SOMMARLÖRDAG I VÅR LILLA STAD

.

.

.

IMG_3365-2-3
.
.

Jag på liten cykelutflykt! En sväng ner till Mälaren och hamnen och det var full fart nere i centrum idag eftersom det var någon form av triathlontävling och cyklister och funktionärer högt och lågt (Dagens: tisha MB, byxor MB, väska LV, solisar Le Specs och sneakers New Balance)

.

.

.

IMG_3401.

.

Så tog vi en linner nere på Hatten i solskenet och jag tog, g i v e t v i s, den där fantastiska råbiffen som jag nämnde i inlägget igår… Mmmm mathimlen alltså…
.
.
.IMG_3413
.
.

Ja just det! Några har undrat över mitt glosss som jag har på läpparna och just nu använder jag detta braiga som sitter: Chanel LÈVRES SCINTILLANTES i färgen Murmure.

.

.

.

IMG_3421-2-3.

.

Så skulle Beabus ta kort på mamma och pappa med tunga kameran (och yes det blev ett med skärpa i bästa grodperpektiv:)

.

.
.IMG_3437

.
.

På väg hem igen! (På säsongen tredje cykel!?! Fy för de som stjäl barncyklar alltså. Grrrr. Man hoppas bara att de som stjäl är några som bara så desperat gärna vill ge sig egna lilla en cykel. Och inte ”snorungar som gör det för att det är så kul”. Eller ännu värre några lömska fulingar som tjänar pengar på att göra så. Barnen blir ju faktiskt ledsna:()

.

.

.

Yes det var ett snabbt hej och lite pics från idag!

.

.

.

Önskar er alla en fab lördagskväll med mycket soool!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

Rekommenderade inlägg

7 kommentarer till “SOMMARLÖRDAG I VÅR LILLA STAD

 1. Hej Petra! Jag är jättedålig på att kommentera även om jag alltid läser!! Du är sååå fin i ditt ”korta” här!! Klär dig verkligen!! Stor kram Lisa S

 2. Dog för skorna, sjukt snygga var de. Såg att NB hade flera snygga nyheter, dessutom i leo som jag älskar, svårt att hålla i plånkan då 😉 Sneakers är så snygga nuförtiden, har ett par glammiga från MK som jag älskar, kul när man kan känna sig fin i ”nerklätt”. Älskar dina ”gamla” från Philippe Model med, mmm vill ha..

  Fy f*n för cykeltjuvar, ja alla tjuvar såklart, att man inte ska kunna slappna av och få ha sina saker ifred.. Stackars din lilla, man blir ju så ledsen. Även om det är världsliga ting så kan de betyda mycket för en liten.

  Nu kan du kika på min väns fotoart om du vill, ligger uppe på bloggen.

  Kram och ha en go ny vecka!
  Catta

 3. Oj då läste först efteråt att er dotter blivit av med två (?) cyklar i sommar..Väldigt trist att läsa..

Comments are closed.