LITE ANNAT IDAG

.

.

.IMG_0104-4
.
.

Pannkakslunchen är (var) serverad ute på gården. Så här himla härligt var ju faktiskt vädret men idag är har vi mulet och regn… Igen. Varför kan inte sommaren liksom bara bestämma sig för att stanna? Vill vill ha sool!

.

.

.
IMG_0149


.
.IMG_0108
.
.

Skatterna älskar pannkakor (så klart, vilka barn gör inte det) och tycker mammas är godast (mormors går också bra;) Gärna serverade med grädde och glass och färska jordgubbar med socker:) Att dricka till fick de godis-Loka och oooh my, det var typ det läskigaste  jag smakat tror jag! Har ni testat? Uuuuack. Så ofräscha och då älskar jag ändå både smågodis och Lokabubbelvatten..

.

.

.

IMG_0126

.
.

.

Nope, så här ser det alltså inte ut hos oss i Småstaden idag..

.

.

.

Bonjour!

.

.

.

Hoppas ni mår bra bloggisar!:)

.

.

.

Här ska vi precis åka ut till det stora köpcentrat och shoppa lite inför kommande Gotlandssemester! Ny hundbur behövs och cykelhängere till bilen och packline (hej vi kommer se helt galet proffsigt ”välpackade” ut på färjan haha) och så lite nya sköna  sommarkläder till skatterna. En hund tar ju ganska stor plats och det innebär att ganska mycket av packningsutrymmet i bilen försvinner så det behöver ordnas. Sen blir det smarrig lunch någonstans och det är bara jag och H idag så det gäller att passa på liksom (barnen är leker av sig hos vänner så att de ska klara sig utan dem under hela tre veckors öliv)

.

.

.

Ha nu en skön söndag så återkommer jag lite senare med några suveräna make-uptips!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

7 kommentarer till “LITE ANNAT IDAG

  1. Hej! Kan du inte visa lite bilder ifrån Trulles rum, din WIC, ert sovrum och det ni renoverat i er källare ? Tack för en fin blogg med mycket inspo !

  2. Hej! Jag undrar vad ni har för takpannor på ert hus? Vi är nämligen precis i taget att byta tak och ert tak är verkligen superfint! Kram

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg