack för härlig inspo!

      1. Hallå! Ingen av mattorna på bilden är en silkesloom. Den längst bort är en grå måttbeställd från Zandvoort i Sickla

  2. Så otroligt fint det blir!!! Hör gärna av dig ifall du ska sälja dina matsalsstolar så köper jag gärna dom:-)
    Tack för en härlig blogg!
    Lina

    1. Everything but not the floors:) We also made new frames and bookshelves and radiatorcovers etc

  3. Hej!

    Såååå snyggt det blir!
    Såg att Starwoman målat sitt allrum med samma färg som dig, men min lilla undran är om det är samma som du har där på bilderna, den ljust grå?! Den är magiskt fin!! 🙂
    Kram Ann-Sofie

    1. Tack söta, vad glad jag blir! Nope det är inte samma. Denna grå färg är ljusare och har inte lika mycket rött/beige i sig utan är lite svalare och softare. Loove it och jag ska göra ett inlägg med färgburk och färgkod jag lovar (just nu har jag den inte i närheten)

      KRAM

      P

      1. Åhh tack rara du, ser fram emot inlägget! Önskar en fortsatt härlig dag! Kram A

  4. Hej,

    Magiskt hem ni har och det ska bli spännande att se resultatet av renoveringen! Jag är spekulant på soffan om den kommer att säljas?
    Med vänlig hälsning
    Charlotte

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg